Детоксикацията на д-р Михайлов

• 243 989
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • София
ara75, казваш че имаш 7 правени, сподели Laughing в останалото време, когато не си на детокс диетуваш ли или не се лишаваш от храна...
Правя варианта с изцедения сок от цитруси.
Обикновено за 4-те дни свалям 2-3 кг, след това се храня по обичайния начин и до следващия детокс се запазва 1 кг надолу. Последния месец след детокса направих 10 дневен житен режим и са -4 кг общо.
За английската сол - изхитрих се и я пия със съвсем малко вода - така резултат имам следобед или вечер. Не се притеснявайте за ВЦ-то, не боли корем и нещата са съвсем контролируеми. По скоро ще имате зор да ходите по малка нужда от многото сок/чай. А вкуса й..... ами преживява се Wink Рецепторите за горчиво са назад по езика - там е неприятното усещане. След 2-те горчиви глътки изпивам още 1 глътка чиста вода - страхотно сладък вкус има Wink

Усещанията - при първите детокси (също и след няколко пропуснати месеца) имах първия ден страхотно главоболие. Било нормално, и показва че организма се чисти.
Другото странно нещо - голям студ ме гони винаги! Обличам се като за световно и пак ме тресе. През деня помага горещ чай, вечер и гореща вана/душ.

Интересно е, че глад не се усеща. Соковете са напълно достатъчни (това си е доста голямо количество плодове все пак). А за да се изпият тези 4л за деня + чай за сгряване Wink то чак времето не стига. стомаха е все пълен.
Гадничко е като трябва да сготвя и сервирам на останалите от семейството.... Или ако съвпадне с гостуване някъде....
Въпреки, че вече и това не е проблем. Свиква се, а и близките вече си знаят и не ме гледат съжалително докато си пия сока Wink Вече има видимата промяна в тялото ми и разговорите се въртят в разучаване на подробностите за да се включат и те Wink

На последния ден неразположенията ги няма, чустваш се лек и изпълнен с енергия - страхотно чуство Hug

Препъни камък обикновено е 4 ден - захранването. Трябва да се внимава с вида и количеството храна.... там ми е най-трудно

# 586
Момичета, много ви благодаря за коментарите относно английската сол. Hug
За пръв път ми е и не бях запозната!
Успех утре!  bouquet

# 587
И аз съм на линия утре.
За мен това ще е втори детокс.
Наистина усещането след него е прекрасно.
Вече се снабдих с английска сол и нужните цитруси за утре.

# 588
Здравейте и аз смятам утре да направя първия си детокс. купила съм всичко необходимо, даже съм си взела и отпуск един ден.
Надявам се да успея.

# 589
  • В центъра на мръсотията
И аз съм утре на линия...  Peace
За мен ще е първият такъв детокс - иначе съм гладувала и не се страхувам, че няма да издържа
Реших да не пия английска сол, че съм в движение, но си купих лактулоза. Някой знае ли дозировката й?  newsm78 И всяка от трите сутрини ли се пие или само първата... това не го разбрах от постовете ви...

# 590
Донесена от вихъра  , английската сол се пие всяка сутрин, т.е. и през трите дни.
Не е страшна, не действа чак толкова разхлабващо.
Поне при мен. В рамките на нормалното.  Wink

# 591
  • В центъра на мръсотията
Calathea, благодаря за отговора!   bouquet
Аз така или иначе ще пия лактулоза - интересуваше ме дали всеки ден или само първия...
Успех, момичета!  Hug

# 592
  • Бургас
Здравейте и от мен.   bouquet Да се отчета, купих грейпфрути и портокали, лимони, сол. Заредена съм и утре съм на линия.
Забелязвам, че отбора се увеличава.  Peace Добре дошли.   bouquet

Искам да попитам анг.сол има ли заместител?

Ели, англ.сол, другото й име е магнезиев сулфат (Magnesium Sulphate). Може би под това име ще я намериш. Видях, че другите са писали.

Не мога да гладувам, а и това мое ниско кръвно ме притеснява, както и анемията. Някой може ли да каже има ли тези проблеми и как се отразяват при гладуването!?  Praynig

Аз също съм с ниско кръвно  Peace Нямам проблем с детокса.

# 593
Благодаря на buba_lina, Kalinka Malinka  и на ara75 за изчерпателното описание на това, което очаква нас новите  Hug
Успех на всички през идните три дни, а аз ще се отчета след утрешния, дано не се изложа  Embarassed

# 594
  • Бургас
Момичета, имам спомен, че бяхме говорили за ХУСК, но нещо не намирам. То се пие през другото време, след детокса,  newsm78нали?

# 595
  • под дъгата
Добро утро момичета!Пожелавам успешна детоксикация на всички!  bouquet Аз бягам на пресата за цитруси,че и ансола ме зове после.Оставила съм го за работа,че по пътя.... hahaha
Kalinka Malinka-не се сещам за хуск-а Thinking

# 596
И аз смятам да се включа. Дано да успея. Няма да пия англииска сол, ще си купя грепфрути и ще пия сок от тях. Пожелавам успех на всички и на себе си  Simple Smile

# 597
  • Има много детски смях.
Току що си изпих английската сол. Магнезиев сулфат в моя случай. Предвидливо, обаче, първо оставих дъщерята в ДГ.
Бях останала с впечатлението, че се пие само първата сутрин. Да, ама явно не.

Яйцата че чакат сварени.

Успех на всички!

# 598
Здравейте момичета, и аз се зарибих по детоксикацията. Сигурно ще се повторя с въпроса си, но малко съм объркана с лунния календар. пише, че пълнолунието започва в неделя около 18 часа беше, така че май се пада в понеделник да сме на диета? Не мога да разбера ког ад азапочна.. Благодаря ви за съвета.

# 599
  • Има много детски смях.
Започва се от днес сутринта.
При детокса, доколкото разбрах, важното е да се започне програмата от сутринта, не се следи да съвпадне стриктно по часове с фазата на Луната.

Общи условия

Активация на акаунт