Бродирана красота - Гоблени 68

• 104 789
  • 694
  •   1
Отговори
# 180
  • Поморие
pepen, възглавничката е станала истинско коледно бижу .Поздравления  newsm51

# 181
  • Атлантис, Галактика Пегас
pepen, страхотна е!!!

# 182
Разкошни неща - възглавнички, чорапчета, гоблени.Добре сте се подготвили за празниците.
Етапчета от мен:

# 183
Анонимка, радикала нещо ми прави номера и не винаги ми отваря снимките. Сега успях да ги видя и съм очарована от "престилката"  Grinning за шампанско! Страхотна е!
Имаш ли кройка за нея или на око си я изрязвала?
И другите неща са много хубави, със сигурност си стоплила сърцата на приятелите си   bouquet!

sissak , много сладка пчеличко-пеперудка  Grinning.

# 184
Здравейте!И аз да се похваля с едно миниhttp://media.snimka.bg/5130/016515156-big.jpg
Страхотни чорапчета,направо бижу,и възглавничката е чудесна.
На мен ми се иска още едно патенце различен модел да ушия,но схемата като я принтирах и малко замацана,може ли да помоля някои ако има схемички с други модели на същото патенцеда ги сподели  Hug

# 185

3ори,да с кройчица е правено,ще се опитам да ти я намеря,че момичето е сложила парола на албума от където я свялях,а моята съм я изтрила след принтиране
pepen, възглавничката е станала много сладка   bouquet

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 20:24 от anonimka

# 186
  • край Дунав
pepen ,да не си посмяла да спиш върху тази прелест  Joy  Много е хубава!

# 187
Момичета, страхотни неща сте показали отново, браво.
Пепен, възглавничката е станала супер  Grinning Hug
Анонимка, не се мяркаш, не се мяркаш, а като се появиш, се появяваш с толкова красоти  Grinning Hug
Сисак, хубава пчеличка  Peace, да разбирам ли че пчеличката е спечелила  Flutter

# 188
Айнурче, мерси за гласа.Не е спечелила тя, но като я започнах, водеше.Ще ушия и двете.Аз клоня към целувката, ама викам да се допитам и до хората, че той моя вкус не е критерий.И така...

Благодаря Зори.Пчела е, ама незнам защо червена.Също като зеленият ми мишок  Joy

# 189
Айнурче, мерси за гласа.Не е спечелила тя, но като я започнах, водеше.Ще ушия и двете.Аз клоня към целувката, ама викам да се допитам и до хората, че той моя вкус не е критерий.И така...
Аз гласувах точно за целувката  Wink Laughing Успех ти желая  Hug

# 190
Здравейте!
....Ако позволите бих искала и аз да пиша в темичката ви и дано да смогвам да нашивам по нещо за да се отчитам.И за да не е само  запис ще покажа какво уших за мъжа ми и дъщеря ми
http://media.snimka.bg/5102/016459955-big.jpg
http://media.snimka.bg/5102/016460341-big.jpg
....Успешен ден на всички   bouquet

Desi, моля би ли дала схемичката на тоз мъж работен, още има време да се избоцка за половинката  hahaha. БЛАГОДАРЯ предварително.

# 191
аз за слончето гласувах  Whistling
а другото какво ще стане?

# 192
Другото е те това.Аз съм за него  EmbarassedЩе го правя на панама с розови сърчица

оригиналната картинка

Уф, не разбрах  Laughing
Е това ще става, ама не се знае кога:

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 10:17 от sissak

# 193
питам за това на черната панама

# 194
прилича ми на дамско дупе

Общи условия

Активация на акаунт