ШиБнати хоТмони, Дизияк и прЪвУписТни колебанЙя-38 броИ

• 29 020
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
Мисля, че са го писали 'Ботьов', а не 'Ботйов'.

# 331
  • Варна
Цитат
За нервите,няма да коментирам,от тук нататък хормонете в теб ще бошуват ли бешуват

ooooh!

# 332
  • Видин
Цитат
Въпросит ми е продуктуван от изкъзване на д-р Ковачева, завеждаща родилно отделение в Шейнова, котято обяви в ефир, че откакто тя е началник на отделението, всяка жена там ражда както на нея й е удобно - права, клвекнала, на тоалетната... А при вас как беше при вас?

# 333
Много забавна тема  Laughing

От днешното ми четене на теми за захранване:

пребиотици
нишасте
да са отбии

# 334
  • Видин
Кът му съ дадът пребиотици и нишастенци шъ земи да съ отбии и шъ стани лошу  ooooh!

# 335
  • Видин
Цитат
винаги може6 да възпита6 детето си без да го удря6 и да кре6ти6 по него
Ама не можеш да се научиш да не ползваш 6 като буква, а ? А ?А?!  ooooh!

# 336
Един ШиБнат хоТмон от мен:

А да напсуване в тая криза и накрая да спечели Здравко - не си е работа.

# 337
малеее тая Ферхунде  е  многооо гадна .........  направоо.... много ми е жал за Шевкет тая пуйка го варти на малкия си пръст, а тои глупака я обича ................

а тая Неджля отначало много ме кефеше ама сега..... много е тъпа милата Ферхунде така гадно я използва за подлите си цели а тя не се усеща ......... абе напра0 ужас

# 338

ooooh! Ако девойката беше учила с такова старание българската граматика, както имената на ..мхъм...героите  Crazy...
направооооо  ooooh!

# 339
И още за ферхундето:

Цитат
ленчее чакаи че нищо не разбрах шефкет е казал на фикрет че ферхунде му изневерява  откаде е разбрал ии таз пуика с кои му изневерява ?   newsm78

# 340
Кът му съ дадът пребиотици и нишастенци шъ земи да съ отбии и шъ стани лошу  ooooh!
Това не е ли майтап!? Shocked

# 341
Мисля, че са го писали 'Ботьов', а не 'Ботйов'.

Самият Ботев е пишел името си така (с Й).

http://nobilitybg.blog.com/2007/01/03/

"...Днес правнукът на генерал Кирил Ботйов, историкът Боян Ботйов, е създател на Общонационалната фондация “Христо Ботйов”.

"...Затова днес наследниците на поета се подписват Ботйови, а не Ботеви - така, както е правил техният велик роднина."

# 342
Цитат
Немога да отговоря на въпросът! Но наскоро един евреин ми каза че ние българите сме имали нечистоплътни / каквото и да значи това/ отношения един към друг!  

Аз съм чистоплътна, къпана съм  Whistling

Това не е ли майтап!? Shocked

Аманитка се шегува с горния пост  Wink

# 343
  • Galaxy 13197853088
Цитат
Интересно ми е на какво се дължи този факф

# 344
Ако може превод на факф...

Общи условия

Активация на акаунт