Детоксикацията на д-р Михайлов

• 243 920
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Момичета привет на всички!  55
Аз съм абсолютен новак в детоксикацията, но за съжаление не и в диетите. Не дълго време след всяка и килцата са пак върху мен. Хич ме няма в захранването за съжаление.
Всички постове изчетох от началото  smile3529, и ми се видя доста интересно. Реших и започнах от днес пък да видим. Стискам палци и на вас, и вие стискайте на мен  Praynig  Praynig  Praynig . Дано успеем.
Ще следя с интерес всичко написано . Давайте съвети моля за всичко като например колко топла вода трябва да се пие и трябва ли изобщо? Вие разреждате ли сока както пише на 1-ва страница : 2 литра сок + 1,5-2 литра вода?
Хубав и успешен ден на всички.

# 676
  • Бургас
Бубалина, не сме коментирали Хуск, чела съм го някъде другаде.   bouquet

Соковете изцедени ли са или в сокоизтискваяката. Моята ги орави малко на нектар не е като да са изцедени с пресата. Или на ръка да ги изцеждам?

Аз цедя сок на цитрус пресата.

Сега разбирам,че е трябвало да го оставя концентриран и да го редувам с вода...защо тогава пише-да се разреди 2л.сок+2л. вода newsm78?
Сега мисля да си взема и чай Мате,че май е само за мен.Нервна съм,имам разширени вени и запек Sick,детокса ми е абсолютно наложителен!

Не е фатално, че сока е разреден. Всъщност всеки действа, както му харесва. Дидито, след детоксикацията можеш да си вземеш Хуск, доктора казва, че е доста ефикасен при запек. Аз си купих, но пих само 1 ден преди детокса и не мога да споделя дълготраен ефект при мен.

Само искам да дам един съвет - не пийте много грейпфрут. Опасен е. От него се блокира черния дроб и пречи на пречистването.

Честно да ти кажа, това го чувам за първи път.  newsm78

Момичета, при вас кога подейства англ сол? Аз досега съм на едно кафе и около 2 л сок и вода. Но солта я изпих като не я разтворих във вода ами първо я глътнах и после вода. Дали така е правилно  newsm78 Изпих я преди 2 ч и досега нищо, та затова се чудя...

Що се притеснявате, че не ходите до 00.   Simple Smile Когато поемеш повече вода със солта, тогава много разхлабва, но ако е малко водата, действа само детоксикиращо. Пък и зависи колко ядете по принцип преди това и колко има за изхвърляне от червата. Според мен, няма място за притеснение.

# 677
Аз вчера го разредих и беше супер,днес реших да не го разреждам,но пак ще си го разредя,защото нещо много ми киселее само сока.Аз се поразходих малко с детето,въпреки че валеше,че да минава времето малко от малко  Crazy
Но заради това сега съм назад със сока,ще почвам да се наливам,че съвсем ще ми остане днес  Laughing
Иначе добре се чувствам,изкушения колкото искаш,най- ми е гадно като храня детето,ама справям се засега.То половината ден мина,така че като избутаме и утре,ще изкараме и понеделник по инерция  Joy  Joy  Joy
Днес и аз доста пъти ходих до 00,вчера само 1 път ми подейства солта,но днес 5-6 поне  Laughing Иначе за другата нужда вчера ходих минимум 25 пъти  hahaha

# 678
  • Бургас
RNR, захранването наистина е най-трудното. Определено за мен, четвъртия ден е най-труден. Знаеш, че можеш да хапваш, но трябва още малко да потърпиш.

За понеделника, звучи добре да продължим със сокчета. Не знам дали ще го устискам, но не пречи да пробвам. Peace

# 679
  • под дъгата
Kalinka Malinka -хайде,не се чуди,с нас продължи!Аз ще плодувам и ще си пия сокчета,но без ансола Naughty Ще устискаш!Хуска предполагам е от диетичните магазини newsm78 ?Аз също имам проблеми със 00 и няколко дни преди детокса започнах с ленено семе-смляно,по 1ч.л. във чаша вода и след 2 часа изпивам,по 2 пъти на ден(сутрин и вечер,може и само вечер)След 2 дни прием имаше ефект,но не мога да кажа повече.Ще продължа да го приемам редовно след детокса и та да видим ще ли или не.Хуска как се приема?
Аз съм на 1,5 л чай от 11,30 до сега(станах късничко,поспивам си в почивните дни Embarassed),главобола изчезна,но нямам много позивни към 00-само 1 път до сега.Може би щото постя и нямам кой знае колко за ичстене Thinking
RNR -разреждаме сока,някои си го пият чист фреша и отделно вода-както ти е удобно.Аз го разреждам.А топла вода и чай-по всяко време и колкото повече,толкова повече.Минимум 3,5-4л течности за деня,ако можеше и повече още по-добре.Аз днес се целя в 5 л,да видим newsm78

# 680
  • Бургас
Определено съм за, пък и с подкрепа е по-лесно.   bouquet Хуска го взех от аптека, 7 лв и нещо е малката опаковка, но се пие по малко, набъбва. Пие се разтворен във сок или вода. Първоначално е странен. Но се пие веднага, не се накисва. Оставиш ли го, набъбва и по-трудно идва пиенето.

Аз предимно гледам да изпия 2та литра сок. Редувам чаша сок, чаша вода. Чай пия малко 1-2 чаши, не мога да поемам толкова течности. Чудя се как си изпила 1,5 л чай само.  newsm78

# 681
  • под дъгата
Станах с ужасно главоболие и се притесних,че може да продължи така още 2 дни.Веднага след кафето и ансола започнах чай с резен лимон-буквално да се наливам,като единият чай беше с лъжица мед.И...главоболието изчезнааа Wink Аз си мислех,че като постя ще е по-лек детокса ми,ама...явно не.Преди малко хапнах и 2 парченца помело и сега се чувствам много добре.Още не съм прибягнала до сок.След малко обаче ще си спретна-за днес съм решила да е от ябълки,моркови и малко червено цвекло,да сменя малко,че ще намразя така обичаните грейпфрути и портокали  Wink

# 682
  • София
ДюДю,при детоксикация не се спазват часовете на лунната фаза(както при лунната диета).Този месец фазата е в неделя от 18,38 до понеделник 19:08ч и решихме да продължим и в понеделник(някои от нас де).
buba_lina благодаря за разяснението. Ами ще продължа и аз и в понеделник включително, макар че не бях подготвена и настроена ама ще се пренастройвам Peace. Може би трябваше да започнем от днес детокса, за да са 3 дни. Thinking

# 683
  • под дъгата
ДюДю-не!Детокса е 2 дни преди пълнолуние и деня на пълнолуние,ние просто продължаваме на добра воля и в понеделник без английска сол!То тя не е и нужна ,защото на януарския детокс и на 4-ия ден продължаваше действието е Joy (поне при мен).Сега да не се изплашите новичките Peace не е страшно!
Mama-Mia -къде си?Знам,че се отказа от детокса този месец,но щеше да мислиш за 3-ия ден....  bouquet

# 684
Аз изкарах голяма криза  Blush Главоболието прерастна в гадене, легнах за малко и накрая не можех въобще да стана от леглото. И така, в опити да спра позивите за повръщане и наистина зверското главоболие(направо имах усещането, че чувствам как ми пулсира мозъкът Rolling Eyes), съм заспала. Поспах 2 часа и се събудих нов човек. Пийнах си 600 гр. чайче от мента с много лимон и малко мед, сега продължавам със сока  Grinning
До WCто съм само за пиш, ама за сметка на това-редовно  Wink
Извинете за образното описание, правя го само с цел, ако на някой друг му се случва, да не си мисли, че е ненормално, явно всеки различно го преминава, а може би и всеки път е различно  Thinking

# 685
Хайде детоксчета и аз на отчет

Сутринта си пийнах алсолта с топла водичка. След около час 300-350мл сок от портокал и грейпфрут. След това около литър вода с едно кафе. Преди малко още 250мл сок от портокал с 500мл вода този път топличка. До WC съм ходила 4-5 пъти днес.
 Blush

Иначе вчера също 4-5-6 пъти. За вчера изкарах на около литър сок и около 2л вода и чай. Може водата да е била и повече. Нямам главоболие, но на моменти имам болки в десния бъбрек.  Thinking Не е болка за умиране, търпи се и на моменти преминава.  Peace Мисля, че е в резсултат на изчистващия процес.

Успех, че не остана половината мина.  Peace

# 686
  • под дъгата
Avgusta, спокоо,какъв детокс ще е без образно писане Joy Joy Joy

# 687
Moмичета, признавам, че ви изчетох малко по диагонал Embarassed, но мярнах някъде, че дискутирате, дали да се разрежда сокът или не.
Разрежда се с вода, точно както е описано на първа страница!
Май вече споменавах, че тази детоксикираща диета е лично предписана от д-р Михайлов на приятелско семейство.
И преди да попадна на нея в нета, аз вече я имах написана от тях, т.е. копие от това, което им е казал доктора.

За грейпфрута и аз на няколко места из нета четох, че е вреден, но пък истината съм приела, че винаги е някъде по средата и не прекалявам.
И без друго не ми е сред любимите плодове и го консумирам само при детоксикацията.

# 688
Здравейте и от мен  Hug за втори път правя детоксикация. Спряла съм се на варианта вода, фреш, чай, четвърти ден захранване. Много добре се чувствам, дразня се малко вкъщи като хапват, особено вечер, когато всички се събираме на масата, тогава аз ставам и излизам на дълга разходка с кучето  Mr. Green Поздравявам всички с начинанието. Успех  Hug

# 689
Здравейте мацки !

Да се отчета - за сега съм ок, изядох една ябълка, че ми престърга и след това веднага до WC-to /ходих да първи път днес/ . При мен нещо солта не действа /ходя си нормално до WC-to както в други дни/ Thinking Това нормално ли е ?

Общи условия

Активация на акаунт