Коледно-новогодишно-пролетна тема за ПОРОДЕНИ деца! *28*

• 30 030
  • 686
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Лейди Фил, честит рожден ден!   baloni

Маик, честит рожден ден на Петра!
Да е жива и здрава! Много щастлива, много игри и веселие с приятелчетата!

bdbaloni

# 676
  • София
Момичета, иска ли някой да пусне нова тема, че ще вземем да засечем Коледата от миналата година с тазгодишната в една тема  Grinning

# 677
  • София
Маик, честита рожденничка на патерички!

# 678
  • София
маик, честито на рожденичката, да е все така кротко, умно и послушно дете! Hug  bouquet

Фил, не разбрах ти ли си рожденичката (помня дечковците бяха декември и април) - много, много щастие, успех и приятни мигове!  bouquet

Аз от днес съм с официално предизвестие за съкращение, слава Богу е по чл. и точка, които са най-добре в моя случай.

# 679
Честито на патерици и от мен на Петра и лейди Фил-здрави и корави!
аз съм се заела да се поровя по казуса с майчинството и връщането му.
В събота подстиргахме Борко за пръв път, мина и той под машинката покрай Ники.
Забелязах, че в нашия град децата се бяха активизирали и се бяха "наконтили" за Хелоуин.
Поздрави на всички

# 680
Аня, аз, аз Mr. Green
Мина то и замина, и слава богу, голямо пиене падна Crazy

майк, пикс?

# 681
  • Видин
Тази тема е в Свободно време и интереси подфорум ХОБИ  ooooh! newsm78 Ужасно умно...

# 682
Ами ето ни нова темичка Wink
** Тема 29**
Мисля,че сега мястото вече и е точното  Peace

# 683
  • София
Тази тема е в Свободно време и интереси подфорум ХОБИ  ooooh! newsm78 Ужасно умно...
Можете да ми благодарите  Blush Blush Grinning, че помолих мамма (и настоявах  Laughing) в темата за дискусия да сме си при темите за децата. Wink

# 684
  • Видин
Можете да ми благодарите  Blush Blush Grinning, че помолих мамма (и настоявах  Laughing) в темата за дискусия да сме си при темите за децата. Wink
Бих ти благодарила, само че пак я върнаха в Хоби  Laughing Е туй то - много свободно време имаме, никакви интереси, а хобито ни е да раждаме  Crazy

# 685
  • София
Да, видях и съм доста объркана вече. newsm78
По последната подредба, която даде Мамма, не трябва да сме при хоби, но явно не е изцяло готова реорганизацията и трябва да поизчакаме. newsm78
а хобито ни е да раждаме  Crazy
а защо не? Mr. Green Laughing
и не само да раждаме, ами и едно след друго. Simple Smile Simple Smile баш като хоби. Joy

# 686
а защо не? Mr. Green Laughing
и не само да раждаме, ами и едно след друго. Simple Smile Simple Smile баш като хоби. Joy

Еми така е,хоби,голямо развлечение,свободно време и пълен купон  Laughing
Колко от нас могат да се оплачат,че им е скучно  smile3532
Няма значение къде ни е темичката,важното е,че я има  Peace

Общи условия

Активация на акаунт