Детоксикацията на д-р Михайлов

• 243 979
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
  • TX

Аз ще пропусна детокса, че в момента съм на друга програма,която ми се отразява перфектно и не искам да смесвам нещата  Peace
e как така, ти ни зариби в бт мамма и изчезваш, а  Naughty я бързо тук или сподели на какво си  Hug
аз вече

# 151
ЧерЕн_ШокоЛад, Дъщеричката ти ми е адашка
Здравейте адашки  Hug

Аз ще пропусна детокса, че в момента съм на друга програма,която ми се отразява перфектно и не искам да смесвам нещата  Peace
Tea - fea издай тайната Simple Smile)))
  bouquet
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=454457.msg13912037#msg13912037
Wink

# 152
# 153
Браво адашке. Все пак най - важното е да "намериш" твоя си начин на отслабване newsm10 newsm51

# 154
Здравейте на всички,

наближава датата за започване на детоксикацията. Аз още не съм намерила подходящо разхлабващо средство. Английската сол не мога да я пия, така че ако накой може да ми препоръча нещо друго по приемливо на вкус!?
Имам един чай "Сание", но виждам, че той не се препоръчва, което хич не е учудващо...
Да ви се похваля и с резултата, който имам от това, което аз спазвам като хранителен режим. Започнах на 18.01 много стриктно, не знам от колко килограма съм тръгнала, защото нямам кантар, но явно са били доста, защото на 24.01 се премерих и тежах 77кг (мислех си, че почвам от 75кг Thinking), доста се разстройх като видях тези цифри, но панталоните видимо ми бяха станали по-широки и падащи, което ме навежда на мисълта, че съм била над 77кг, което е просто страшно за мен Embarassed.
Днес на 26.01 се премерих в една приятелка, бях облечена с абсолютно същите дрехи и кантарът показа 75.5кг, тоест за 3 дни съм -1,5. Не знам дали е много или малко, но е нещо. Целта ми е 63кг и то най-късно до 1.04. Дано да успея, то аз няма да се откажа, но дано и килата да не спрат да падат! Praynig

# 155
аз ще пренебрегна английската сол.можеш рициново масло,лаксатол.но според др.автори подобно пречивстване е антинатурално.но всеки сам си решава.

# 156
Murka Как я откри тази картинка с грейпфрута  Joy Joy Joy
много е тематична и много се забавлявах, като я видях Simple Smile

# 157
много адашки  Hug Hug Hug 

още малко време остана  Party 

# 158
  • под дъгата
Murka  Joy И аз вече newsm71 Само английската сол не съм,щото още и се чудя newsm78 Ама като си мисля-гадна,гадна,колко да е гадна...  smile3506

# 159
Ох, аз пък само солта съм взела. Утре ще ходя да набавям зарзавата и ... дано да издържа, че като се знам каква съм Praynig

# 160
  • Градът на липите
Аз вече съм готова пазаруването, мъжо днес ми накупи портокали,лимони,грейпфрути и английска сол.Бях си поръчала книгата на д-р Михайлов от нета и днес ми я доставиха.Има доста интересни неща,дори има публикувани постове  от форума "Часът на мама"

# 161
  • Бургас
Избрах си - този с плодовите сокове. Белтъци и грейпфрути ми звучи гадничко, а да пия мазнини сутрин на гладно е изключено просто Stop Да видим само как ще се разберем с английската сол, чувала съм че е супер гнусна на вкус Sick

Със соковете е най-лесно, макар че на мен доста време ми отнема цитрус пресата. Правя само от грейпфрути и портокали, с лимоните ми става много горчиво.  Sick Английската сол, във форума "Часът на мама", едно момиче даде съвет да се пие смесена с малко бира, вместо вода. Пробвах, убива малко вкуса, нооо е мооого гадно. Но пък тя дава големия ефект от очистване на организма.
Някой по-нагоре беше питал за клизма... Пий си солта и друго не ти трябва, ще видиш резултата.
Предния път на мен много добре ми се отрази тридневното пиене на сокчета. Наканила съм се и сега, пишете ме в групата.

# 162
  • под дъгата
Mama-Mia, поздравления за резултата!  bouquet Ама тегли се на един и същи кантар-поне аз така правя,че от кантар до кантар...Да не те подведе някое кантарче.
В "Часът на мама" (сигурно си видяла де)пият чай "Мате" и зелен чай,но не Сание.Мен пък ме притеснява съдържанието на кофеин в тях Thinking В смисъл,че пия достатъчно кафе(2-3 за деня) и ако приемам и чай с кофеин....ще вия цяла нощ Joy
А английска сол като не можеш давай без нея-поне не съм срещала препоръчителен заместител  Peace Смятам,че пак ще има ефект. Simple Smile

# 163
И аз съм с вас...ще си измеря всички мерки със см, + на колко килца започвам,и след детокса ще продължа на салатки,плодове..не съм го измислила още,но  задължително ще взимам крути мерки за сланините си...

# 164
А плодовете не могат ли да се ядат направо, вместо да се пие само сока?
Утре трябва да започнем, нали? Да не изпусна нещо аз, че каквато съм забравана  Wink
Пожелавам успех на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт