Детоксикацията на д-р Михайлов

• 243 934
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Как сте детокси банда ?  Party   
Аз се чувствам супер  Simple Smile   нямам главоболие  Naughty малко смамо ми е студено ,но си лягам и ще се стопля . Днес се справям много добре - ходихме на гости и от нищо не се изкуших  Shocked   немога още да повярвам  Crazy  дано и утре да е така  Praynig 

# 661
Добро утро
 Изкуших се и  в 5: 00 часа  изпих 1 лъжичка английска сол и започнах  детоксикацията с закъснение ,но  пък  ще бъда точна и се надявам на добро прочистване . До понеделник включително ще бъда на сокове, чай чета и вода.
Правила съм 2-3 пъти с сироп Медал Бал  е тогава голямо главоболие и студ ме гонеше Sad Четейки   виждам, че има същите оплаквания но, пък се издържа .
Няма кой да ми каже дали закъснях много но,  вече започнах Wink

# 662
Добро утро и аз съм тук Simple Smile Вчера имах много задачи и не се разписах. От предният детокс досега имам 3 килограма свалени и задържани.  Четири дни бях на жито преди детокса. Така май е по лесно, нямам главоболие и втрисане вечер.  От октомври досега имам 13 килограма. Много съм доволна Grinning Но имах и доста за сваляне. Засега нямам проблеми с кърменето. Успех на всички  bouquet

# 663
  • да има едно лесно - на мотора
Добро утро Дами
Аз съм свежа като репичка  Mr. Green Глътнах солта и след малко почвам сока. И 1 кафенце смятам да изпия .
buba_lina - за понеделник  Peace Ще си продължа на фреш и чай .
Браво за задържаните килограми на митковатамайка . И при това кърмиш  Peace
Хубав ден момичета   bouquet

# 664
Добро утро, мацки ! Hug

Вчера удържах фронта, да видим  днес как ще е ! Успех на всички и приятен ден !

# 665
Добро утро Simple Smile
Изпих си солта, сега пия кафенце и след малко започвам със сока и чайчетата  Grinning
Прекрасен ден на всички с по-малко проблеми от вчера   bouquet

# 666
Щом ставаме три,още по-добре.Мисля,че така и така ако изкараме 3-те дни без проблеми,няма да е проблем и още един,а той според мен е най-важният.Утре сме на гости,ама няма да се дам на финалната права,ще замажа положението някак да не обидя хората  Wink
Изпих си към 7,30 солта,след 30 мин чаша гореща вода и след още 30 мин сока.Днес ще пробвам да не го разреждам,че вчера даже не успях да го изпия всичкия,към 0,5 л ми остана.Още не ми е подействала солта,но усещам,че скоро ще ме зоват 00  Crazy

# 667
Здравейте Grinning
Да се разпиша и аз  Wink
Чувствам се чудесно, като се изключи адското главоболие вдясно, но то при мен си е всеки месец, надявам се детоксикацията да ми помогне да го преодолея  Crazy
Вчера ходих 7 пъти до WCто, днес вече имам един от сутринта и сега, след солта, ще видим. И аз като Белинда-на всяко пик и дрис Blush Обаче съм много доволна, защото се чувствам олекнала и свежа  Party
Продължаваме смело напред, пих солта, сега продължавам с гореща вода и сок...
За понеделника си е добра идея, мисля, че няма да ми е проблем да го изкарам. Глад не чувствам никакъв, водата съм я свикнала вече, а сокът ми е много вкусен...Изобщо, чувствам се супер и знам, че ще става още по-добре, само да намалее това главоболие  Grinning

# 668
И аз като Белинда-на всяко пик и дрис Blush О
Joy И аз съм същата!

Момичета, много съм доволна и упорита.Изобщо не съм гладна.
Правила съм преди време тридневни диети само с  плодове, но винаги придружени с ужасно главоболие. Сега глава не ме боли. Не знам на какво се дължи???
Лично аз, мисля и понеделник да не ям, но вечерта ще хапна, а от вторник подкарвам Дюканската диета.
Благодаря ви, че ви има. Така усещам подкрепа и по-бързо ще минат дните. Hug Hug Hug

# 669
  • да има едно лесно - на мотора
Фран  Hug
И аз така се чувствам  - никакъв глад . Още предния път забелязах . А иначе при лунувания съм умирала от глад  newsm78

# 670
  • Градът на липите
Добро утро и от мен.

Вече съм на линия след цеденето на сока и посещението до 00 .Вчера денят и при мен мина много добре.Изпих 4 л сок и около 0.5 л

димяща вода и едно кафе.Иначе главоболие нямам,ноо голям студ ме гони.

рак пустинник, Мама на Марти,buba_lina  и аз съм с вас  в понеделник. thumbsup

# 671
  • София
Добър ден и от мен. Аз пих ансола, и четири чаши сок с вода и чакам WC-то да ме призове,за да излезем на разходка. Извинявайте, но пропуснах защо ще гладувате и в понеделник?Нали пълнолунието е в неделя.
Аз също не се изкушавам и не съм гладна. За мен захранването е по-трудно, тогава вече ми се възвръща апетита.
Хубав и успешен ден!

# 672
Когато ми е студено и ме боли глава пия билков чай с мед, помага ми, веднага зачервявам бузките Laughing

# 673
  • под дъгата
Привет!С главоболие съм Sad -не е силно,но...Изпих си ансола,след малко чаша димяща вода и кафе.Надявам се след кафето да мине главата.Иначе се чувствам много пеперудено още от сега,а до понеделник....ще летя Joy
ДюДю,при детоксикация не се спазват часовете на лунната фаза(както при лунната диета).Този месец фазата е в неделя от 18,38 до понеделник 19:08ч и решихме да продължим и в понеделник(някои от нас де).

# 674
Ау,и в понеделник ли няма да се яде. Simple Smile
Засега се справям доста успешно с детокса,за понеделник обаче,не съм сигурна.бях си навила на пръста,че ще има картофкии...

Общи условия

Активация на акаунт