Детоксикацията на д-р Михайлов

• 244 081
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
*Rozichka*  и аз съм така имам леко главоболие вечер като се прибера от работа,глад не изпитвам и не ми е по студено от обикновенно, но нали всеки е различен така че може би ние понасяме по лесно детокса,аз почти немога да изпия 4 те литра фреш двата минали дни ми остава но пък пия много вода поне 1.5 литър дневно инъче ме боли глава.С мене се детоксикират майка ми и баб ми и те го понасят добре. Сега се мисля с кои режим да продъжа след детокса за да успея да сваля килограми,до следващия. Водена от фазите на луната ще правя разтоварващия ден на 06.02 на 14.02 и на 22.02 Хайде лек ден от мен и успех а утре много много минусииии Simple Smile  Hug

# 346
  • под дъгата
Добро утро и от мен HugПреди 10 мин си изпих ансола разтворен в 2-3 л бира.По-добре от вода,обаче след втората глътка щях да се издрайфам!Много гадна ми беше солта днес!
А за протокола да кажа,че се чувствам мноооого добре-нямам главоболие,няма глад,малко ми е студено само на ръцете и краката.
Ронка ,и аз станах с позивна тая сутрин и право в 00  Joy Бая се почудих като теб на ансола,ама викам си -2 дни издържа и на работа беше,сега ще се глезиш ли Joy И си го глътнах като отче наш!
Бягам да си правя кафенце и топла вода,а като се посъбудя ще си спретна и 3 л сок от цитруси.
Хубав ден момичета!  bouquet

# 347
Здравейте Simple Smile
Четох,четох и реших днес да се присъединя към вас Wink
Не посмях на работа да се пробвам,нищо че стомаха ми е стегнат Mr. Green
Вчера по-леко давах на плодове,чай и овесени ядки...
Днес пих вече солта пък да видим как ще е...
Следващия път 3 дни Mr. Green

# 348
pelmeni , добре дошла Simple Smile,

присъединяваш се в последния, най-силния ден - точно на пълнолунието - ще има ефект.

На мен пък точно като бях на работа ми беше по-лесно да удържам фронта - сега толкова много изкушения.... Сутринта правих пържени филийки, слагах конфитюр, правих майонеза с извара, все любими неща, а да не мога да опитам.
А довечера съм на РД ... Дори и да мога да пийвам алкохол (вече да е позволено) няма да го правя, че сигурно ще се матирам от две глътки.

И най-страшното - в неделя съм на изпит ... Дано да мога да се довлача до там - недоспала, гладна и  отпаднала...
Стискайте палци!

# 349
  • Градът на липите
      Здравей те,
  И аз си изпих гадната сол и  сега като  Belinda на всяко пишкане и  hahaha  .Преди малко видях че пълнолунието е до 8.17 ч на 31.01 предполагам че до тогава не трябва да се яде.

# 350
  • да има едно лесно - на мотора
Привет Дами
Аз се чувствам прекрасно днес - ММ яде яйца на очи до мен и хич не ми пречеше  Mr. Green Снощи пийнах 1 чаша бира  Embarassed и после прочетох , че доктора разрешавал . Обаче краката и ръцете ми бяха ледени . Днес съм с 2 чифта чорапи  Laughing Чета ви и се успокоявам , че и при другите са такива реакциите. Детоксикацията я правя заради прочистването . Е , 1 кг да задъжа свален е все нещо  Wink .
Успех на всички и да не станете като власите на Дунав Wink  Hug

# 351
*Rozichka*, стискам палци за утре, но мисля, че и мисълта ти ще е по-бистра след детоксикацията Simple Smile
Да си призная вчера изядох 2 сварени яйца, просто вечерта вече ми беше призляло ужасно и не можех да се изправя на краката си. То на мен ми е 15 дни почти глад и тези 3, направо щях да се довърша. Не че ми дойдоха сили, обаче пък си откарах 2 часа в едното място и да ви кажа постигнах вашия резултат с английската сол Crazy
Днес естествено никакви такива като вчера! То и днес съм малко по-добре. Обаче в устата ми е непрекъснато сухо. Такава сухота, посточнно се наливам, а все едно е пустиня. Изсъхва ми устата, чак гърлото ме заболява. Иначе студ при мен няма. Направих даже и сладкиш за домочадието Wink

# 352
Здравейте, момичета! Хайде не се отпускайте на финалната права сме, трябва да издържим до утре. Днес е много трудно, защото всички са си удома и готвенето направо ме съсипва. Вчера не ми се ядеше изобщо, ооооооообааачееееееееее днес, направо изкрейзвам. Панирах риба и салатка, ох ако знаете какъв мазохизъм е това. Но съм твърда, избягах в другата стая. Днес съм минус 1 кг и от вчера 2, общо до сега минус 3 кг, за нищо на света няма да се изкуша, щом стигнах до последния ден. Иначе и на мен ми е много студено на ръцете и краката. #Crazy

А за маската за лице питаше Ронка. Проста е и много ефикасна - една лъжица кисело мляко/по-маслено по-добре/ слагаш на една филийка хляб и след 10 мин. като се отцеди го разбъркваш с пръста с един счукан аспирин. Може и без аспирин, но на мен ми действа добре на порите, свива ги идеално. Вместо аспирин, за по-чувствителна кожа може да се сложи една лъжичка мед. Намазваш лицето и изчакваш хубаво да попие, след това изплакваш с хладка вода. Това е, аз съм много доволна. Лицето се зачервява доста, но след час дава страхотен резултат. Опитайте.   Mr. Green

# 353
Веднага ще се възползвам от рецептата! Звучи много добре. Аз отново се събудих в ужасно състояние - запушен нос, главоболие, отпадналост, но след едно кафе и горещ душ нещата се нормализираха. Пия си солта, сока и чая и направо свикнах с глада. Добре, че днес мъжа ми го няма да ме съблазнява като яде, малката си яде нейните бебешки работи и не те не ме дразнят. Тази сутрин съм още 1 кг надолу, дотук - 2,3 кг. Краката ми са видимо изтънели и едни гладички, явно изчистването на  шлаките и целулита си е казало думата.  Mr. Green

# 354
  • под дъгата
      Здравей те,
  И аз си изпих гадната сол и  сега като  Belinda на всяко пишкане и  hahaha  .Преди малко видях че пълнолунието е до 8.17 ч на 31.01 предполагам че до тогава не трябва да се яде.
Оххх,днес и аз се вихря във "изповедалнята" Joy А си мислех,че вчера бях в апогея си!Добре ,че днес е почивен ден!
Пълнолунието започна днес в 8:17ч и свършва след 24ч и 30 минути т.е. утре в 8:47ч-поне така се спазва при еднодневната лунна диета.Аз така ще го направя Simple Smile

# 355
Трябва да кажа,че wc още не ме е  призовало Thinking
Пих солта към 10ч. и 1л. сок с вода до сега.
Май и топла вода трябва да включа вече....

# 356
Много ми е любопитно - някой подлагал ли се е на тези процедури за детоксикация - с диодите?! Май не обясних много ясно - с ето такъв уред http://www.detoksikator.biogorivo.com/??

Струва ми се много неестествено за организма. За съжаление не съм запозната много добре с процедурата, смисъла и, и начина на действие, за да мога да си изградя мнение.

Вие какво мислите ?!?

# 357
Между другото как си правите сока?
Аз цедя по няколко плодчета сипвам до половината на малка бутилка(500ml)
и до горе вода....
И така на порций,първо портокали сега грейпфрут.
Надявам се да запазя витамините на сокчето...
 Бързичко го консумирам,че и тези  литри докато се погълнат Mr. Green

# 358
  • в Tara
тук съм Grinning
снощи до 3.00 съм била на 2 чая и 1,5Л от фреша, носих си го в една торбичка Blush
аз си знаех, че не трябва да излизам, писна ми да отговарям ама защо, ама как, ама няма нужда...чак чух подозрения да не започвам да ставам анорексичка Joy Joy
момичета, издържах на безброй изкушения, ама наистина! оставете другото, ами и тортата за десерт не ме впечатли. мен?! гледайки физиономиите на всички ядящи около мен си мислих колко токсини си блъскат в телата и как мазнотии им се стичат по ставите Joy само си мислих за захранването в неделя. днес мисля да си купя домати, краставици, пресен лук, извара и маслини за утре, за награда Flutter Flutter
станах преди малко за да намаля деня..

# 359
  • София
Eee, О'Хара, чак пък такива извращения да си мислиш, полудяхте бе Mr. Green

Аз в крайна сметка не разбирам - щом пълнолунието продължава чак до утре вечерта/ нали за вечерта 8.47 имате предвид/, до вечерта ли сме пак на сок? Аз мислех да се захранвам от утре, ама ако трябва, мога и още един ден да изкарам? Кажете Praynig

Общи условия

Активация на акаунт