Бродирана красота - Гоблени 68

• 104 152
  • 694
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
За много години, момичета, бъдете здрави и много късмет да имате цяла година! Страхотни неща сте натворили пак, даже през празниците не сте си почивали...  Flutter аз си напочивах и за вас  Blush не съм барнала иглата, но като поотминат големите празници ще си наваксам. Весело празнуване на всички празнуващи днес и утре   bouquet

# 466
Тоя викинг е страхотен! Моля, ако откриете схема да пуснете линк.

# 467
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Тоя викинг е страхотен! Моля, ако откриете схема да пуснете линк.

тук е, но е в xsd Cry

http://dobrinka.multiply.com/video/item/17/viking.zip

сваля се с десен бутон върху картинката, save target as, указва се къде, а след това ако трябва се сменя окончанието на файла със zip или rar  Hug

# 468
  • Стара Загора
Корделия, показах му го и кимна удобрително с глава, което си е за него много.  Той по принцип няма лошо отношение към мъжете, които шият, а към това, че неговият син се увлича по шиенето. Даже има приятел военен полицай, който може да сложи в джоба си поне хиляда гобленарки като мен - и като количество и като качество.
Елена 714, ще цитирам задължително баба ти отсега нататък. Първо обаче ще го кажа на баща ми, който е ловджия. Между другото като разбра, че съм започнала да шия ми поръча някой ден да му ушия някакъв ловен сюжет. Нямам нищо против, ама като ми показа колко голямо трябва да бъде и ми скърши ентусиазма. Ако все пак някой има схема на нещо, но не по-голямо от 20 на 30 см, ще се пробвам, макар да не горя от жлание да везам някой глиган.

# 469
  • Стара Загора
Схемата на викинга май Хипатия я беше дала в графични файлове, тогава я свалих, радвам се, че мога да помогна:

http://dump.ru/file/4090364

# 470
  • край Дунав
Ей, умора немате!  hahaha Викинга го намерихме още, когато го търсеше Галин-споко! Иначе пък поздрав за бабата с перфектната мисъл-харесва ми!  Peace

# 471
  • с.Николово, обл. Русе
Да почерпя, че имам повод:

Честит Имен Ден на всички Именници!
Да сте живи и здрави и да Ви се продължи името.

# 472
  • София
Добро утро и честит имен ден на Коте Ваня и всички други именници!   bouquet

Ина, страшно съм ти благодарна за схемата!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Прасчо, не съм я пипнала Мадоната. Сега съм си обещала, като приключа със "Събирачките на класове" да я довърша, че много я мотая. Просто ми е трудно с черната панама, а и през зимата повечето дни са без много слънце.  Sad

Не мога да пропусна да похваля "Тихия залив", есения пейзаж и еднорозите! Браво, момичета!

# 473
  • гр.Плевен
Честит имен ден на всички, които празнуват днес! newsm51  ura

# 474
  • София /Абсурдистан
И аз да почерпя - синът ми е рожденник днес Simple Smile Не съм дори забелязала как се изнизаха годините ...

# 475
ми както сте почнали и аз да почерпя: вчера аз и баба ми имахме имен ден, днес дъщеря ми е именичка, а дядо ми има рожден ден

# 476
Честито на всички именници днес !
Живи и здрави да сте .                  

Това- за моя Калоян.
Остава ми много малко от покривката  и утре се надявам да показвам.

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 11:33 от ina.

# 477
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Да почерпя за именния ден на детето ми - Ива и рожденния ден на племеницата ми Поля
Да са живи и здрави, както живот и здраве на всички именици.

Относно коментарите на другите за хобито ми - явно на всички ни говорят едно и също - как може да имаш такива нерви, затриваш си очите и т.н. На мен продължава да не ми пука и пак си шия. Откакто намерих форумите виждам, че има доста такива като мен. Аз съм от малко градче и не знам тук дали има гобленари- освен сестра ми, която шие доста инцидентно. На коментарите на мъжа ми - които са по - скоро като хвалби за моето хоби отговарям иронично, че е по добре с гоблен, отколкото с друг мъж. Иначе когато покажа нещо готово на колежките ми те много му се радват.

# 478
 Ох , инка , каква трапеза си опънала , нареждам се веднага. Embarassed
На всички празнуващи днес пожелавам много здраве и късмет и с гордост да си носят имената.

# 479
За много години мили момичета  Hug
Не можах да се включа по празниците и да ви поздравя, но сега приемете моите най-сърдечни пожелания за здраве, щастие, много любов и много ушити гоблени през Новата 2010 година !
Честито и на всички именници - с гордост да си носят имената!   bouquet
Нямам нищо ушито, с което да се похваля, но пък Дядо Коледа така ме изненада... получих едно много скъпо подаръче от една съфорумка - rommi , която ми беше "жертвичка" от миналогодишната томбола с подаръците! Ще ви го покажа обаче другия път, че още не съм го качила на компа  Hug
rommi - много, много, много ти благодаря  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Днес и аз и брат ми празнуваме - и двамата сме именници, така, че да взема и да почерпя:

Хайде доскоро! Вече ще се включвам по-честичко, че имам и нова придобивка - мъжо ми подари лап-топче, да мога на спокойствие да си гледам гоблените колкото си искам, че иначе на стария комп не можехме да се вредим... И малкото вече и то иска да си гледа филмчета и песнички и да натиска клавишите и стана много пренаселено на стария  Crazy
Е, сега ще мога да се наслаждавам на красотите ви необезпокоявана... или поне така ми се ще  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт