Почитатели на Майкъл Джаксън 19 - THE WAY YOU MAKE ME FEEL

• 28 409
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Вярвам в доброто въпреки, че живота ми взима много любими неща едно по едно.
Вярвам в любовта без нея не мога да живея.В този смисъл ако бог е любов- вярвам!!! Peace

Peace на същото мнение съм!

# 511
Както каза Мариус Куркински по повод смъртта на Крикор Азарян: "Просто много смърт се получи напоследък и това ме плаши. Много ми е мъчно."

Тази Коледа за пръв път от не помня колко години, не събрах сили да украся вкъщи. Дори заради децата не можах да се насиля. Никаква коледна украса нямам, нито желание за празнуване.

# 512
Вярвам в любовта без нея не мога да живея.В този смисъл ако бог е любов- вярвам!!! Peace

А защо на мен ми е толкова трудно да бъда като вас в момента?
Завиждам ви...

# 513
расар, стихотворението е станало по-хубаво от оригинала.

лили, не можах да изгледам целия клип  Cry Утре, на светло, ще го пробвам пак.

# 514
Тази Коледа за пръв път от не помня колко години, не събрах сили да украся вкъщи.

И аз нямам и няма да имам.Болящо ми е.Как да се усмихна?Дано има смисъл във всичко това!Дано го открия някой ден...Скоро.

# 515
Благодаря ви, момичета, но пак уточнявам, че е само опит за превод на стихотворение, което Валя пусна тук. ФЕНско.

Лили, как събра сили за тази песен...

Нова  песен?:

http://www.youtube.com/watch?v=IuhE-cN674E

Today at 12:18 David Guetta was a special guest on NRJ so at the end of the show he called his friend Will.I.AM.
When one of the guests asked him when are going to listen to the song recorded with michael he said on the new album of the black eyed peas

# 516

Aз също,вярвам в Бог и в доброто... и  знам ,че любовта я има-защото тя и Майкъл  ни събраха   bouquet Явно всичко,което се случва на този свят има някакъв смисъл и в този случай се надявам да го открия скоро ,защото болката все още си стои ...след онзи 25-ти и нито се маха, нито намалява  Cry

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 00:44 от tinkerbell07

# 517
Както каза Мариус Куркински по повод смъртта на Крикор Азарян: "Просто много смърт се получи напоследък и това ме плаши. Много ми е мъчно."

Тази Коледа за пръв път от не помня колко години, не събрах сили да украся вкъщи. Дори заради децата не можах да се насиля. Никаква коледна украса нямам, нито желание за празнуване.

По същия начин и аз не украсявам и все отлагам. А украсата сме я извадили и чака в кутиите. Но никога не съм пропускала да украся в къщи. А тази година даже не докосвам коледните украси. Далечно ми е, празно ми е, като чуя коледна песен отнякъде се натъжавам. Добре, че детето пожела да украси сама елхата. Аз докато й помагах пуснах коледния албум на Джаксън 5, разплаках се и през цялото време си мислех за мъничкия Майкъл, който никога не намери подаръци под коледната елха...А как успя да изпее толкова красиво и емоционално тази разкошна песен  Cry Heart Eyes Има невероятно въздействие върху мен това ангелско, нежно, звънтящо гласче, рисува разкошни картини във въображението ми с всяка дума, която произнася по един неповторим начин  Heart Eyes И всеки път като я чуя тази песен ме разплаква  Cry
Поздравявам ви, със свито сърце  Tired

http://www.youtube.com/watch?v=6gjn2dv2ZqQ

# 518

Не знам дали вярвам, не смея да кажа нито да, нито не. Но ако има, си представям че му е преляла чашата на търпението и си е прибрал Майкъл с песента от подписа ми:

Coldplay - Fix You

When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse?

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worsе?

Lights will guide you home,
And ignite your bones,
And I will try to fix you,

High up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream down your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down on your face
And I

Tears stream down your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down on your face
And I

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Coldplay - Fix You

Когато дадеш най-доброто от себе си, но не успееш.

Когато получиш това, което искаш, но не това от което имаш нужда.

Когато се чувстваш толкова уморен, но не можеш да заспиш,

заседнал в омагьосан кръг.

Когато сълзите се стичат по лицето ти.

Когато загубиш нещо, което не можеш да замениш.

Когато обичаш някого напразно.

Може ли да стане по-зле?

Светлините ще те отведат у дома

и ще те възпламенят.

И аз ще се опитам да ти помогна.

И дали наблизо, или надалеч,

когато си прекалено влюбен да се откажеш.

Ако не опиташ, никога няма да узнаеш -

"Точно колко си ценен".

и ще те възпламенят.

И аз ще се опитам да ти помогна.

Сълзи се стичат по лицето ти...

Когато загубиш нещо, което неможеш да замениш,

сълзи се стичат по лицето ти...

И аз...

Обещавам ти, че ще се поуча от грешките си.

И аз...

и ще те възпламенят.

И аз ще се опитам да ти помогна!!

(преводът е копиран от интернет, CR7 (Наско )

# 519
Хубав текст,все едно е писан за Майкъл, наистина  Sad Rolling Eyes                

# 520
Калин@, текстът е наистина съвсем на място.

Винаги, когато изгубя нещо, дори и да е особено тежко, някак успявам да се сетя и за нещо, което имам. За нещо, което съм спечелила. Този път успях да си припомня какво имам в лицето на тази тема, в лицето на всички хора, което пишат тук, и в лицето на приятелите, които срещнах тук, и които безкрайно обичам, искам да го знаете, момичета! Hug
Така че, смисъл има, макар и често да ни изглежда твърде жесток и на твърде висока цена. С ограничените си умове едва ли можем да го проумеем на някакво друго ниво, освен на такова, чисто егоистично и субективно,  за каквото писах по-горе. Но да, има го. Сигурна съм.    

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 01:20 от cappuchina

# 521
Всяка отминаваща минута е шанс да променим живота си...
(цитат от филма по Нова телевизия който току що свърши.)
Много ми хареса като мисъл и реших да го споделя Peace

# 522
            Момичета  , искам да ви кажа , че в един период  от живота ми аз бях  поизоставила Майкъл - просто  се бях примирила , че няма да го видя и  докосна  но бях спокойна , че той е някъде там  и съществува ! Сега обаче не мога да се примиря - толкова ме боли и няма да си простя никога ,че не намерих начин да му кажа колко го обичам и му вярвам безпрекословно !  Вярвам , че е на по -  добро място сега Cry   Heart Eyes

# 523
     Heart Eyes Дечица, като тези две сладурчета ми дават надежда, че духът и голямата му обич ще живеят вечно Two Hearts

# 524
  • Бургас
Току що се връщам от дискотека със супер настроение. Но в момента, в който отворих темата и прочетох за смъртта на това младо и слънчево момиче, ми се сви сърцето. Стелка питаш дали вярваме в Бог. Аз вярвам и според мен, всичко това което се случи с Майкъл, с Патрик, с Британи е наказание за нас. Господ (или каквото е) ни показва, че няма неуязвими и безсмъртни хора и, че трябва да спрем да се правим на велики и недосегаеми, а да станем по-добри. Отне ни тези хора, защото знаеше, че ще ни заболи и ще страдаме. Просто ни наказа. За това трябва да помислим как живеем и да разберем, че повечето ни постъпки не водят до нищо добро. Вярвам, че всеки може да се промени и да обича така, както Майкъл ни обичаше и вярвам, че ние можем да направим нашият свят, нашият дом едно по добро място. Обичам ви!  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт