ШиБнати хоТмони, Дизияк и прЪвУписТни колебанЙя-38 броИ

• 28 890
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Цитат
само пана дол не помага

Mr. Green

е, те това утрепа рибата.... Joy Joy Joy Whistling Whistling

Цитат
амниоцентеза

Цитат
амницентеза

# 646
  • Пловдив
Заглавие на тема :
Цитат
sin i kirmene noshtno vreme

Написаното в темата :

Цитат
Zdraveyte, imam edin problem s moyata malka dishtericka tya e na 11 meseca oshte ya kirmya,no noshtno vreme mnogo se sibujda iska vinagi da suce kat neyi davam reve celi noshti molya vi za sivet . Crying or Very sad Blagodarnasim vi ot   sega

И анкета си има :

Цитат
Въпрос:      redno li e kirmeneto noshtno vreme
da i zashto
ne i zasht
   Виж резултатите

# 647
От далечните ми ми спомени от гимназията е Бай Ганю, ама да видим.

Незнам ти кога си била в гимназията, но по мое време беше Ганьо.
Както и да е  Stop

# 648
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Както и да е  Stop

зависи коя книжка си чела  Hug бялата от "Малката ученическа библиотека" или старата на мама  Laughing

# 649
  • Видин
1895  #Crazy Уау!
И аз съм го учила с -ЬО  Peace
Мисля, че амниоцентеза е правилно  Rolling Eyes

# 650
1895  #Crazy Уау!
И аз съм го учила с -ЬО  Peace
Мисля, че амниоцентеза е правилно  Rolling Eyes
Де да знам. Думата идва от гръцката αμνιοπαρακέντηση. Или αμνοιοκέντηση , която преминава в английския (amniocentesis).  Т.е взимане на (αμνοιακά υγρά) проба от околоплодните води...

# 651

Както и да е  Stop

Години след теб  Laughing
Но явно съм учила повече от теб.

Извод: избягвай да се подиграваш прибързано.

# 652
  • Stuck in a moment
Законопроект за ратифициране на Споразумението за предоставяне на безвъзмездна помощ по Програмата "Укрепване на Националната програма по туберколоза в България" между Глобалния фонд за борба срещу СПИН, туберкулоза и малария и Министерството на здравеопазването на Република България

Находка от сайта на НС Simple Smile
Доста грамотнички са и там.

# 653

Както се оказа и двете са верни, но не знам защо имам спомен, че твърдеше, че аз греша (т.е. ьо е грешно). Така, че не само аз прибързвам.
И това, че си прочела нещо повече от мен, не те прави по-умна.
Най-малко ми е важно днес точно как е било озаглавено първото произведение от 1865г. С нищо не ми се променя и живота сега, след като го научих. Важо е какъв извод съм си направила от прочита му.

# 654

Както се оказа и двете са верни, но не знам защо имам спомен, че твърдеше, че аз греша (т.е. ьо е грешно). Така, че не само аз прибързвам.
...

Написах, че си в грешка да правиш забележка на момичето за нещо, което е написала правилно  Laughing В началото си мислех, че ще й се извиниш, но виждам, че няма надежда.
Както и да е.

# 655
Написах, че си в грешка да правиш забележка на момичето за нещо, което е написала правилно 

Дори и самата ти не беше сигурна кое е правилно и затова веднага влезе тук, за да се консултираш.
Така, че едва ли точно това си имала предвид. Как извърташ нещата само  ooooh!
Колкото ти се извини, толкова и аз.

Още не съм видяла книга, в която да е написано с Ю. Защо, след като и това (според теб) е правилно?

# 656
...
Още не съм видяла книга, в която да е написано с Ю. Защо, след като и това (според теб) е правилно?

Малко книги четеш  Laughing

# 657
Цитат
Аз търсих самолетни билети, но днглавозамайащи цни и злизат за полет до Измир.

# 658
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат
Аз търсих самолетни билети, но днглавозамайащи цни и злизат за полет до Измир.

Joy прочетох го едноглавозамайващи  Rolling Eyes и си представих триглавата ламя Спаска с една замаяна глава  Crazy

# 659
Идвам за малко и отивам да си посипя главата с пепел. Току що писах в темата "Докторантура" и разпалено обяснявам за интереса си към съвременния български език. Преглеждам си после поста- научният ми ръководител ме бил насочил към доктУрантура.
Леле!
 Ако го бях прочела в нечий друг пост щях да умра от смях, сега умирам от срам  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт