Почитатели на Майкъл Джаксън 19 - THE WAY YOU MAKE ME FEEL

• 28 382
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • Linz
Аз да попитам за идеята на Стела... 22-ри е, желаещи няма ли?

# 586

СЪОБЩЕНИЕ

http://www.youtube.com/watch?v=jzw6GiqZyD0

Момичета влизам точно за да кажа, че утре 23.12 2009- СРЯДА
 който иска може да дойде през Народен Театър Иван Вазов в 14.30 часа
 за да украсим заедно Коледното кътче на Майкъл!

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 14:10 от leidi_08

# 587
  • Linz
 newsm74 People Santa
Ще нося играчки и гирлянди, но няма къде да разпечатам снимки.

# 588
Рени  аз имам смимки  и плакати, ти донеси '' монтажна пяна ''-шегувам се разбира се, за да ги запечатаме там за вечни времена. Laughing
Трябва наистина нещо здраво да ги държи за да не паднат от влагата и студа. Peace Hug

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 15:13 от leidi_08

# 589
Ааа, и аз идвам утре! Да не забравите да ме броите! Mr. Green
За гирлянди със сигурност можете да разчитате на мен.... smile3503

# 590
Давайте момичета newsm44 txtloves страхотна идея Hug направете си снимкииии,за да ви видим после-моля ви  Peace Heart Eyes Heart Eyes

# 591
tinkerbell07, добре че ме подсещаш и за апарата наред с гирляндите да взема   chef

# 592
Момичета,целувам ви!!!Ще бъда с вас утре,макар и мисленно....Тези дни ми е тъжно и наистина не знам как ще посрещна Коледа като знам, че Майкъл го няма....Добре,че сте вие!Обичам ви!!It's all for love!L.O.V.E. Hug

# 593
"I can't see Christmas without Michael, or Michael Without Christmas."

Мислено ще бъда с вас,момичета.Благодаря ви,че ще го направите!

# 594
Не знам защо,но сега се сетих за онова хлапе-Гавин Арвизо,което стоеше до Майкъл на филма на Башир.То заведе дело срещу него пак за сексуален тормоз...Помните ли какво каза Майкъл тогава?Че когато са се запознали е било болно от рак и са му оставали няколко седмици живот.Казали са на майка  му да се приготвят за погребението му.Майкъл го е спасил.Излекувал го е с любов и позитивно мислене.Да,детето беше вече здраво.И как му се отблагодари то после!!!!Майкъл рухна и все повече се затвори в мъката си.То дължи живота си на него,а го погуби!!!Не мога да спра да мисля за това....
Извинете ме,момичета.Почетете го утре,дано му стане по-топло.... Hug

# 595
  • Linz
Супер! Ще се запознаем "на живо" и ще направим заедно нещо символично, но с висока емоционална стойност.
Ще взема фотоапарат за да запечатаме момента... първата коледна елха в чест на Краля (може да се превърне в традиция).
Влагата и вятърът бързо ще видят сметката на украсата, но важното е, че ще я направим!
Тези, които не могат да дойдат ще знам, че ще са мислено с нас Peace

# 596
Рени, радвам се, че ще се запознаем! Grinning
А аз исках да споделя точно обратни впечатления - колкото пъти мина край кътчето на Майкъл край Народния театър, то винаги е непокътнато...една разлепена или надраскана снимка не съм видяла просто...А да не коментирам иначе какво се прави в нашата държава - знаете много добре. Но кътчето на Майкъл, което стои съхранено, винаги сгрява сърцето ми...Не всичко е загубено откъм манталитет у нас, щом има и такива хубави знаци!

# 597
                                Малко Коледно настроение от мен  Hug

# 598
# 599
 kati-p,това да не е твоята колекция от книги Peace Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт