Детоксикацията на д-р Михайлов

• 243 975
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • под дъгата
Привет момичета  bouquet Много се радвам,че открих темичката и бързам да се запиша(след като щателно изчетох всичко)Аз 2-ри месец правя лунната диета(с малки празнични изключения Wink ).Резултат кой знае какъв не съм видяла,но покрай всички празници...Отгледала съм си едни 4-5 кг през зимата Embarassed Твърдо съм решила да правя детокса през януари и аз като вас прескачам до часът на мама и ги чета от известно време.Даже се и регистрирах,но нещо не ми дават потвърждение на имейла Crossing Arms И хоп-ето ви вас  Hug Спряла съм се на варианта детоксикация със сокове-свикнах на лунуването да пия по 3-4 л сок,чай и димяща вода,та мисля,че тов е моят вариант.Само тази англ.сол ме притеснява...Че е гадна е ясно,ама и на работа като е човек... newsm78 CALCAREA CARBONIKA 9CH пих преди известно време,сега пия пак от 10 дни,а цефамадар пих преди 6 години без да спазвам никакви диети.Наблягах на салати,плодове,по-леки храни,малко спорт и много движение,но никакви фрапиращи диети и от 77кг станх 60кг.Само че ефекта с цефамадара идва след доста време(поне при мен)Хубавото беше че кг свалях постепенно за 1-2години и може би това ми помогна да ги задържа.Оххх,май се поунесох с писането!Дано не съм ви досадила!Бягам в леглото,че днес е фаза първа четвърт и след 4 л течности стомаха ми започва да се бушува и току виж главата ми замръзнала в хладилника Joy
Лека вечер  Hug

# 136
Vinagi, Много ,много ти благодаря,утре ще скоча да проверя,че днес бях заета..
Мама Миа е права..и аз тази година трудно я почнах...спряла съм хляба,сладкото,тортите,за които умирам...на режим съм -ВМ,НВХ...това си е моят режим,с който съм сваляла най -трайно и най-ми пасва на начина на живот...но сега нещо по-бавно свалям,още ли се пренастройвам,не знам..та съм решила да направя тази детоксикация 3 те дни,дано има ефект,поне като начален тласък,малко да размърдам кантара..2 кила за сега съм свалила,ама второто май е плаващо,ми то това нищо не е...а съм 67 ,имам да свалям поне до 58..Като кила не са кой знае колко,но разликата във визията е от земята до небето...сега направо приличам на тьотя.../аз не,че не съм вече,ама хайде сега пък...трябва ли да приличам на тюлен...?/ Laughing

# 137
Митковатамайка, благодаря ти за отговора! Hug

Dreem, и аз ще потвърдя, че сокът от тиква е много вкусен - точно като сок от моркови е.  Peace

Рефреш, благодаря ти за подкрепата и разбирането. Мисля да започна, пък ако се изпусна някъде...ще се чуе и замирише.  Човешко е... smile3550

Vinagi, много ме разсмя.  Joy Успех ти пожелавам и дано да не се стига до инциденти.  Whistling Пък ще пишем после тук кой как я кара.  Hug

# 138
  • Sofia
днес е фаза първа четвърт и след 4 л течности стомаха ми започва да се бушува и току виж главата ми замръзнала в хладилника Joy
Лека вечер  Hug
питах в предишни постове някой знае ли или чел ли е някъде освен на пълнолуние дали детоксикация се прави и на други фази на луната,дори и с по малко влияние,защото един път месечно ми се струва малко.

# 139
  • под дъгата
питах в предишни постове някой знае ли или чел ли е някъде освен на пълнолуние дали детоксикация се прави и на други фази на луната,дори и с по малко влияние,защото един път месечно ми се струва малко.
Детоксикация се прави само на пълнолуние,3 дни.Аз така знам,поне на друго инфо не съм попадала.В часът мама момичета правят детокса,а на останалите фази на луната си правят разтоварващ плодово-оризов ден. Peace

# 140
  • под дъгата
Добро утро момичета!Как сте в този зверски студ?Започнахте ли с найстройката за предстоящото изпитание?Аз да се похваля-след вчерашното лунуване съм -2кг newsm44 , което още повече ме нахъсва за детокса. Абе да попитам въртяхте една зелеве супа на предните странички,ама не разбрах за след детокса ли я стягате или преди него? newsm78
Лека и усмихната ледена седмица!  bouquet

# 141
Здравейте, момичета,

Мислех си, че няма да намеря хора, които са се подлагали на детокс. От 6 месеца се настройвам за това - сега вече съм се решила. Само да питам - в информацията, която аз имам освен английската сол, фрешове, се прави и клизма... А виждам, че никой не я споменава?!?

Освен това - исках и друго да питам - дали някой от вас се е подлагал на детоксикация в студио - с потапянето на краката или ръцете в солена вода и диоди (не съм сигурна, че така се казват всъщност)?! И дали смятате, че е полезна?!

# 142
  • TX

моля, по топло чайче за сгрявка

# 143
  • София
И аз се присъединявам. Чувствам някаква психическа нужда от пречистване, смятам три дни неядене добре ще ми дойде Simple Smile Кой от режимите е най леко поносим? Аз нямам килограми за сваляне, а и по цял ден търча с две малки деца, така че ми се иска най-олекотеният да пробвам Thinking
Връщам се да чета подробно.

Избрах си - този с плодовите сокове. Белтъци и грейпфрути ми звучи гадничко, а да пия мазнини сутрин на гладно е изключено просто Stop Да видим само как ще се разберем с английската сол, чувала съм че е супер гнусна на вкус Sick

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 17:08 от belinda

# 144
не е чак толкова гнусно  Peace според мен има вкус на течен аналгин  Simple Smile

# 145
ЧерЕн_ШокоЛад, Дъщеричката ти ми е адашка
успокои ме, и аз бях чувала че е отвратителна Peace

# 146
  • София
според мен има вкус на течен аналгин  Simple Smile
A това пък е едно от най-гадните неща на света Sick

# 147
според мен има вкус на течен аналгин  Simple Smile
A това пък е едно от най-гадните неща на света Sick
ами какво да правим , както се казва "трай бабо за хубост"  Party

# 148
Здравейте адашки  Hug

Аз ще пропусна детокса, че в момента съм на друга програма,която ми се отразява перфектно и не искам да смесвам нещата  Peace

# 149
Здравейте адашки  Hug

Аз ще пропусна детокса, че в момента съм на друга програма,която ми се отразява перфектно и не искам да смесвам нещата  Peace
Tea - fea издай тайната Simple Smile)))
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт