147 DE> Адвент, след Адвент отминава, среща с подаръците наближава

• 30 860
  • 764
  •   1
Отговори
# 1
  • Немция
Първа Mr. Green

# 2
  • Germany
 cold cold cold не знам за Варна, оначе в Дюсс, направо е ужасен ужас  Mr. Green

# 3
Говори ми - тук е такъв вятър, че даже врабците не летят... Crazy

# 4
  • Немция
Аааа, предполагам , че в Северната България е по-голям студ....

Дезитке, как е Сашко, оздравя ли?

# 5
Студ, не студ, децата бяха изритани половин час навън Mr. Green

# 6
Аууууууу! Вият вълците из полето, а вятърът - по нашите баири. Сабале излизах с Хамлет за ваксина - направо ще ме отнесе, хем не съм от най-леката категория  hahaha
А къв бахър е - gefühlte temperatur -10 със сигурност  Joy
Снегът дето падна вчера още стои, приятна гледка е през джама. Рядкост по тукашните кьошета.

# 7
И тук е кучешки студено. Слънцето на обяд ме излъга, приготвих децата за хубава разходка. Излязохме, повървяхме 50 метра, направих кръгом и се прибрахме. Спаха по 3 часа следобед Simple Smile

# 8
И тук е клинч - и това навън-вътре с тия градини и работа вече ми идва много  Tired

Аз как се ядосах днес на едната възпитателка на Ноеми  Twisted Evil Утре имат тържество от 14.30, а яслата е принципно до 14ч. Питам я аз най-човешки какъв е плана - все пак искат от нас да сме в 14ч там и после да чакаме някак до 14.30 ..да сме ходили на площадката отсреща ако било хубаво времето  Mr. Green или в краен случай да сме останели в градината и да разглеждаме книжки - ама да не им се мотаме - те искали да си имат половин час пауза и да подредят разни неща. Децата лягат в 12, до 14ч имат 2ч свободни!!! и после стой навън и чакай ..егати  #Cussing out

# 9
  • UK
Девета. Simple Smile

# 10

Ето какво подготвям за Коледа!

# 11
  • Germany
бибтка, той Сашко оздравя уж - днес е за първи ден на училище, обаче Симон се разболя за втори път...и сме във вечния кръговрат  Sunglasses няма какво да направиш, гледам по-философски да приемам нещата - малки деца - боледуват  ooooh! Tired Само дето наште всеки ден по телефона ме анкетират - защо не съм давала АБ да оздравеят децата най-накрая, а само ги държа болни  ooooh! ooooh! Whistling Кво да ви кажа - при нас е весело  Twisted Evil

# 12
Да не си мислите че при нас пък е топло  Laughing И тук си е клинч. Изненадааааа  Laughing

# 13
 Simple SmileПривет на всички от нас.Бих искала да попитам ,да ли има никoй от Дортмунд.На Нова Година ще сме там,а града изобщо не го познавам.Ако има някои  да ни помогнат с малко инфо,къде да отидем,какво да посетим и естествено за Нова Година, къде е най-практично със деца?Предварително ви благодаря за помощта.

# 14
някоя си...
babyrose за съжаление не мога да помогна

Общи условия

Активация на акаунт