Детоксикацията на д-р Михайлов

• 243 949
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • На острова
Отчет и от мен  Simple Smile
Не съм пила английска сол, защото цял ден обикалям с детето навън и просто щеше да ми е невъзможно (а мен много ме лови и направо не излизам от WC-то  Embarassed)

Досега съм пила само вода, но след малко ще врътна един фреш. В интерес на истината се чувствам добре и грам не съм се сетила за храна, ама то довечера ще видим. Утре обаче ще си пия ансола.

Хайде, лека вечер и да устискаме всички  Peace

# 646
Здравейте и от мен  Simple Smile
За сега съм на сокове от цитруси, чай и вода. Преди час изядох и 1 грейпфрут. Английската сол я изпих сутринта и след това ходих само веднъж до тоалетна, дано няма изненади следващите дни  Wink
Успех на всички  Simple Smile

# 647
И аз да дам отчет. Изпих още 600 грама вода, сега ще натисна фреша, че ме нямаше и съм назад с програмата, усещам как ще се препикава тая вечер  Laughing
Иначе съм ок. Леко главобол, ама то си е нормално. Теглих си един горещ душ, много освежава и продължавам  Party

# 648
  • под дъгата
Еййй,много нещо сте изписали бе мацки!Тази вечер ще подготвя новата тема,за да съм в готовност за старт,че както сме се разписали....Моят отчет:в 8,30 пих ансола,в 9:10 около 500 мл димяща вода,после фреш-около 2 л до момента.Ансола ми подейства чак след 2 часа,следобяд хайманосвах по магазини,ама нямах позивни Joy Сега ще пийна един чай,че почва да ме мори студа,ама нормално.Иначе се чувствам мнооого добре.Тази вечер ще наблегна на димящата вода и чайчета.
Дидито,Ронка,Джени,Роси,Мото,Рак пустинник,Дидоника и всички януарски мацки-радвам се че пак сме заедно Hug
Лека вечер момичета  bouquet

# 649
# 650
Момичета, пак съм аз с въпросче  Embarassed Утре сутринта ще пътуваме около 130 км с кола и не ми се иска да търсим къде да спираме само заради мен и английската ми сол... Евентуално мога ли да я изпия като пристигнем (то не че ще сме на едно място, но друго си е - все ще се намери къде...) А дали щом днес действието и не беше нещо особено и утре ще е така, или не се знае? Моля момичетата, правили преди това детокс да ми отговорят  Rolling Eyes
Иначе днес деня ми мина добре, следобяда леко ми се виеше свят само. Лека вечер на всички.

# 651
Здравейте,
искам да ви попитам нормално ли е да имаш температура?

# 652
Ох,голямо точене на лиги беше тая вечер,сготвих на моите фрикасе и така ми се искаше поне да си лизна малко  Rolling Eyes
Ама издържах де  bowuu

Хапнах един портокал към 7 часа.
Добре де,чудя се аз днес,не е ли по-добре ако се продължи на течностите и понеделник до някое време,защото пълнолунието продължава почти до края на деня  newsm78

# 653
  • да има едно лесно - на мотора
Мама на Марти ( и моят тийн се казва така Simple Smile ) и се питах сутринта същото , даже и го написах . Аз смятам , зависи и от това как съм ) да продължа на сокчета и понеделник , без солта
Учудващо нямам главоцеп . Отдавам го на това , че вече 3та седмица не ям месо  newsm78
Не знам за температурата - на мен ми е студено .

# 654
# 655
Здравейте о от мен .За сега се чувствам много добре. Днес не ми остана време да мисля за ядене  Mr. Green Изпих си сока ,солта сутринта и така. На мен солта предния път ми подейства след приключване на детокса.  Crazy Виждам много мами с главоболие това е един от признаците на пречистване ето цитат на д-р Михайлов какво да се прави в такива случаи не давам линк ,защото не знам дали е редно
 "ВАНА ЗА КРАКАТА ( при разширени вени - за ръцете ) - краката се натапят в кофа с хладка вода – 37°С и се долива гореща вода, така че за 15 мин. се достигат 40 – 43°С. по желание процедурата може да продължи още 10 - 15 мин. Това е в случай на кризи.
MENTAT - индийски билкови таблетки - 3 Х 1 - 2 таблетки. (Вместо аналгин).
ЧАЙ - мента + маточина - по 1 супена лъж. се запарва 10 мин. в 0,5 л вряла вода. Пие се на порции.
МЕНТОВИ ИНХАЛАЦИИ - Загрява се дебел порцеланов или керамичен съд като в него се кипва вода с малък бързовар за 1- 2 минути. После водата се изхвърля. Наливат се 50 - 60 капки = 1- 2 мл. Вдишва се 15 мин.
При дискомфорт (гадене, главоболие, отпадналост...) може да се взема мед с лимонов сок и минерална вода или пектин."
Лека вечер и ето ,че един ден мина  Wink .Хайде утре пак на отчет.  Hug

# 656
И при мен денят премина чудесно.
Имам леко главоболие.
Изпих нужното количество сок, не много вода и чай.
Най-трудно ще е през уикенда, но имам мотивация.
Днес отказах на приятелка посещение в ресторант и мисля, че добре сторих.

viv-miv , аз бих я изпила, въпреки пътуването, защото при мен ефектът не е драстичен.
Така беше и при първия детокс. 

# 657
  • В центъра на мръсотията
И при мен денят беше успешен.  Peace
Нямам главоболие, но ми е студено - нормално.
Аз не съм пила сол, а лактулоза - подейства ми бързо, но слава богу не беше нито продължително, нито мъчително.
Иначе съм пила едно кафе, литър вода, литър гел от алое и праскова и няколко чая.
А, бях и на спининг, та голямо потене падна...  ooooh!
И аз си мислех, че е по-удачно да се започне от събота, за да се включи целият понеделник, ама нейсе...
Лека и спокойна нощ на всички!  Hug

# 658
Привет Simple Smile
Аз да се отчета - за сега успявам да устискам положението с глада, течности около 3,5 литра, следобед голямо главоболие, което вече попремина, като цяло много добре. Дано успея да издържа и другите два дни Simple Smile
Стискам палци на всички Simple Smile

# 659
  • под дъгата
viv-miv честно казано не знам какво да те посъветвам.При мен втория ден ансола действа по-бързо отколкото през първия.От всичко,което съм изчела мога да кажа,че наистина при всеки е различно.Ако ти действа като при Calathea - действай смело преди пътуването Peace
рак пустинник, Мама на Марти- присъединявам се и аз за понеделник.Зависи разбира се как ще се чувствам  Simple Smile И аз като вас обмислях този вариант с продължението,но щом ставаме 3 няма да се замислям изобщо Hug При детоксикацията на д-р Михайлов не се спазват часовете на лунните фази,но не виждам нищо лошо да си направим една четиридневка Laughing Аз мисля да я карам и на плодове и в понеделник,какво ще кажете newsm78

Общи условия

Активация на акаунт