Детоксикацията на д-р Михайлов

• 244 037
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета, пожелавам ви успех с детоксикацията и ако може да попитам мога ли да се включа от утре че не знаех че от днес се започва и вече закусих newsm78 Laughing а и нямам налични цитруси в момента и английска сол?

# 211
  • София
Calcarea-та не се ли пие след трите дни?

# 212
Здравейте, и аз се присъединявам в темичката Simple SmileПравих ноемврийския детокс, тогава за първи път.Сега съм си в къщи и не мисля, че ще ми е трудно да го направя, дано само лакомията ми не ме провали, че имам още празнични плюсове да боря Mr. Green .Солта не ми е гадна, но не я разтварям , а само слагам в лъжицата малко водичка колкото да я намокри и преди да се е разтворила бутам в устата, установих, че започва да горчи като се разтвори, а преди това си е поносима Laughing
Успех на всички, които се захващат, ефекта е много хубав Simple Smile

# 213
Били, да, от месец и малко вече не съм кърмачка. Навъртях общо 3 години и 6 месеца стаж с двамата bowuu hahaha

Уффф,как завиииииждам Crossing ArmsПочти бях отбила и аз,но май съм прибързала,защото дребната изведнъж започна да се тръшка и да иска да суче по 7-8 пъти дневно ShockedСега съм на светлинни години далеч сякаш.
Прочетох обяснението на доктора,но все ми се струва,че такова ударно изхвърляне на токсини е по-лошо от постоянното им регулярно отделяне,не знам...
Солта се приема по-лесно с по-малко вода,инак е удължена гадост Mr. Green

# 214
и аз съм с вас,момичета.успех на всички! Peace Praynig
jedira , Hug,ти си с опит в детокса,ще помагаш.радвам се,че си сред нас. Hug

# 215
  • София
За сега се чувствам добре, но до финала има доста време. Не усещам глад. Солта наистина е много гадна, но се преживява.Направих си 1,5л сок за в офиса и го разреждам 1:1 с вода. Довечера още 1/2л +1/2л вода. Пих кафе, сега пия зелен чай. Да ви питам - чай Мате откъде го купувате - търсих го в аптеки, в кварталния супермаркет също го няма.

# 216
Здравейте момичета.
И аз се присъединявам към вас. Simple Smile

Сутринта си изпих солта, след това 1 час се боря със сока, тъй като сокоизтисквачката ми точно днес реши да се счупи. ooooh! Та действах с пасатора, после през марля...пипкава работа.

Кърмя, и се надявам да не навредя на малкото, а да му помогна, тъй като кожичката му е суха. Пък д-р Михайлов пише, че често Атопичния дерматит се дължи на токсините... Rolling Eyes

# 217
За сега ходя само да пишкам през половин час. Не ме боли стомах, нищо по-различно от нормалното положение. Много съм нервна, винаги е така, когато кажа, че няма да се храня. Когато знам, че не трябва да ям, много ми се яде. Това е на психическа основа, но ще издържа три дни. Ама наистина много ми се яде. Пия сок, пия гореща вода, но как да си спокоен като се налага да готвиш за другите в семейството.
Интересно, че не ми се ходи още по голяма нужда, а пък по принцип някои казват, че не излизат от тоалетната след като пият ансола.
Бооооже, как ми се хапва, ама ще издържа.
Пишете как се чувствате, момичета! Има ли и друга като мен да мисли само за хапване. 

# 218
Жени_м, аз до преди малко хич не мислех за ядене. Но сега си дойде мъжът ми за обяд, станах да му стопля ядене....аууу как ми се дояде не е истина просто. Но ината и волята ми този път са по-големи от вякога. Още повече, че тук не става "от утре започвам", защото сега изпусна ли , после чааак др. месец.

Мисли си за хубавите резултати след 3-те дни. Wink

# 219
Е, и аз да се запиша...
Наумила си бях от доста време да правя . Но снощи не си взех, нито цитрусов, нито сол... оставих за сутринта. А сутринта излязоха няколко неща да правя и ... се чудя - ще имам ли време, няма ли да имам ...
Но много исках да пробвам ...
И ето - ходих сутринта до аптеката, до магазина.
И докато хубаво разтварят солта, правя сока - много време отлагах пиенето на солта (мнооооооооооого гадно), но като си запуша носа го преживявам.

Сега съм на сокчета, вода и кафенце мисля да пийна.
Не е особено трудно, но аз съм свикнала да обичам глада Simple Smile!

# 220
И аз съм тук.
jeni_m, вчера сготвих прилично количество за мъжете, че да не ми мирише на храна тези дни.
Солта на мен ми е ужасно гадна. Е, изпих я де. И кафета пих - 2.
Сокоизстискването наистина се оказа времеемко, заради количеството и цапането на уреди.
Стомах и мен не ме боли, но посетих WC-то вече 2 пъти. А по малка нужда съм през 10 мин. А следобяд имам и излизанки...ще видим как ще стане. Засега обаче не съм гладна. Малко взе да ме боли глава, но нали е нормално това, ще се търпи.
За протокола съм 65 килца на 172 см. Забременях 57 и дано си ги върна някой ден.
Успех момичета!

# 221
  • Градът на липите
Здравейте момичета
 и аз да се отчета, изпих си солта (която не ми беше особен но гадна и преди съм пила страшно много горчеше, и горе-долу след 30 мин. действаше,а тази я изпих в 10 ч. и още не е подействала).Голямо борени с тези плодове.Първо докато ги обеля после да ги изцедя,та чак сега сядам да пия кафе и сок.

Пожелавам успешна детоксикация на всеки.

Лек ден .

# 222
  • Бургас
Здравейте момичета, пожелавам ви успех с детоксикацията и ако може да попитам мога ли да се включа от утре че не знаех че от днес се започва и вече закусих newsm78 Laughing а и нямам налични цитруси в момента и английска сол?

Може и утре, няма проблем.  Peace

Аз преди малко си пих солта, имах излизане сутринта и реших да не рискувам.  Wink Направих си сокчето още сутринта, кафенце пих, и редувам чаша сок, чаша вода. Измерих се сутринта, ми качила съм пак, не ми харесва тая работа.  Naughty Така че стартирам от 75 кг, целта е поне десетина да махна.

Чета ви, че правите 4л сок. Аз доколкото разбрах, трябва да е 2л и още толкова вода да се пие, нали. Не, че е лошо повече сок, просто питам за сверяване.  newsm78

А аз да питам солта само през първия ден ли се приема или и през трите?

Пакетчето е 30г, аз го разделям на 3, за трите дни. Общо взето дозата си я преценяваш. Ако ти подействат 10г е ок, ако не я увеличаваш малко.

Успех ви желая на всички! Първият ден е най-труден!

# 223
2-3 лимона, 4-6 грепфрута и до 2л сок портокал, отделно 1,5-2л вода. Е, как да не вися в тоалетната цял ден?
Аз лично смесвам всичко.

# 224
Привет на всички,
да ви се похваля, аз съм на детокс от вчера понеже в петък пътувам и реших да я направя по рано, сутринта резултат -1,5 кг Laughing Надявам се това да ви мотивира!
Солта не ми беше гадна изобщо, а само как ме бяхте наплашили, че е нещо Sick
Много ми се прияде снощи към 20 часа и изядох едно варено яйце, нали също присъства в програмата Laughingи въпреки това имах резултат, така че мисля че може да се хапва.
Може и да си внушавам но кожата ми сутринта беше страхотна, коремът ми спадна и се чувствам перфектно, продължавам напред newsm10
Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт