Почитатели на Майкъл Джаксън 19 - THE WAY YOU MAKE ME FEEL

• 28 404
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Аз явно съм пропуснала, кога мястото избрано за почит към Майкъл пред Народния театър е станало частна собственост. Също така не съм разбрала, че се е превърнало в гробище. А може би църква? Щото само върху гроб или в църква са неуместни украсите. Мислех си, че пред театъра мястото е направено за всички и от всички и ако група хора, която обича Майкъл иска да направи Коледна украса не виждам къде е проблема. Само да кажа,че ако мой близък си е отишъл от този свят и приживе е обожавал Коледата, щях лично да поставя коледна украса на гроба. Както например палим цигара за починал човек, който е обичал да пуши и т. н. да не изброявам. Днес се навършва точно година от смърта на моята любима баба. Спомням си, че преди година я погребахме на 24-ти сутринта. Прибрахме се в къщи и въпреки огромната мъка и загуба, вечерта седнахме на трапезата и спазихме ритуала на бъднувнето, което моето мило бабче наистина много обичаше.

# 646
Добро утро момичета!Виждам,че вчера пак някой се е намерил да развали хубавата идея...Не се давайте,Капучина и Лейди.Естествено,че ще сложите елха и гирлянди.Това не е гробище,а възпоменателен кът!!!!Абе българска работа!!!Всичко е направено от ЛЮБОВ,тогава няма по-фен и най-фен!!!!Каква простотия!!!Така,че хич не слушайте "по-феновете",ами сложете елха,запалете свещички.Той ще се радва....Обичам ви!!!Ще бъдем с вас... Hug

# 647

tinkerbell07 , за това клипче ли говориш (дано не повтарям някой)?

Я Десито и другите дечица да го видят и те.....

http://www.youtube.com/watch?v=xUBgSjTQmmI

Хвърлете по едно око и на това тук - много сладка руска изработка:

http://www.youtube.com/watch?v=kgzfRrmCffo

Peace

# 648
# 649
Nikoi ne moje da obi4a Michael pove4e ot men...

Мила моя,нека порасъждавам върху тези твои толкова високопарни слова."Никой" и "повече" ми се забиха със страшна сила в съзнанието,да не кажа в сърцето.Грозно и обидно е.Не искам да градирам,че ще стигна доста далеч,а повярвай ми способна съм.Никой на света няма право да ми казва колко повече от мен обича Майкъл!На мен и на когото и да е било.Никой няма право да се бие в гърдите какво е свършил и какво е организирал.Защото не мисля,че организирането на музика и мултимедия пред "Арена" в деня,в който всички излизахме от киносалоните с подпухнали от плач очи беше най-удачния момент.Но май пропускам нещо-така правят тези,които обичат Повече от всички останали.Кой ти даде правото на това върховенство или как си го присвои?Защото,ако не се лъжа за годините ти,когато теб те е нямало на този свят имаше едни хора,които обичаха Майкъл до безпаметност и лудост.Едни хора,които се изправиха срещу система и порядки в социалтическата ни държава,едни други,които бяха бити от другарите милиционери в бившето кино "Севастопол",едни други,които преживяваха издаването на албумите му,синглите му,които почти апокрифно си споделяха музиката му и даваха маса пари за списаня,в които има снимката му голяма колкото кибритена кутийка.Едни други,които го следваха по концертите му и дадоха мило и драго да се докоснат до магията му и опиянаващия му поглед.Кога ти срещна очите му,кога потъна и се удави в тях?Кога?Как разбра,че твоето "ПОВЕЧЕ" е по-голямо от това на всички останали?Хайде не си привоявай титлата по-по-най,че ми призлява,а май не само на мен.Опомни се,ако обичаш !!!

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 11:13 от liliyyy

# 650
АУУУУУ КАКВО Е СТАВАЛО ТУК СНОЩИ!!!!много ви моля опомнете се някой с претенциите,ще се въздържа от други коментари че нямам мярка на езика си когато съм ядосана,само ще кажа момичета направете това което сърцето ви подсказва че е правилно аз ако успея да дойда също ще донеса украса, вие не гледате ли какво правят хората там където е положено тялото му newsm78 АЗ ЛИЧНО СМЯТАМ ЧЕ ТОВА Е УВАЖЕНИЕ И ПОДКРЕПЯМ ИДЕЯТА,и незнам откога това пред народния театър се е превърнало в ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ СПИРАМ ДОТУК ЧЕ НЕЗНАМ ДОКЪДЕ МОГА ДА СТИГНА. Peace

# 651
AN1981
кутията ти епълна . Изпразни я

# 652
ГОТОВО ПРАЗНА Е Peace

# 653

Никакво отказване, момичета! Grinning Днес в 14.30 пред Народния, с гирлянди и украса Mr. Green

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 10:48 от cappuchina

# 654
Лили,какво се обясняваш на такива хора!!!Няма смисъл!!!Всички тука сме се събрали от любов към един човек,който ни учи да се обичаме и да сме толерантни.За какви фенове говорим...Трябва да сме хора!!!Пак казвам,с вас съм,каквото и да става!!!

# 655
Момичета днес имаме среща в кафе в близост до театъра.Ще напиша след малко точното име.Който иска да дойде да изпием по едно кафе! Peace Hug Hug

в 14.30 не пред театъра а в кафето....ей сега ще напиша името!!!
Значи името на кафето е Коста кафе.
  Ще се чакаме пред театъра.С тези който не се познаваме да не се притесняват -ще бъдем пред театъра.
С по горните си думи исках да кажа че аз лично на този как да го кажа мемориал абсолютно нищо няма да сложа.
Но срещата си остава същата!!!  Peace Hug Hug Hug

п.п. Написах най- смисления си пост-извинете ме! Crazy ooooh!

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 10:50 от leidi_08

# 656
lenitta ,когато някой си присвоява нещо,което не му принадлежи се чуствам много обидена и засегната.А за другото...Е,не мога да го преглътна.И няма!!!Ако ще да си спечеля бан!

# 657
  • София

но не се и предавайте cappuchina                                                                           

Това къде го видя, valq61? Прощавай за любопитството, не искам да ровя,  но просто ми стана интересно.
Никакво отказване, момичета! Grinning Днес в 14.30 пред Народния, с гирлянди и украса Mr. Green

Извинявам ти се, разбирам, че не съм изразила правилно подкрепата си към теб.
Още веднъж извинявяй! Peace Peace Peace

# 658
Не, valq61, аз се извинявам, защото не те разбрах правилно, а ти си ме подкрепила. Съжалявам наистина! Благодаря ти за подкрепата! smile3525
Лили, нито един бан на света не струва колкото свободата да си позволиш да бъдеш себе си и да кажеш това, което наистина мислиш Grinning Нали?

# 659
cappuchina ,права си и още как! А колко още искам да кажа,но ти знаеш,нали? Hug

Общи условия

Активация на акаунт