Вашите обеци

• 96 578
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
Еее, супер темичка !!!!!
Имам сигурно поне 500 вида обици,като се прибера ще ги снимам,че съм нощна смяна  Rolling Eyes
Последно си купих едни кръгли имитация на седеф ама са пластмаса и са с пеперуди  newsm03

# 121
  • софия
Mомичета имате страхотни обици, кажете някой сайт от който можем да си поръчваме обици Simple Smile  bouquet

# 122
# 123
Ето , най-после ги снимах - има и още но не ги откривам в момента
http://prikachi.com/images/811/2362811t.jpg
http://prikachi.com/images/812/2362812p.jpg - тези са ми любими , нося ги почти всеки ден
http://prikachi.com/images/813/2362813n.jpg - тези ги имам от далечната 1992 г.

# 124
Здравейте!

Въпросът ми е май по- скоро за здравната секция, но тъй като не е сериозен и е свързан с обеци, затова го поствам тук. Подариха ми обеци на Булгари- халки (така де имитация- сребърни с циркончета, но въпреки това много си ги харесвам Simple Smile ) обаче частицата, която влиза в ухото е малко по- широка. Всъщност пропуснах да кажа, че аз си ги избирах и от пробване преди да избера модела ми се разрани едното ухо, така де дупката. Изчаках известно време да мине и пробвах да ги сложа, но доста болеше, заради това, че са по- широчки и ухото наново се възпаляваше и се отказвах. Така изчаках малко по-дълго време и след като се оправи си носих старите обеци и чак след това успях да сложа новите и да ги задържа. Вече няколко дни съм с тях, не съм ги сваляла, но ухото ми продължава да се възпалява от време на време, т.е. ту минава мъничко, но не напълно, ту ме заболява наново доста. Дайте ми съвет какво да правя, не ми се иска да ги свалям, защотото после като се опитам да ги сложа наново, пак ще се повтори същата история, мислех си че като ги понося ще ми поразщирят дупките и ще мине, но уви- сигурно стана вече седмица и не минават. Имате ли идея какво може да помогне, някакво мазило  newsm78
Съжалявам за супер подробното обяснение на това дребно нещо, но наистина много си ги харесвам и не искам да ги оставя да си седят в кутийката за бижута.

# 125
aу леле каква тема имало тук!
Познайте дали ще ги снимам утре, ама всичките накуп, да видите вие какво значи менажерия  Mr. Green
Имам ОГРОМЕН проблем с малките кутии за бижута... обикновено си ги кътам по разни измислени кутийки, а какво е вътре в кутиите... майко мила! Цял ужас е докато намеря обицата, която търся, не дай си боже -ВИНТ!  Shocked Прекрасни неща видях до тук, ама най ми харесаха онези разполовени дини Wink Точно моят разпердушинен цветен тип.

Цитат
Имате ли идея какво може да помогне, някакво мазило 

fluffy, иди в пиърсинг студио, там има всякакви мазила за подобни дупки и ранички. Аз моите -луда глава -си ги пробивах сама на времето и ми се налагаше да се клепам с разни такива. Успех Peace

# 126
  • София
Здравейте!

Въпросът ми е май по- скоро за здравната секция, но тъй като не е сериозен и е свързан с обеци, затова го поствам тук. Подариха ми обеци на Булгари- халки (така де имитация- сребърни с циркончета, но въпреки това много си ги харесвам Simple Smile ) обаче частицата, която влиза в ухото е малко по- широка. Всъщност пропуснах да кажа, че аз си ги избирах и от пробване преди да избера модела ми се разрани едното ухо, така де дупката. Изчаках известно време да мине и пробвах да ги сложа, но доста болеше, заради това, че са по- широчки и ухото наново се възпаляваше и се отказвах. Така изчаках малко по-дълго време и след като се оправи си носих старите обеци и чак след това успях да сложа новите и да ги задържа. Вече няколко дни съм с тях, не съм ги сваляла, но ухото ми продължава да се възпалява от време на време, т.е. ту минава мъничко, но не напълно, ту ме заболява наново доста. Дайте ми съвет какво да правя, не ми се иска да ги свалям, защотото после като се опитам да ги сложа наново, пак ще се повтори същата история, мислех си че като ги понося ще ми поразщирят дупките и ще мине, но уви- сигурно стана вече седмица и не минават. Имате ли идея какво може да помогне, някакво мазило  newsm78
Съжалявам за супер подробното обяснение на това дребно нещо, но наистина много си ги харесвам и не искам да ги оставя да си седят в кутийката за бижута.

На мен Гентамицин за мазане ми помогна.. Мажеш дупката и меката част на ухото по 3-4 пъти на ден и за седмица макс. отшумява възпалението  Simple Smile

# 127
  • На острова
Ммм, чудесна темичка  Simple Smile
Това е бижуто, без което не мога. Ще се опитам да им направя фотосесия, понеже са мноооого  Grinning

# 128
Ето ми любимичките!

Забучих ги в гумата  Laughing Не знам защо жълтеят на снимката - белички са.

# 129
И аз много обичам обици и много бих искала да нося, но имам проблем с ушите и се възпаляват от каквито и да е обеци ... все пак при по специални случаи слагам за кратко време. Имате страхотни колекции и аз много обичах да си купувам, но спрях заради проблема Wink

И сребърни и златни ли не стават? На мен ми се възпаляват от тенекета, затова лакирам с безцветен лак частта, която влиза в ухото и вече мога да нося всякакви обеци, може да пробваш. Simple Smile

Иначе, много харесвам обеци, но нямам много, ще ги снимам после. Simple Smile

# 130
момичета аз пък да ви се оплача много обичам обеците и много ми харесват разни шантави и цветни пластмасови или други ментета но сам алергична към всички метали освен среброто дори злато немога да нося  Sad Sad Sad Sad имам 3-4 чифта сребърни но от 1 година на сам нося само едни огромни халки незнам защо не ги сменям харесвам се много

# 131
момичета аз пък да ви се оплача много обичам обеците и много ми харесват разни шантави и цветни пластмасови или други ментета но сам алергична към всички метали освен среброто дори злато немога да нося  Sad Sad Sad Sad имам 3-4 чифта сребърни но от 1 година на сам нося само едни огромни халки незнам защо не ги сменям харесвам се много

Пробвала ли си да ги лакираш, както съм писала? Simple Smile

# 132
много хубави обици си имате. За мое съжаление аз не мога да нося обици, освен ако не са златни. Ако сложа такива обици за по 3-4-5-10 лева ми се възпаляват ушите след 1-2 часа и ги свалям.
Някой може ли да ми каже как да се преборя с този проблем? Има ли въобще лек?
Аз също съм почитателка на обици, но за съжаление мога да нося само златни.

# 133
Ама никой не чете, 2 пъти вече написах как се справих с този проблем. Laughing

На мен не ми се възпаляваха след 2 часа, а само от пробване дори. Но сега си купувам и нося всякакви. Crazy

# 134
  • в Кошера
Ама никой не чете, 2 пъти вече написах как се справих с този проблем. Laughing

На мен не ми се възпаляваха след 2 часа, а само от пробване дори. Но сега си купувам и нося всякакви. Crazy

При мен за съжаление трика с лака не върви - пак ми се възпаляват  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт