Детоксикацията на д-р Михайлов

• 243 933
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • да има едно лесно - на мотора
 Hug
Може и чак довечера да подейства  Laughing .
Аз си изпих сутринта в 7 солта , след 40-45 мин кафе и вода . Днес във фирмата е ден за ревизии по магазините и нямах някакви непредвидени ситуации  Wink . сага пия чай от мате и съм си направила каната със сок и вода 1:1 .
Обаче си мисля , че след като пълнолунието започва чак вечерта май трябваше аз са започна от утре  сутринта и във вторник да се захраня newsm78 . Но това си се отнася само до мен де - разсъждавам си на глас ( писане )

# 616
  • София
Айде и аз при вас за първи път!
Благодаря на по-опитните момичета,че са споделили всичко,което касае детокса-подробно и съдържателно!  bouquet

Аз съм на цитрусите,но по-горе видях мнение,че май съм сбъркала...разредих концентрирания сок с вода,както пишеше.Сега разбирам,че е трябвало да го оставя концентриран и да го редувам с вода...защо тогава пише-да се разреди 2л.сок+2л. вода newsm78?

Сега мисля да си взема и чай Мате,че май е само за мен.Нервна съм,имам разширени вени и запек Sick,детокса ми е абсолютно наложителен!

Желая успех на всички! Hug

# 617
  • Градът на липите
И аз да се запиша.Вече съм готова с англ.сол и сока.
  Аз процедирам така - цедя всичко на веднъж,разреждам с вода до 4 , сипвам в две бутилки по 2л.  и  пия. Да се губят качествата  и да не се губят нямам време да цедя по малко.
 През януарския детокс свалих 4 кг,запазих 2 като не съм се ограничавала.Този месец ще се настроя  да лунувам през останалите фази.
Пожелавам успешна детоксикация на всички и всеки  в понеделник да се похвали с добри резултати.

# 618
                                                               Здравейте!

Правя детоксикация за пръв път!
Предварително се извинявам за глупавия въпрос,но не успях да разбера-количеството сок /2л+2л вода/ за един ден ли е ?

# 619
  • Градът на липите
                                                               Здравейте!

Правя детоксикация за пръв път!
Предварително се извинявам за глупавия въпрос,но не успях да разбера-количеството сок /2л+2л вода/ за един ден ли е ?

Да това количество е за един ден.

# 620
didito, не е казано, че си сбъркала Wink По описанието в книгата на д-р Михайлов излиза точно така- 2 л. сок от цитруси се разреждат с 2 л. вода и се пие през целия ден. Аз точно затова попитах по-опитните как са го правили миналия път, защото пишат, че са пили гореща водата  Rolling Eyes Освен това съм на мнение, че е по-добре сокът да е прясно изцеден Thinking
Аз лично ги редувам(сок концентриран и гореща вода), а Didonika пък си ги разрежда и ги пие така. Ако бях на работа или с малкия вкъщи и аз така щях да направя със сигурност, но понеже мога да си позволя да изцеждам по малко и начесто, затова ще го направя така  Peace
Viktoalia, за един ден е, да  Peace

# 621
Много благодаря за експресните отговори    bouquet!!!

# 622
  • София
Avgusta- Peace Simple Smile

# 623
  • Градът на липите
Avgusta   Много добре си ме разбрала именно заради малката си приготвям наведнъж сока.   newsm10

# 624
Цоп, и аз съм съм на линия. Правя всичко по описаните от вас правила, за 1 път ми е. Взех си почивен ден-за мен ,но не и за пералнята и прахосмукачката Laughing Laughing Laughing. Утре съм на сауна - дано по-леко изхвърля отровите. Само искам да дам един съвет - не пийте много грейпфрут. Опасен е. От него се блокира черния дроб и пречи на пречистването. Потърсете в нета повече инфо. Пак ще пиша- като почистя може би...

# 625
  • София
Здравейте,
И аз съм на линия. Разликата от предишния път е, че много ме боли главата. Но се надявам да отмине.
Успех на всички!

# 626
Ехооо, детокски, привет. Hug

И този път съм на линия, но сега пък глава ме боли. ooooh! Предния път нищо ми нямаше, мислех си, че като гърмян заек вече, ще ми е по-лесно. Не, че ми е трудно де, надявам се да ми размине скоро. Simple Smile

Предният път изцедих сок, после разредих с вода, сипах в 2 бутилки от мин. вода по 2л. и пиех през деня. Сега си цедя преди всяко пиене. И пия чаша сок, после чаша вода. Така ми харесва повече. Peace

Солта изпих в 10:30ч. още не е подействала. Предполагам, че следобяд ще съм в изповедалнята.

Не съм ви чела...това нещо като запис. Ще сложа голямото дете да спи и ще ви попрочета.

# 627
Ох,ужасно ме цепи главата,едва издържам  Twisted Evil
Ще спре ли това,мога ли да пия нещо или какво да правя  newsm78

# 628
И аз съм на линия  Flutter  чувствам се перфектно за сега   Party

Ох,ужасно ме цепи главата,едва издържам  Twisted Evil
Ще спре ли това,мога ли да пия нещо или какво да правя  newsm78
  легни и поспи малко  Peace  не пий нищо , че ще обезсмислиш детокса  Wink 

# 629
  • Има много детски смях.
И аз съм в страхотна кондиция към момента. След 3 белтъка и 3 грейпфрута. И без поздрави от англ. сол.
Пия много вода, но не гореща.

Общи условия

Активация на акаунт