ШиБнати хоТмони, Дизияк и прЪвУписТни колебанЙя-38 броИ

• 28 899
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Цитат
като се размисля,най добре ми е понасяло безмозъчната боя

Като се размисля и при мен е така. hahaha

# 616
  • Видин
 #Shocked
Друго тук е безмозъчното  Blush

# 617
  • Видин
Ииии като за лека нощ
Цитат
Ох разобедих се набързо
А пък аз се обедих, че трябва да ходя да си лягам вече  Whistling

# 618
Моя милост пак се изяви с техническа смешка  hahaha
и когато дотичах от другата стая, той си лижеше спокойно в леглото пред телевизора
А трябваше да е ...лежеше  Blush ...

# 619
Ииии като за лека нощ
Цитат
Ох разобедих се набързо

Не си схавнала, тук коренът е обед  Mr. Green разОБЕДих се,  разВЕЧЕРих се Joy

# 620
  • Видин
Ииии като за лека нощ
Цитат
Ох разобедих се набързо
Не си схавнала, тук коренът е обед  Mr. Green разОБЕДих се,  разВЕЧЕРих се Joy
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Их значиииииииииии пфу!
Пумукъл, тц тц ....  Embarassed Embarassed Embarassed Joy

# 621
тротУара
плеГсиглаЗ

# 622
  • София
на нас пид-ката ни каза
---------
Ако педка значи педиатърка, то това трябва да пидиатърка.

# 623
  • somewhere over the rainbow
Цитат
като се размисля,най добре ми е понасяло безмозъчната боя

Дискретен намек към блондинките Laughing

# 624
какво имате в предвид под селски имена нима трябва да копираме всичко от сериалите или от запада смятам че бьлгария имаме много хубави имена макар и малко страни  например моя син се казва нено и аз много го харесвам като име как бихте се обьрнали кьм дете което носи две имена и като трьгне като голямо и реши да празнува имен ден на кои точно ден ще празнува  можеби тези селски именаще се харесат повече в чужбина аз напримено сьм илияна и какво има много хубави бьлгарски имена

# 625
  • В градината...
Ехаааа, да беше го сложил в кавички, че да не ти падне реномето!

# 626
  • Видин
Цитат
здравейте,мами.сега да дообясня за моя проблем с кърменето.нали писах че от известно време кърмата ми стана по малко и някакси по сивкава,защото се изцеждам от време на време,преди като се цедях и ръцете ми ставаха лепкави а сега не.бебка акаше по няколко пъти на ден,а сега на няколко дни един път,даже понякога и правя клизмички,неиска сама.а доколкото до мокрите памперси винаги е пишкала,само че тя пие  по много вода всеки път между храненията.затова тези неща ме навеждат на мисълта че не се наяжда и не иска да спи и мрънка след ядене и тарси само да цока.пробвах да й дам ам и веднага заспа след това,може би защото се умори от рев,ама незнам какво да мисля вече.моля за съвети,да се дохранваме ли или да се кърмим?сега в понеделник сме на консултация,та ще видим колко сме качили.иначе аз се храня доста добре,плодове,зеленчуци,пия наи малко по 3-4 литра вода на ден,чайчета за кърмачки,с две думи всичко което трябва.вазмойно ли е да намалее кърмата от само себе си?благодаря ви предварително

# 627
  • Sofia
В началото, понеже бяхме научили дъщеря ни да я люляме в леглото и беше свикнала като я сложим да спи започваше да си мята главата насам-натам, което значеше, че иска да я люляме!

Не мога да разбера защо глаголът "люлея" според 90 % от българския народ е "люлям"???

# 628
  • София
Цитат
За сьжеление Хайти...
    И нещастния Хаити прекръстиха!

# 629

Не мога да разбера защо глаголът "люлея" според 90 % от българския народ е "люлям"???

Непонятно ми е, както и много по-фрапиращото според мен заместване на глагола "пазарувам" (купувам) с "пазаря" (уговарям цена, договарям се).

Общи условия

Активация на акаунт