Детоксикацията на д-р Михайлов

• 244 025
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
  • под дъгата
Оххх,тези миризми!!! smile3511 Много по-организирана съм през деня,на работа-като кон с капаци съм,но вечер... #Crazy Когато лунувам на фаза на луната и се падне в почивен ден #Cussing out  и се започва едно слюноотделяне...От сега се настройвам,че събота е 3-ти ден от детокса!Има да вием...

# 256
  • София
Заболя ме главата Sad Внезапно и много силно. Ще се опитам да заспя с детето, но ако не успея, ще пия хапче, няма как...

# 257
Ето ме и мен с вечерния отчет - да има какво да четете, че да не мислите за разни изкушения.  Joy

Аз изгубих сметка колко вода и сок изпих. Водата беше бая, соковете - също, ама аз много ги разреждам. Общо по-малко от 2 литра изцедих, но пък към 3 литра разредени се получиха и отделно димящата вода няколко кани.
Както и mama_na_Ema е споделила, чувствам се бодра и за разлика от друг ден, хич не ми се е придремвало през деня.  Laughing

С кърменето също сме екстра да чукна на дърво - кърма има в изобилие(от толкова много течности не е учудващо), бебчо не се е оплакал от вкуса.  Party

Иначе, тази вечер мъжът ми изяде една купа с кивита и не ме е изкушавал никак с разни ароматни неща. Това доброволно, де, да не помислите, че аз като не ям, не давам и на другите да ядат.  Joy

Заболя ме главата Sad Внезапно и много силно. Ще се опитам да заспя с детето, но ако не успея, ще пия хапче, няма как...
Гдничко, дано успееш да заспиш или бързичко да те отпусне.

Хайде, стига съм писала, утре - с нови сили. Wink

# 258
Умирам от глава smile3511
Корема ми курка като за световно.
Последния литър и половина сок едвам го изпих, идеше ми да се издрайфам. утре трябва да сменям плодовете, че вече ябълки не ща да вкуся
Стискайте палци утре сурин да се чувствам по-добре, че тази вечер ми е много гадно Sick

# 259
    Stop  ще си провалиш детокса , ако пиеш хапче  Peace

# 260
Момичета, и аз се справям до тук без проблемно. Няма да успея обаче да изпия и двата литра сок. При мен  има една постоянна сухота в устата, с горчив вкус. Изпила съм около 2,5л. вода и около 1л. фреш. Стомаха ми е пълен постоянно с течност, но в устата ми е сухо. Има ли някой друг такъв страничен ефект и нормално ли е?

# 261
  • София
    Stop  ще си провалиш детокса , ако пиеш хапче  Peace
Да, и аз така мисля, ще държа до последно. Но все пак не съм и мазохист...Ох, само да заспи детето и да се гътна...

# 262
Пристигам като голяма бяла птица. smile3535
Не бях чувала нищо за тоя детокс. Преди време съм правиларазтоварващо гладуване (само чай) по схемата - 1 ден седмично, 3 дни месечно. Бях много доволна. Системата на д-ра ми звучи перфектно, само че вече съм изтървала първия ден. Но утре и вдругиден ще се включа и аз, че не ми се чака още цял месец!!!

Стискайте ми палци. От скоро пак тръгнах на фитнес и съм непрекъснато гладна. Но утре ще си изцедя соковете (добре, че имам плодовете у нас) и поемам на работа подготвена. Ако много ми причернее, ще изям някоя папка  Mr. Green

А позволява ли се смесване на детокс - програмите - например: утре - на сокове, вдругиден - на белтъци и грейпфрути?

# 263
  • в Tara
Момичета, и аз се справям до тук без проблемно. Няма да успея обаче да изпия и двата литра сок. При мен  има една постоянна сухота в устата, с горчив вкус. Изпила съм около 2,5л. вода и около 1л. фреш. Стомаха ми е пълен постоянно с течност, но в устата ми е сухо. Има ли някой друг такъв страничен ефект и нормално ли е?
Джия, за първи път ли гладуваш?
на мен ми се  е случвало и това и главоболие, но в миналото, била съм на лунна и друг път само по ден обаче
дъвка?
комшийка си ми- в каталуния Wink

аз пък не чувствам глад, ама никак. няма да довърша сигурно фреша, че ми писна от него, пих 2 кафета, няколко чая от горска мента (всичко без захар) и почти 3 литра фреш+ малко вода. след малко смятам да положа кратуна...

# 264
  • TX

Ден първи успешен!

# 265
  • под дъгата
А позволява ли се смесване на детокс - програмите - например: утре - на сокове, вдругиден - на белтъци и грейпфрути?
Някъде четох(и аз не знам вече къде #Crazy ),че не е препоръчително да се смесват програмите  Peace

# 266
Някъде четох(и аз не знам вече къде #Crazy ),че не е препоръчително да се смесват програмите  Peace

Мерси!
Ще се опитам да изкарам само на сокче ... дано успея  Blush

# 267
Джия, за първи път ли гладуваш?
на мен ми се  е случвало и това и главоболие, но в миналото, била съм на лунна и друг път само по ден обаче
дъвка?
комшийка си ми- в каталуния ;-

Да, за първи път ми е гладуването, но е по-добре отколкото очаквах, поне за сега! Това с дъвката е идея, как не се сетих!
Мерси, О`Хара!

# 268
Добро утро! Ето че дойде и втория ден Laughing  Днес менюто е усмивки, сокчета, чайчета, вода и положителна нагласа за утре-последния ден.  newsm10

# 269
Добро утро и от мен.Хайде още два дни останаха.Смея да кажа ,че вчерашния за мен мина много добре.Глад почти не усетих и през целия ден бях много бодра и кипяща от енергия.Вчера започнах от 67,900кг а сега кантара посочи 66,300кг.Много съм щастлива.Дано и днешния ден мине леко.Благодаря ви момичета ,че ви има.С компания като вашата всичко е по-лесно.Успех.

Общи условия

Активация на акаунт