ШиБнати хоТмони, Дизияк и прЪвУписТни колебанЙя-38 броИ

• 28 997
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
  • Видин
Цитат
За биото, честно казано ще ми се да ядем по- чисти продукти, но честно казано не го виждам скоро това нещо, честно казано не ми е наболяло толкова какво ям, покрай вас следим вече някои марки и си пазаруваме от тях, но честно казано, хич не бих си купувала био продукти, защото незнам дали изобщо са такива, а вчера като видях малко хлебче за 5 лева и нагоре, еми мерси, то даже ще отслабна така, като знам колко ми струва яденето ще ми присяда.
Стана ми много смешно  Joy
И пак следният въпрос - какво е това чудо точката и има ли то почва у нас?  Crazy

# 376

Благодарч Хексе , добро уточнение , което съм пропуснала, а др въпрос някой да помогне относно ЕТ -то и какво трчбва да внасям като се усигорявам сама на 400 лв ?
 Joy

# 377
  • Видин
Цитат
  Колко сантиметра  средно е мъжкото достоинство?
Заглавие на тема в ДиС  ooooh!

# 378
Така е като влизаш в ДиС  hahaha

А на нашата детска градина пише: ДОБРЕ ДОШЛN !  Mr. Green
Добре, че децата не могат още да четат...

# 379
  • Видин
От Продавалника :
Цитат
kopitor monitor byuro stol kamera
Много яко  hahaha Племенницата ми така казваше като беше на 2-3 години  Crazy

А на нашата детска градина пише: ДОБРЕ ДОШЛN !  Mr. Green
Добре, че децата не могат още да четат...
smile3544 ужасТ

# 380
Ровейки се из готварския форум, намерих ето това:

" Ами ние доста експриментираме  Smile
Правим следните ястия....... поне това което ми идва на ума сега:

- спагети муцарела, или спагети с бял сос
- WOK със нарязано месо и зелен4уци
- агневко с зеле и картофи
- супа СОД с агнешко и зелен4уци
- пилешка супа с зелен4уци
- яйца на о4и с гарнитура
- пушена риба Лакс със моркови, картофи и Ремуладе
- рибен пудинг с яйца, 4есън, моркови, картофи и крастави4ки
- пудинг от месо с домати, лук, подправки - запе4ен във фурна
- пала4инки с бекон и боровинки

Из "Майки( бъдещи и настоящи):

Гиниколок, Мажа ми

# 381
Цитат
Вай тъйкато гледам не че искам да те плаша ама май вървите по нашите стъпки, този антибиотик го пихме пред 3сед. сега пие друг, уж помогна но след седмица пак, но при нас нямаме проблеми с гърлото всичко е от носа секрето но не са му взимали секрет все още незнам защо. Ти УНГ ли го води?
newsm78

# 382
  • София
Цитат на: ...=
Имаши и приятно закуска със супи за изтрезняване на другия ден.

# 383
Копи-пейст Wink :
Здравеите маминки ,аз малко сам се уклюмала    но нищо ще мине    Ладида-имаш ли вьзможност куписия а и нали скоро ще почнеш да работо  и рожденияти ден е скоро     Шамии и аз имам по голямо детенце ,но не сам имала този проблем с напишкването системно случвалосе еняколко пьти дано да отминат нещата барзо че и на него не му е комфортно                                                                                                                                                               А моита малката продалжава да не иска да цока от шишето едвам 20 мл   след това цока от мен ама дали и е достатачно ,но да ви се похваля папахме 2-3 лажички пре от тиква(не и допадна много),но снощи много плака преди да заспи сигорно малкото коремче се чуди какво става
Май правилно изписаните думи са по-малко от грешните newsm78

# 384
  • София
Цитат на:  
Мамита; помогнете. Синат ми е на 3 и половина.  в4ера яде компот от череши и аз сас всичкиа си акл се доверих че щч плуе костилките.Изплу две но следващите двайсет глатна. какво мойе да се случи

Същата песен в друг аранжимент (в друг под-форум):

Цитат на:  
моля дайте савет. Непростимо от моиа страна. Сина ми е на 3 и половина и глатна доста 20 костилки от череши. Какво мойе да се случи

И двете теми се казват "погалнати костилки"

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 05:00 от ВаняМ

# 385
  • София
Цитат
маичета; има мвъпрос;  винаго досегас; незнам; някопя мама; подобен случаи

# 386
  • Стара Загора
Цитат
благодаря за отговорите но аз много се обърках във форумА чета че някои започват да дават по малко пюре аз започнах да и давам но някой дни пропускам съшо ми казаха и сокове но смятам че и е рано за тях педиатърките сущо шрепоручват да се почне от четвъртия месец незнам какво да предприема но тъи като съм започнала мисля да продължа по малко.Искам съшо да попитам дали е възможно да и никнат зъбки защото постоянно си лапа руцето смъче си пруста съшо така спи много неспокойно заспива и се сабужда след час на какво може да се дължи това?понякога кашля има леки сополки четох в един саит че това са реакции за никнене на зъбки дали е възможно да е така кажете ми нещо да и облекчава болката?Благодаря еи сърдечно
Разбирам,че е от бързане и вероятно от притеснение ,ама чак пък толкова ... Crazy

# 387
Цитат
моля дайте савет. Непростимо от моиа страна. Сина ми е на 3 и половина и глатна доста 20 костилки от череши. Какво мойе да се случи
ooooh!

# 388
Копи-пейст Wink :
Здравеите маминки ,аз малко сам се уклюмала    но нищо ще мине    Ладида-имаш ли вьзможност куписия а и нали скоро ще почнеш да работо  и рожденияти ден е скоро     Шамии и аз имам по голямо детенце ,но не сам имала този проблем с напишкването системно случвалосе еняколко пьти дано да отминат нещата барзо че и на него не му е комфортно                                                                                                                                                               А моита малката продалжава да не иска да цока от шишето едвам 20 мл   след това цока от мен ама дали и е достатачно ,но да ви се похваля папахме 2-3 лажички пре от тиква(не и допадна много),но снощи много плака преди да заспи сигорно малкото коремче се чуди какво става
Май правилно изписаните думи са по-малко от грешните newsm78

МамаТ, аз знам кой го е писал това   smile3534

# 389
  • Galaxy 13197853088
Цитат
Как да откъснем дедето от компютъра

Общи условия

Активация на акаунт