Вашите обеци

• 96 547
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Това е единственото бижу, без което не излизам от вкъщи. Ако не си сложа обеци се чувствам гола  Mr. Green.
Имам много, най-вече подобни:

в различни форми и големини  Wink
Точно ама точно такива си търся отдавна Grinning кажи моля те, откъде мога да се снабдя с такива и за какви пари горе долу?

# 76
И аз имам новички -  черни халки, без които не мога в последно време, а другите за третата дупка от малките  Mr. Green като насъбера повече ще ги снимам. Саси аз пък искам да ти кажа, че теб много те харесвам, голяма фенка съм ти в козметичните  придобивки Mr. Green

Благодаря ти! Blush Grinning

# 77
  • в Кошера
Amra, аз честно казано наскоро не съм си купувала, поради факта, че имам точно такъв тип около 20-25 чифта  Rolling Eyes newsm78 Mr. Green, ама като ги обожавам. Вземала съм ги от различни места, където продават сребро, последно се сещам, че купих едни от подлеза на ЦУМ (преди да разкопаят пейзажите там, че сега не знам дали изобщо има достъп) за ок. 15 лв.  Wink
Като се замисля даже повече от 30-40 лв. за подобен тип обеци не съм давала  Mr. Green

# 78

Като се замисля даже повече от 30-40 лв. за подобен тип обеци не съм давала  Mr. Green
Много са,аз в началото като не знаех,давах по 10 €,но после се светнах,и си ги вземах по 5,и имаше по-голямо разнообразие.

# 79
  • Бургас
Здравейте момичета !
Дадохте ми повод да се поразровя и понаредя малко бижутата и любимите ми обеци ... /докато спи малката/.
Снимката не е с добро качество, ама за сметка на това всеки един чифт обечки ми носи спомени / откъде е купен,от кой е подарен,кога съм ги слагала ит.н. /.

От кои сайтове си поръчвате обеци?

# 80
Толкова се радвам, че има такава тема!!! Луда съм на тема обеци! Ще я следя редовно! Довечера ще кача снимки, че не съм си вкъщи  Hug

# 81
И аз много обичам обици и много бих искала да нося, но имам проблем с ушите и се възпаляват от каквито и да е обеци ... все пак при по специални случаи слагам за кратко време. Имате страхотни колекции и аз много обичах да си купувам, но спрях заради проблема Wink

# 82
без обеци не мога, направо не мога да се погледдна в огледалото, ако нямам нещо на ухото.
Предпочитам обаче да не са висящи, незнам защо но не се харесвам с такива.
Ще опитам да снимам моите и ще покажа Flutter

# 83

моето скромно попълнение, най харесвам сребърните Heart Eyes

# 84
Tia_e имаш страхотни обици
откъде са на 1вия ред 2рите
и тези с пеперудката висящите Simple Smile

# 85
Amra, аз честно казано наскоро не съм си купувала, поради факта, че имам точно такъв тип около 20-25 чифта  Rolling Eyes newsm78 Mr. Green, ама като ги обожавам. Вземала съм ги от различни места, където продават сребро, последно се сещам, че купих едни от подлеза на ЦУМ (преди да разкопаят пейзажите там, че сега не знам дали изобщо има достъп) за ок. 15 лв.  Wink
Мерси  bouquet

# 86
Ето тези са ми от днес Simple Smile

# 87
И аз ще снимам мойте, обожавам обиците и ако забравя да си сложа в момента в които се усетя, че нямам нищо на ушите влизам в първия магазин и си купувам, нямам предпочитания дали да се малки, висящи, цветни, всякакви, ще снимам и ще покажа и аз.
А вашите просто ми напълнихе очите. Днес май ще си купя и аз някой друг чифт.  Mr. Green

palechka89 - браво за таланта, това се казва далавера, правиш си каквито ти трябват и няма нужда да обикаляш да търсиш нещо контретно. Браво!

# 88
Мinaaa от къде си взе тези обеци?Страхотни са.Имам подобни на тези,но с тъмно сини камъни.Виждам,че си в Германия за това питам Wink

# 89
Мinaaa от къде си взе тези обеци?Страхотни са.Имам подобни на тези,но с тъмно сини камъни.Виждам,че си в Германия за това питам Wink

Мерси Simple Smile Взех си ги от един магазин, който е предимно за дънки. КАзва се It´z jeans fritz. Май не е много известен, аз до сега само веднъж бях влизала в него, защото нищо от там не ми харесва. Подобни видях и в bijou brigitte и в six, но с различни цветове.

Общи условия

Активация на акаунт