Детоксикацията на д-р Михайлов

• 243 926
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
И аз на отчет до сега две кафета, три чая и три чаши сок. Не ме боли глава но изпитвам студ. Дали и друг има подобен проблем като мен?

# 631
  • Има много детски смях.
Това със студа е нормално.
Мен започна да ме цепи глава.

# 632
INNOCENT, и аз цедя сокове на изтисквачка  а не на цитрус преса. При мен се получава една много неприятна пяна, но я обирам. Мисля че на цитрус-преса е по-добре защото попадат и парченца от плодовете а тедразнят стомаха и така се ускорява прочистването, така мисля де. Но засега съм със сокоизтисквачката.

За главоболието знам че трябва да се пие много вода, малко отшумява.

Друго което забелязах е, че за да подейства ансола сутринта трябва да се започне с димящата вода. Аз днес започнах със сок че имах излизане и нямаше резултат. Ноооо като ударих после една чаша горещ чай, ела да видиш Shocked Shocked Shocked

Успех на всички, пак ще се справим.

# 633
  • София
Привет и от мен. Аз пак съм на линия за втори детокс. При предния ефекта беше 3-3,5 кг. и, междувременно още толкова благодарение на системата минус 60.
Едва сега си изпих английската сол, че от сутринта съм в движение. Не е чак толкова гадна - търпи се. Сутринта замалко да забравя и да си закуся както обикновено.
По-късно ще чета назад - доста сте изписали.

Успех на всички!

# 634
Държа фронта все още  Praynig
Резултат - три пъти ходене до 00, литър и половина сок, 250 мл чай мате и едно кафе...........
Идва вечерта обаче, дано успея и тогава.
И на мен ми стана много студено, дори мисля след малко да си хвърля един топъл душ Peace

# 635
И аз съм на линия  Flutter  чувствам се перфектно за сега   Party

Ох,ужасно ме цепи главата,едва издържам  Twisted Evil
Ще спре ли това,мога ли да пия нещо или какво да правя  newsm78
  легни и поспи малко  Peace  не пий нищо , че ще обезсмислиш детокса  Wink 

И аз така мислех.Пих една чаша топла вода с малко лимон и мед и хапнах половин ябълка,та ми помина засега.А от толкова течности взе да ми се повдига веч,ужас  Twisted Evil

# 636
Момичета, при вас кога подейства англ сол? Аз досега съм на едно кафе и около 2 л сок и вода. Но солта я изпих като не я разтворих във вода ами първо я глътнах и после вода. Дали така е правилно  newsm78 Изпих я преди 2 ч и досега нищо, та затова се чудя...
Аз засега не усещам глад, само дето и мен много ме цепи главата  Crossing Arms Дано и довечера като се прибере мъжо и седне да вечеря да успея да устискам.
Айде лек детокс на всички Simple Smile

# 637
На мен ми подейства солта почти веднага след като почнах да пия сока.Изпих солта,разтворена във вода,след час и половина пих от сока и след 10 мин бях в 00  Laughing
Пробвай да пиеш една чаша гореща вода или чай и ще подейства  Peace

# 638
  • София
Здравейте героини-детоксикини Wink
Мама на Марти, Главоболието е нормално, погледни го от другата страна - това са токсините, които си отиват Wink Гадно е, но изчезва от раз. Опитай с топла вана, поне краката.

Аз предпочитам сока разреден, иначе много концентриран вкус има и ми създава чуството за сухота в устата (въпреки, че корема ми е като аквариум;-))
Димящите чайове си ги пия отделно.

Ако съм вкъщи - правя 4-5 пъти и пия пресен, като съм на работа 2/3 сутрин и 1/3 вечер.

# 639
Привет детоксчета и аз се приесъединявам към вас.  Hug

За сега съм на едно кафе и около литър вода, също и сока на един портокал и един грейпфрут. Нямах достатъчно сол сутринта затова пих малко сутринта и преди час остатъка от нея.  Flutter За сега не ми е подействала.  Naughty

Успех на всички.  Hug В понеделни на отчет за килцат Hug надявам се да са поне два.  Praynig

# 640
  • София
И аз боря главоболието с мед EmbarassedКато ме зацепи много си пийвам една чашка от сока с една лъжичка мед и ми минава на секундата CrazyНе е много по програмата на д-р Михайлов,ама пак е нещо,за сега издържам ,ама вечерта ooooh!

# 641
  • Има много детски смях.
Но солта я изпих като не я разтворих във вода ами първо я глътнах и после вода. Дали така е правилно  newsm78 Изпих я преди 2 ч и досега нищо, та затова се чудя...

И аз така и още нищо. А я изпих в 8 сутринта.
И започна яко да ми пристъргва.

# 642
  • София
Айде и аз на отчет.Много ме цепи глава,досега съм изпила 1.5л.сок,много вода и мнооого пъти ходих до тоалет.Подейства ми почти веднага след като почнах сока.

Утре ще го има ли това главоболие,че ми идва да си отрежа главата?

# 643
Здарвейте, момичета! Да не решихте, че отсъствам този месец - тук съм! Солта я изпих чак към 3, че имах ангажименти. Даже мислех този ден да го пропусна, но и от средата става да го започна Wink Така или иначе не бях яла нищо, само кафе бях пила.
Главата и мен ме боли доста за разлика от предния път, дано да мине.
Хайде успех и да не се предадете!

# 644
Здравейте мацки, и аз съм с вас !  Hug
Изпила съм 0,5 л сок, но чак сега успях да се прибера. Сутринта си пих солта и после едни чай! Да видим дали ще устискам вечерта  Thinking Това ми е втори детокс!

Успех на всички !

Общи условия

Активация на акаунт