Коледно-новогодишно-пролетна тема за ПОРОДЕНИ деца! *28*

• 30 082
  • 686
  •   1
Отговори
# 45
Честит имен ден на празнуващите днес
моите деца заспаха ,аз ще поразчистя лудницата и ще изпия едно кафе с ето този десерт които остана от снощи

# 46
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ! С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ, МНОГО УСМИВКИ ПОКРАЙ МАЛКИТЕ И ВЕЧЕ ПОПОРАСТНАЛИ ДЕЦА, ЗДРАВИ НЕРВИ И СПОКОЙСТВИЕ ЗА ВСИЧКИ МАМИ!

# 47
ЧНГ на всички,преди време и аз пишех,някои може би ме помнят...
Пожелавам ви да са ни здрачики и послушни дечицата!!! Hug

# 48
Здрави ние, здрави деца, здрави нерви и много обич Hug

# 49
Здрава, мирна, щедра и щастлива да е  новата 2010-та година!!!

# 50
  • София
За много години, момичета!!!

да ви почерпя, че и двамата с мъжо сме именици днес  Grinning Flutter Flutter

и накратко за нас - децата са здрави, щастливи, с кеф ходят на детска, карат се много и много се търсят  Laughing, а мама и тати много работят + извънредно и не знам кога ще си отпочинем истински. Tired около празниците добре ни беше, но сякаш много бързо мина. сега чакам майка да дойде при нас, та поне откъм домакинстване да си поотдъхна. Simple Smile

# 51
Аня, честит празник у вас и във всички други къщи на именици! Hug
Здрави да сте!  bouquet

# 52
Luda много са пораснали твоите госпожици ,красавици да са ти живи и здрави  Hug

Аня честит празник   bouquet

ние се борим в къщи с вируса с повръщане и разтройство  Confused ,нашата ваканция е по дълга до 11 януари,но мисля че им идва много толкова дълга ваканция ПОЩУРЯХА  Crazy

# 53
Записвам се да ви следя! Hug

# 54
хей къде сте всички Flutterзатишие пред буря Laughing
При нас-деца здрави, родители-сополяви и кашлящи Sick, имам чувството, че сега болните са повече отколкото при свинския грип.
Иначе всичко си е в рамките, Марти имаше проблем с говоренето в детската градина-не говорел там, но виждам че му е интересно и вкъщи е по-разбран и порастнал, та засега се поуспокоих. Има златни моменти на взаимна заигравка със сестра му, откоето съм много горда, тя прихваща някои навици от него, без да съм й ги натрапвала-храни се сама изцяло, мие зъбки и играе с КОЛИЧКИ Crazy
Успяхме да откраднем ценно време с мъж ми, през което гледахме Аватар-приказен Heart Eyes

# 55
  • София
момичета, ако някоя си търси бъги борд - вижте тук - http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=898721&cat=3 - последната снимка, но не знам за какви колички става, случайно го видях.

# 56
ЮХУУУУ..........ИМАМ СИ ПЛЕМЕННИК! newsm44КАЗВА СЕ МИКИ!ДА НИ Е ЖИВ И ЗДРАВ!.......

# 57
  • София
Честито!!!!

# 58
Момичета, здравейте!

Почерпете се  Wine Glass  cheers     newsm18     Party Time   bigdance2   ura     Tada

Бяхме породени "под прикритие", но вече не!

За сега се учим да сме пълна къща. Щастието е наистина неизказуемо голямо Crazy Heart Eyes

# 59
Здравейте!

Записвам се във вашата темичка,скоро и аз ще съм мама на две слънчеви породени момченца Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт