Детоксикацията на д-р Михайлов

• 243 938
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Соковете изцедени ли са или в сокоизтискваяката. Моята ги орави малко на нектар не е като да са изцедени с пресата. Или на ръка да ги изцеждам?

# 601
Здравейте, момичета! На линия съм и този месец, да не мислите, че съм скатала. Виждам, че групата много се е увеличила. Добре дошли на новите "детоксчета"  Grinning Grinning Grinning и им пожелавам леко и успешно прочистване. Сигурна съм, че като опитат ще бъдат тук и другия месец.
За да стимулирам новите момичета, ще им кажа, че на миналия детокс свалих 4 кг и ги задържах досега, но с малката подробност, че постя от началото на Великденските пости. Сега съм амбицирана да сваля поне още 2 кг на този детокс и ще си продължа с постите докрая.
Привет на buba_lina и всички други момичета, с които се поддържаме заедно и в другата тема за постенето.
Добре дошли на новите и ще видите колко добре ще се чувствате след детокса, килограмите са ви най-малкия проблем. Успех на всички!

# 602
  • Има много детски смях.
Да питам- аз съм на вариант яйца и грейпфрут. Задължително ли е яденето през час, или ако не изпитвам глад, мога и да го пропускам?

jeni_m, страхотен резултат!

# 603
  • TX
и аз съм на този вариант за втори път , доволна съм.
Ядях когато съм гладна. За първият ден имах 5 грейпфрута и три белтъка
Успех на всички!

# 604
  • Има много детски смях.
Ок! Мерси!

# 605
Момичета, моят мъж вчера е забравил да ми купи англ. сол и сутринта нямах какво да изпия. За сега си пия соковете и към обед ще си получа англ.сол. Та мисълта ми е да я изпия ли на обед или днес да пропусна и направо утре сутрин да пия?
Успех на всички   bouquet

# 606
  • софия
Днес съм на работа и пропускам английската сол. Не съм много сигурна дали и другите дни ще я пия. Гадост е  Sick Приготвила съм грейпфрутите и да видим до къде ще устискам. Лошото е, че утре и други ден са събота и неделя  Confused
Успех на всички ентусиасти  newsm10

# 607
  • Временно
И аз съм на линия.Надявам се да устискам и този път.Миналият път не ми беше никак трудно.
За английската сол - аз миналия път пропуснах да я пия първия ден и сега пак ще пропусна,или поне ще я изпия по обяд.Че ще излзаме с малката,да не стане някой фал. Laughing

# 608
Аз в 8 си изпих солта и не съм имала проблеми с това,само един път съм ходила до 00 оттогава,обаче верно  голяма гадост,утре ще я разтворя в по-малко вода,яко се прецаках днес като я разтворих в половин чаша.Ама докато изцедя толкова плодове,не половин час,а час и половина мина  Laughing Иначе много ми е вкусно сокчето,сложих и 2 ябълки и малко червено цвекло освен цитрусите и стана много добре  Crazy Дано издържа,глад не чувствам,но изкушения колкото искаш  Twisted Evil Майка ми сутринта ни донесе мекички,а трябва и да сготвя днес,трябва да издържа  Praynig

# 609
plam, изпий си английската сол на обяд, не пропускай, защото тя изтегля токсините от органите към кръвта и от там при пълнолунието един вид се отмиват. Луната действа на тялото, както на морето с приливите и отливите. То затова боли глава към края на първия ден и при някои и на втория, защото кръвта се насища с токсини. Затова трябва да се приемат мнооого течности - сок, чай, димяща вода, за да не се получи отравяне на организма. Но няма страшно всичко ще бъде наред, няколко часа главоболие се издържат, особено като знаеш как ще се чувстваш след това с пречистен организъм. Grinning Grinning Grinning

# 610
И аз тук, привет на всички ентусиасти Hug
Прочетох внимателно цялата тема и днес започвам. Аз по принцип си карам един разтоварващ ден с пълен глад в петък, но въпреки това съм убедена, че имам нужда от пречистване и това е един много добър вариант  Wink
Изпих си солта, малко е гадна вярно, ама пък за минутки отшумява горчивината в устата. Половин час след това изпих 600 мл гореща вода, както си правя всеки ден. След още половин час изпих първата доза сок-350 мл, приготвен от 1 портокал, 1 ябълка, 1/4 лимон и 1/4 помело. И тук възниква един въпрос, по който бих искала да помоля по-опитните в темата за съвет.
Според схемата на д-р Михайлов, се приготвя 2 л сок(аз предпочитам не на веднъж, а на порции, защото се губят голяма част от ценните вещества)...Та, 2 л сок се приготвят, разреждат се с 2 л минерална вода и се пие през целия ден. Обаче, виждам, че не малко момичета тук го правят с гореща вода ("димяща" Grinning). Според мен също така е по-добре. Обаче сокът не се разрежда с гореща вода, т.е. можем да ги редуваме, така ли? Пием гореща вода, после концентриран сок, после гореща вода и така...? Аз лично така мисля да правя, ако в нещо греша, моля да ме поправите  Grinning
Благодаря   bouquet

# 611
Здравеите сега се регистрирах и днес много искам да пробвам детокса.Имам малък проблем с вида плодове имам само ананас в момента ,но след обяд ще си набавя грейпфрут и дано успея. Simple Smile

# 612
  • Има много детски смях.
Английската сол от 8 часА я чакам да подейства и нъцки.
Сега като ми се налага да излизам, какво да парвя...

# 613
  • софия
 Joy Joy Joy

# 614
  • в Tara
О'Хара,ти колоко свали на януарския детокс?И задържа ли ги?
ми аз бях писала, 1, 2, сега не знам от колко стартирам, щото не се тегля Laughing
аз разбирам по дрехите си, те са достатъчен показател. сега усещам, че пак нещо ми опъват панталоните, но то няма и начин, нямам кой знае какви движения Rolling Eyesтова е лошото при мен, липсата на движение.

Общи условия

Активация на акаунт