Почитатели на Майкъл Джаксън 19 - THE WAY YOU MAKE ME FEEL

• 28 391
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
не , Сладкишка , аз ти благодаря   bouquet за това което правиш и затова , че не се отказваш Hug Hug Hug и затова ,че имаш вяра  love001

# 241
 Добър ден на всички!!!

На зад в темата някой пишате кои песни ни вдъхновяват-мен най- много песента от подписа ми и Били Джийн.Но мисля, че всички бързи също ми повдигат настроението, но виж с  по бавните не е така.Някой  дори и не мога да ги слушам въобще спокойно.
Сладкишка браво на теб -ако трябва помощ кажи с какво можем да сме полезни?
Искам да попитам и аз с книжката с песните какво става ? Да питам, ако се налага да помагаме с нещо, че явно печатниците и издателствата са трудна работа за омилостивяване. Laughing Thinking
Тука ще сложа един фотошоп който не вярвам да е правен с лоши намерения но е забавен...и една снимка която ми е любима и съм сложила в рамка   Hug   Peace

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 15:47 от leidi_08

# 242
    аз пък  да питам , отново - има ли възможност да се включа сега в списъка за книжката  Hug  или вече е късно  Hug

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 12:18 от ani_220778

# 243
И аз искам книжката ако не е късно!Валенце как забеляза че ципа май е повреден Embarassed?

# 244
ани мисля че още може за книжката пиши на sisa788 на лични имена и e-mail кажи че пишеш за бройка за книжка   bouquet

# 245
  • София
И аз искам книжката ако не е късно!Валенце как забеляза че ципа май е повреден Embarassed?
Ами, всяка снимка я разглеждам оттттттттттттттт -    дооооооооооооооооо
 Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 246
      AN1981-БЛАГОДАРЯ Hug

# 247
ЗА НИЩО МИЛА newsm51

# 248
Ами, всяка снимка я разглеждам оттттттттттттттт -    дооооооооооооооооо
 Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Така трябва да е,наистина всяка снимка трябва да се оглежда.На мен все не ми остава време защото съм на работа Cry

# 249
Да ви кажа за книжката няма кой знае каква промяна още май.В един друг сайт на мен отговориха,че се надяват да стане до края на януари.аз лично се съмнявам ако още не е отпечатана.Предполагам,че на момичетата ще им е адски трудно след това и разпращането из цяла България.Чудя се с какво можем да бъдем полезни Thinking.

# 250
Чуйте само този глас, вижте това красиво лице, гали всички сетива  Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=m0NV89CV6Tw&feature=related

Послание до B&W Magasine - много е сладък  Heart Eyes

А тук Майкъл рекламира една страхотна машинка, искам и аз такова чудо да си го нося навсякъде и Майкъл да е с мен, та даже и на палатка да съм  Party

http://www.youtube.com/watch?v=N4hO5dtTjMM&feature=related

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 14:41 от Сладкишка

# 251
Да ви кажа за книжката няма кой знае каква промяна още май.В един друг сайт на мен отговориха,че се надяват да стане до края на януари.аз лично се съмнявам ако още не е отпечатана.Предполагам,че на момичетата ще им е адски трудно след това и разпращането из цяла България.Чудя се с какво можем да бъдем полезни Thinking.
Да наистина ще им е трудно.Няма ли да е по-лесно примерно ако има 10 книжки за Пловдив,да се изпратят и 10-те на един получател,а след това момичетата да се свързват с него и да си ги получават.Така поне си мисля че малко ще ги улесним.Само не ми е ясно как ще става със заплащането,предварително ли ще се заплащат?

# 252
Да наистина ще им е трудно.Няма ли да е по-лесно примерно ако има 10 книжки за Пловдив,да се изпратят и 10-те на един получател,а след това момичетата да се свързват с него и да си ги получават.Така поне си мисля че малко ще ги улесним.Само не ми е ясно как ще става със заплащането,предварително ли ще се заплащат?
Предполагам,иначе как ще се разплатят с печатницата и куриерите Wink.

# 253
Предполагам,иначе как ще се разплатят с печатницата и куриерите Wink.
Да,така е.Но да питам все пак Wink

# 254
Майкъл на някакво парти  Party Записа е доста лош, нелегален е, но пък Майкъл и така на размазани кадри пак си е хубав и веднага си личи как екзалтира залата  Hug

http://www.youtube.com/watch?v=VYu2drm78Rg&feature=related

Ако повтарям се извинявам  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт