Почитатели на Майкъл Джаксън 19 - THE WAY YOU MAKE ME FEEL

• 28 397
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Съгласна съм с теб.Но можеше да спре да гълта тия гадни хапчета или да направи опит поне да се отърве от ледената им прегръдка.Само той можеше да го направи и да не ни потапя в тая мъка от безсилие.   Peace

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 14:25 от leidi_08

# 541
Съгласна съм с теб.Но можеше да спре да гълта тия гадни хапчета или да направи опит поне да се отърве от ледената им прегръдка.Само той можеше да го направи и да не ни потапя в тая мъка от безсилие.

Напълно си права  Peace Дали не е опитал все пак? Той самия казва, че тялото му е машина за пари и трябва да работи безотказно. Незнам доколко постоянните болки са му позволявали поне да намали дозата...Но на болка не се търпи... Tired  Боли ме за всички болки, с които живя толкова години...

# 542
Ако се е опитвал да ги намали или да ги спре аз поне никъде не съм чела и чула за това.Може и да е правил- незнам....Иска ми се да е правил.На болка не се търпи, но се си мисля че тук става дума и за нещо друго.
При повечето зависими болката идва най вече от душата.И тя се лекува най трудно.
Физическата болка отминава по бързо и не е постоянна.В този смисъл:
Болката не е постоянна и непрекъсната двадесет години.Иначе никой нормален човек няма да я изтърпи.
Именно за това съм склонна да го упреквам за ....абе много ме е яд.Това е. Peace

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 14:55 от leidi_08

# 543
Наистина какво става тази година? Защо имаше толкова трагични новини..., толкова болезнени...?! И на мен ми е също толкова тъжно като вас. Наскоро се замислих за света като цяло и осъзнах, че след като Майкъл си отиде... ми изглежда толкова по-празен, по-сив, по-тъжен. Но едва ли Майкъл би искал това, а и има хора, които да правят живота ми толкова щастлив... като например най-главното нещо - благодарна съм за прекрасното ми семейство и това, което ми дава то... Явно просто е заложено в мен да ми изглежда живота така, през очите ми.. няма го човека, който да приканва всички ни да сме по-добри, за да направим и по-добър света... с онази усмивка...онази мъдрост. И това, всъщност, не мога да го приема. Няма и да мога, а и не искам.
http://www.youtube.com/watch?v=v7Ol09rOnes - Наистина така се чувствам... No sense pretending it's over, hard times just don't go away...
И... по-скоро нека да спра да говоря за това какво ми е понякога - ще отнеме още повече редове.

Нека почиват в мир онези души, които си отидоха...

Бих искала да кажа, че Коледата ще е различна наистина за нас, но предполагам.. трябва да направим усилия за поне малко усмихнат и щастлив празник... Мисля, че когато погледнете в събралите се обичани хора около вас, погледнете в очите им и виждате само L.O.V.E... това ще ви даде повече сила, повече желание и вяра... Нека и с вяра... въпреки всичко... но с вяра да посрещнем и Новата година. Знам, че е трудно, но опитайте се да сте щастливи. Наистина ви го желая на всички от сърце. Бъдете!

Обичаме Те, Майкъл!

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 14:54 от Tes

# 544
# 545

Виждам, че сте засегнали въпроса за лекарствата, който е наистина болезнена тема. Пък и не мисля, че ще стигнем някъде с нея. Ще се водят разгорещени дебати дали ги е спирал или не, дали е опитвал да спре или не, дали са му били нужни или не, и разбира се, всички ще са прави.
Моето лично мнение е, че за това, през което е преминал той, лекарствата са били даже твърде малка помощ. Няма лекарства на този свят, които да могат да излекуват толкова дълбоки рани по душата.

Току що се връщам от дискотека със супер настроение. Но в момента, в който отворих темата и прочетох за смъртта на това младо и слънчево момиче, ми се сви сърцето. Стелка питаш дали вярваме в Бог. Аз вярвам и според мен, всичко това което се случи с Майкъл, с Патрик, с Британи е наказание за нас. Господ (или каквото е) ни показва, че няма неуязвими и безсмъртни хора и, че трябва да спрем да се правим на велики и недосегаеми, а да станем по-добри. Отне ни тези хора, защото знаеше, че ще ни заболи и ще страдаме. Просто ни наказа. За това трябва да помислим как живеем и да разберем, че повечето ни постъпки не водят до нищо добро. Вярвам, че всеки може да се промени и да обича така, както Майкъл ни обичаше и вярвам, че ние можем да направим нашият свят, нашият дом едно по добро място. Обичам ви!  bouquet Hug

Светленце, права си. Крайно време е наистина да се замислим, и то много сериозно. А вместо да го правим, ние все отлагаме ли отлагаме, докато стане нещо наистина лошо. Кога ли ще се стреснем?

# 546
Ей тука не съм съгласна с тебе.
Смятам че Майкъл не е изключение от нормалните човешки същества по земята.
Неговата болка е голяма всички я знаем.
Но има и милярди други хора с милярди силни болки не по малки и не по незначителни.
Ако всички вземат да решават болките си така малко хора ще останат живи.
Това не е решение за болка и ме е яд да гледам как умират млади хора от такива неща.
И когато сме заобичали такива хора да се чудим защо страдаме. Peace

# 547

И аз мисля,че темата за наркотиците е доста обширна и няма смисъл да я обсъждаме,наистина.И мен ме е яд на него,за това,че не се е опитал да се пребори с това,че се е оставил по течението.Поне да беше се опитал заради децата!!!Това не мога да го разбера...Явно е било по-силно от него.
Вчера изгледах филма с Юри Гелър за Майкъл.Той казва,че никога е го е виждал да взима каквото и да било,но е виждал последствията.
Той казва:'Имаше сутрини,когато не можех да го събудя.Виках му,тръсках го,а той лежеше като мъртъв на леглото.Аз му виках:Майкъл,ще се погубиш,спри!!!Ще умреш!!!'А той само лежеше в леглото и гледаше през мен,все едно ме няма...'
Аз и преди съм го казвала,няма човек,който би понесъл това,което понесе той.Всичката мъка,тегоба,злоба,която трябваше да понесе.До някъде го оправдавам,наистина е непоносимо всичко това.Но да не се опита да се спаси....!!!!Това не мога....А може би не е искал...Ето това ме мъчи напоследък.
Юри казва,че го е подложил на хипноза,за да се увери,че наистина казва истината за Джордан.Естествено Майкъл е пожелал това,много е искал да се хипнотизира.И по време на хипнозата,е казал НЕ,на обвинението.Юри го пита:'Тогава защо плати толкова много пари на баща му?'А той милия отговаря:'Не можех да понеса повече!'Ето това последното,може би му е бил мотива за да иска да избяга от този свят....

# 548
Добре де, хубаво, който иска да се ядосва че не е можел да се откаже от лекарствата. Щом така се чувства по-добре, да се ядосва.
Аз не се чувствам по-добре така, пък и ми е толкова безсмислено за обсъждане. Честно казано, дори ми е безразлично вече. 

# 549
Ленита -да не вадя цитат именно за това говоря!
Съгласна съм с теб можеше да се напъне поне заради децата мамка му!Извинете ме за израза.
Явно не е пожелал-мам... му.На това ме е яд най много!
Peace
Отлично знам какво е зависимост и това което Ленита описва отлично го познавам.

Аз въпроса го приключвам.Няма да спомена и дума по този въпрос. Peace

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 17:52 от leidi_08

# 550
На мен определено не ми е по-хубаво така,за това се ядосвам...Пък и исках да го споделя с вас,че ако пак почна да разсъждавам на глас пред мъжа ми,че ме изгони Mr. GreenНали сме другарчета с всички вас,ако на вас не кажа,на кого Hug

# 551
    милия не е могъл да понесе повече- да те обвиняват че нараняваш тези, които най - много обичаш на света  Cry  но точно заради тях  трябваше да опита    Cry   но той си знае какво му е било..... аз лично имам в семейството  няколко случая на зависимости  и знам какво е  Cry   просто го обичам  Heart Eyes      

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 17:18 от ani_220778

# 552
Сега ще напиша нещо весело което ми идва от вътре-мъжката логика за мен е малко АНТИ логика  Laughing Rolling Eyes Peace

Ако ги питате тях май ще кажат същото. Joy

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 17:18 от leidi_08

# 553
На мен определено не ми е по-хубаво така,за това се ядосвам...Пък и исках да го споделя с вас,че ако пак почна да разсъждавам на глас пред мъжа ми,че ме изгони Mr. GreenНали сме другарчета с всички вас,ако на вас не кажа,на кого Hug

lenitta, разбира се, че  е така! Hug Винаги можеш и трябва да споделяш.
Колко обичам това място! И всички, които са тук, за да го поддържат живо.  

# 554

Общи условия

Активация на акаунт