Почитатели на Майкъл Джаксън 19 - THE WAY YOU MAKE ME FEEL

• 28 405
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро, момичета! Чета ви и се натъжавам, че някои от вас не са намерили сили да се потопят макар и малко в духа на Коледа. Не бива така...знам, че е трудно, но нима децата и семействата ви не го заслужават? И понеже доста се чудих какво да напиша, че да не задълбочавам меланхолията налегнала повечето от нас ви копирам стихотворение на Дамян Дамянов, което мен лично винаги ме впечатлява.

КОГАТО СИ НА ДЪНОТО

Когато си на дъното на пъкъла
Когато си най-тъжен и злочест
От парещите въглени на мъката
Си направи сам стълба и излез
Светът когато мръкне пред очите ти
И притъмнява в тези две очи
Сам слънце си създай и от лъчите
Създай си стълба и по нея се качи
Когато от безпътица премазан си
И си зазидан в четири стени
От всички свои пътища премазани
Нов път си направи и сам тръгни
Трънлив и зъл е на живота ребуса
На кръст разпъва нашите души
Загубил всичко, не загубвай себе си
Единствено така ще го решиш.

http://www.avtora.com/news/nowini/masowo_zalagat_na_smurtta_na_m … panskata_lotariya

R.I.P. , Британи!

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 10:08 от Аbi

# 526
  • Под тепетата
Добро утро,момичета!Току що чух по новините за Британи Мърфи Sad Стига толкова смърт,стига толкова нещастни души,които изглежда се борят със света посредством"забранени вещества"-инак не си го обяснявам!А по повод Коледа,ви прегръщам всички,които сте тук и искам да ви пожелая много много "усмихнати празници" Все пак е най-хубавия празник в годината-доколкото можете радвайте му се и си помислете за всички които ви обичат и които вие обичате.Аз със сигурност ви обичам  bouquet

# 527
Здравейте!
Отдавна не съм влизала и днес като чух,че е починала Британи Мърфи от кардиак арест ми се стори като дежа-вю.Знаех,че ще е коментирано тук.
R.I.P Британи. Flowers Rose

Интересна тема обсъждате-дали има Бог.Определено вярвам,че има и всяко случващо се нещо е с някаква цел.А целта на живота според мен е:да се обичаме,да си прощаваме,да сме добри,да помагаме.Ако повече хора проумеят и започнат да се придържат към това,светът ще стане чудесно място за живеене.Трудно е,понеже човешката ни природа ни пречи,но трябва да успеем.Това е била и философията на Майкъл.
В момента чета  страхотна книга за Ванга- тя е проповядвала същите идеали като Майкъл-доброто,любов и стремеж към духовни,а не към материални облаги.Майкъл и Ванга много са си приличали в това отношение,само дето Майкъл сам е достигнал до това прозрение,което само по себе си е невероятно.

# 528

Привет, момичета, да ви споделя как се изревах в събота вечер,
когато, гледайки си кротко и полузаспало по Pro BG филма Петзвезден романс,
изведнъж чувам на сцената с приема следното ( гледайте от 07.50):

http://www.youtube.com/watch?v=LljQAsAPJ4g

И още малко тук в началото:

http://www.youtube.com/watch?v=7h5QVx07g-U

Добре, че бях сама в стаята, че голям рев падна.....

R.I.P. , Британи!

Cry

# 529

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 10:18 от ani_220778

# 530

Привет, момичета, да ви споделя как се изревах в събота вечер,
когато, гледайки си кротко и полузаспало по Pro BG филма Петзвезден романс,
изведнъж чувам на сцената с приема следното ( гледайте от 07.50):

http://www.youtube.com/watch?v=LljQAsAPJ4g

И още малко тук в началото:

http://www.youtube.com/watch?v=7h5QVx07g-U

Добре, че бях сама в стаята, че голям рев падна.....

R.I.P. , Британи!

Cry

В тези кадри русокосата дългокоса хубавица е Наташа Ричардсън,
съпруга на Лиъм Нийсън, кочто също ни напусна през март тази година при  нелеп инцидент....!!!!

Cry 

# 531
Според китайската астрология Майкъл е Куче. Ето кратка характеристика на знака:

КУЧЕ. Честно и вярно, Кучето има силно развито чувство за дълг. Най-благородните черти на човешката природа са събрани в него. Рядко привлича отведнъж вниманието, но никой не умее да слуша като него. Предаността му може да стигне до себеотрицание, готово е да направи всичко за приятелите си. Има неспокоен нрав, непрекъснато е нащрек, крайно е упорито. Философ и моралист, Кучето подхожда сериозно към всяко нещо в живота. Винаги е малко "скитник", който лесно се лишава от парите и комфорта, но остава верен на идеалите си. От такива хора стават добри прависти, индустриалци, педагози.
Кучета са били: Брехт, Сократ, Волтер, Ленин.
В добри отношения са със Зайците и Конете. С Тигъра е възможно да преживеят големи приключения, но и драматична борба в името на справедливостта. Лоша комбинация се получава с Овцата и донякъде с Тигъра.

11.куче 28/1/1922-15/2/1923-вода 14/2/1934-3/2/1935-дърво 2/2/1946-21/1/1947-огън 18/2/1958-72/1959-земя 6/2/1970-26/1/1971-метал 25/1/1982-12/2/1983-вода 10/2/1994-30/1/1995-дърво Вярност, бдителност и дружелюбност. Постоянство в интересите и заниманията. Понякога е в повече песимизмът и взискателността им. Критичност, справедливост и силно развито чувство за дълг и отговорност. Подходящи са професиите, в които пряко се служи на хората. Чудесни отношения изграждат с Тигър, Маймуна, Кон и Свиня.

КУЧЕ (справедливост)
Родените в годината на кучето са вечно неспокойни, винаги са на стража и никога не си почиват. Рядко проявяват чувствата си. Те са упрями до крайност и знаят какво искат. Често са циници. Критикуват с повод и без повод и са песимисти, които нищо не очакват от живота.

Родените в годината на кучето действат смело против всяка несправедливост. Те са скептици, имат критически ум, чувство за хумор. По отношение на чувствата изглеждат хладни, но това впечатление е заблуждаващо. Въпреки тези недостатъци те притежават и ред благородни черти като лоялност, вярност, честност, развито чувство за дълг. На тях може да се разчита, отлично пазят тайни и са много скромни. Не обичат да се изповядват, но не обичат и другите да им се изповядват. Изразяват се просто, понякога трудно изказват мислите си. За сметка на това са добри слушатели. Предаността им стига до самоотрицание. Правят всичко възможно за приятелите си. Дори и най-малката несправедливост предизвиква у тях чувство на нетърпимост и не се успокояват докато не оправят положението. В същността си са философи и моралисти, които не се интересуват много от парите. Те са великодушни и безкористни. При тях водещо е интелектуалното начало, липсата на материален комфорт не ги дразни.

Родените в годината на кучето са добри ръководители, свещеници, обществени деятели, възпитатели. В любовта се проявяват като идеалисти, те са честни и разумни. Съчетават се идеално с родени в годината на коня, тигъра и котката. Не е удачна комбинация с дракон и коза.

И в трите си фази животът на родените в  годината на кучето минава неспокойно. Трудно юношество, в зряла възраст абсолютни скептици и старост изпълнена със съжаление за несвършени неща.

Peace

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 11:06 от Сладкишка

# 532
Здравейте момичета Hug
Отдавна не съм писала защото сякаш няма какво да ви кажа.Разкъсана съм между това че Майкъл го няма и предателството на най-добрата ми приятелка на която бях доверила толкова много а тя реши да ми забие нож така надълбока в гърба че сякаш съм прализиране.Все се чудя дали още не сме малки за всичките тея интриги които се въртят,но очевидно не!!!!  ooooh! Outta Joint

А относно Бог,аз вярвам много силно че го има,не като нещо физическо,а като нещо в което всеки човек си избира дали да вярва или не.Много пъти съм го сънувала когато съм била в трудни моменти, майака ми казва че не е случайно.Сънувала съм и ангели.Например една седмица преди Майкъл да .... сънувах Бог с един като свитък в ръцете обаче беше обърнат към мени можех да видя всичко написано, там имаше именета на хората с буквата "М" тогава се зачудих какво ли означава това и после след случката загрях  smile3505 smile3518 
Много пъти съм се уверявала че Бог е сред нас и раздава справедливост,много пъти съм се уверявала в истинноста на думите:"Бог забавя, но не забравя!"

Много дълго стана извинявам се за което не сиакм да запълня темата с моите разсъждения.
Обичам ви момичета и благодаря че ви има!!!

PS: Лили страхотен клип    bouquet

# 533
  • Linz
Чувствам се като повечето от вас. Само тук виждам споделени моите мисли и чувства.

Животът е толкова крехък и преходен, а единственото, заради което си заслужава да живеем е любовта. Нямам отговор защо забравяме тази проста, фундаментална истина и се впускаме в преследване на разни користни цели.
Бог не знам дали има, по-скоро не вярвам като гледам светът наоколо. Все си мисля, че Създателят не би изоставил своите рожби никога, така, както майката не го прави.

# 534
      не знам как е възможно едновременно да страдам за Майкъл и пак той да ме утешава  Heart Eyes    Благодаря ви момичета   Hug защото благодарение на вас и на Майкъл забравям за ежедневните си несгоди и проблеми , и  мисля за по важните неща   в живота Heart Eyes

# 535

Добър ден и добра седмица на всички! Въпреки всичко това е седмица в която ще посрещнем Бъдни вечер и КОЛЕДА !!!
Въпреки всичко трябва да отворим душите и сърцата си за доброто на тези християнски празници.И ако е съществувал Исус Христос именно той е станал жертва на човешката глупост и е дал живота си в името на това ние хората да бъдем по добри и по разумни. Peace
                                     Тук ще сложа една песен която ми засвири щом отворих страницата от която взех тези снимки.Дано я намеря-страхотна акапела на Heal The World http://www.youtube.com/watch?v=aS56ni-OnNo   

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 12:23 от leidi_08

# 536

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 13:40 от ani_220778

# 537
Leidi_08, благодаря че сподели с нас тази акапела   bouquet
Майкъл няма нужда от музикален съпровод, за да звучи грандиозно и нежно и красиво!  Heart Eyes

# 538
Да Сладкишка в такива моменти ми идва  да го .... и страшно ме е яд, че не направи повече за себе си. Peace

# 539
Да Сладкишка в такива моменти ми идва  да го .... и страшно ме е яд, че не направи повече за себе си. Peace

Предаността му може да стигне до себеотрицание, готово е да направи всичко за приятелите си. Подходящи са професиите, в които пряко се служи на хората.

Самоцитирам се от предишен мой пост, за да си обясня защо "не направи повече за себе си" - но мисля, че нямаше как да обърне внимание на себе си, просто му е закодирано да се грижи за другите, да търси справедливост и да откликва на всяка чужда болка.  Tired
Той просто се раздаде изцяло на децата си, на болните деца, на нуждаещите се, на нас, на планетата, как да останат сили за самия него?  Cry
Обичам те, Майкъл!  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 14:19 от Сладкишка

Общи условия

Активация на акаунт