ШиБнати хоТмони, Дизияк и прЪвУписТни колебанЙя-38 броИ

• 29 007
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
  • София; Дружбето
Цитат
Примерно си докосне устата или се почеша по лицето и веднага се мие след това да не заразяла детето,как ви се струва?

# 451
Цитат
колко струва дело за издрашка

Цитат
здравейте имам един въпрос несам добре финансово и искам да съм на ясно колко ще ми струва едно дело за издръжка синът мие на 1и 3мес и бащаму неиска да ми дава пари защото не го пускам при него и любовницата му,разберетеме немога да си дам детето той него познава ние се разделухме 2 дни след свадбата и за година и 3 месеца той е виждал детето 10 пъти по 5 10 мин все бърза и нямал време,а за любовницата си и нейното дете има вече е крайно време да го съдя поне малко от малко да си помогна но незнам дали мога да сиго позволя,тоест дали мога да си позволя разноските по делото за издрашка!много ще съм благодарна ако някои ми помогне,като ме ориентира за цената

# 452
Цитат
Ех, веднаж да реши човек, че не му е грях и то мъжът си имал boybriend.

# 453
  • Видин
Цитат
Ех, веднаж да реши човек, че не му е грях и то мъжът си имал boybriend.
rotfImao

# 454
  • София
Цитат
Smu4ka.Net
В момента сайтът се обновява

Ако искате да се свържите с нас може да ни пишите на.....

Цитат
Изпрати смс, ...... и 20 смучки бонус.

изпратите смс на кратък номер ****с текст smu4ka потребитлското ви име в пример. Примерно за потребител "abv" трябва да изпратите смс с текст "smu4ka abv" на номер **** без кавичките като тексът задължително трябва да е изписан на латинеца.....

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 09:17 от Тайна

# 455
Цитат
Въпрос към райдалите секцио
това е заглавие на тема
Цитат
но в момента просто няма как да не оргазмирам

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 09:30 от Mimi B.K.

# 456
  • Видин
Кви са тия смучки  #Shocked

# 457

и са бонус при това..... Joy Joy Joy Joy Joy
далавера.... Joy Joy Joy hahaha

# 458
  • Видин
 smile3544
Предполагам е някой сайт за запознанства....и после искаме от младото поколение да е образовано и интелигентно  ooooh!

# 459
  • София
  Не става въпрос за смучките точно,въпреки,че и то звучи неприятно, а за "свържите" "пишите", "латинеца", "изпратите смс" - не трябва ли да е: свържете, пишете, латиница, изпратете смс?

# 460
  • Видин
 Не става въпрос за смучките точно,въпреки,че и то звучи неприятно, а за "свържите" "пишите", "латинеца", "изпратите смс" - не трябва ли да е: свържете, пишете, латиница, изпратете смс?
Това не ми прави впечатление даже!  Joy Смучките са ми по-интересни  Whistling

# 461
  • София
Цитат
... може ли да споделиш как правиш панирания качамак? /аз не обичам какачак, но паниран може да ми хареса/

# 462

Да, разбира се. (това на много върл диалект ми звучи....меко, меко )
Обаче това със "смучките бонус" (20 при това, бе далавера ви казвам  hahaha hahaha)
напраооо утрепа рибата..... Joy Joy

# 463
Макар и не от нашия форум:
Цитат
Ако може и да качите приключенията на Мерлин и Робин Зон Крузо ще съм много благодарен

Дами и господа, г-н Крузо вече ще бъде сред нас под ново име, не селското Робинзон, а модерното Робин Зон!!!!!!!

# 464
  • Пловдив
Здравейте,аз съм момче на 17 години  и уча актьорско майсторство в теарър ''Салза и Смях'' става дума за това че зградата на театара е собственост на едно читалище което иска да ни изгони от там а всички знаете колко важно е за един театър да е там кадето е създаден  Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad приканвам всички хора които държат на народното в себеси да минат и да се подпишат в книгата която май се оказва единственото нещо което от страна на общесвото може да ни помогне те ще сринат една частица от българското творчество една държава без интелектуалци - държава ли е? моля подкрепете ни вие сте надеждата на една част от историята Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

...къде е тази книга? При театъра? искам да сложа своя подпис. От както се помня, театъра е бил на това място.

да книгата се намира в самия тятър

ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт