Детоксикацията на д-р Михайлов

• 244 089
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
  • в Tara
ееми, по-добре да си ги мисля отколкото да ги върша Laughing
за това естествено само вие знаете, няма да казвате!

направих на децата закуска, закуската не ме изкушава никога.
вчера взех малко полуфабрикати ( много съм против, но за 1 ден нищо няма да им стане) и да се справят сами, аз мисля или да избягам от нас или да се затворя и да гледам филми Grinning

а, снощи като ни прибираха с кола ми стана малко лошо, чак взе да ми се повръща, нямам идея защо Rolling Eyes

# 361
Според мен пълнолунието е настъпило в 8.18 на 30 януари 2010 според този сайт - http://lunaf.com/bulgarian/fazi-na-lunata/lunen-kalendar-2010/01/30/ , което ще рече, че след 31 януари 2010 в 8.18 ще можем за захранваме.

Ама ... аз тъкмо свикнах и ми стана хубаво да не хапвам. Баща ми ако ме чуе много ще ми се смее, преди време ми беше казвал приказката за селянина, който тъкмо си научил магарето да не яде и то взело, че умряло  Laughing ... Да не стане  моята работа така  Laughing!

# 362
Здравейте и аз съм тук Hug Днес имах много задачи.  belinda в другия форум четох че, няма нужда от четвърти ден на сокове. С тези три дни се отключва процесът на детоксикация който продължава и занапред. Поне аз така го разбрах. Успех на всички и няма да се давате, съвсем малко остана Peace

# 363
Аз си мисля,че приключва сутринта пълнолунието...Или?

И аз съм чувала от хора тъпчещи се с кофти храна изказвания от тоз род...
Едва ли не ще се мре без пърженко,мазничко,сладичко и т.н. .... Mr. Green

# 364
  • под дъгата
Аз в крайна сметка не разбирам - щом пълнолунието продължава чак до утре вечерта/ нали за вечерта 8.47 имате предвид/, до вечерта ли сме пак на сок? Аз мислех да се захранвам от утре, ама ако трябва, мога и още един ден да изкарам? Кажете Praynig
belinda,пълнолунието започна тази сутрин в 8:17 и свършва след 24ч и 30 мин  Peace Аз се ръководя от това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=466093.0 Макар че sladkish4e май е объркала часа на свършване на фазата Thinking
О'Хара   smile3525 - железна си!Герой!

# 365
  • Градът на липите
Пълнолунието започна днес в 8:17ч и свършва след 24ч и 30 минути т.е. утре в 8:47ч-поне така се спазва при еднодневната лунна диета.Аз така ще го направя Simple Smile
[/quote]   

Благодаря ти buba_lina. То не че съм го чела някъде аз си мислих че приключва след 24 часа.  Simple Smile

Аз от тук видях фазите на луната  http://www.astrohoroscope.info/moon.htm

# 366
О'Хара, ти си герой! Моите поздравления, железна си.

Аз където си мислех днес да се затови и мъжът ми и дъщеря ми да се оправят сами...ами плановете ми излязоха криви, реших да ги поглезя и им направих сладкиш, след това пица пожелаха и ..... не, не съм прегрешавала. Издържах и гледам да си мисля за понеделник, когато ще си хапвам нормално по системата минус 60. Peace

jeni_m, благодаря ти за рецептата. Сега ще си я направя, а после влизам да си взема душ с кафе! Wink  bouquet

# 367
  • София
Aaa, сутринта свършвало, добре, аз не съм разбрала правилно. Значи утре се захранваме Hug

# 368
Здравейте, и аз все още давам признаци на живот   Grinning
След безсънната нощ, която прекарах, сутринта се чувствах ужасно, всичко ми трепереше, гадеше ми се и ми прималяваше. Едвам успях да си направя фреша, нямах никакви силици. Изпих чаша топла вода с мед, след това 500 мл литра фреш и нещата се нормализираха.

Между другото как си правите сока?
Аз цедя по няколко плодчета сипвам до половината на малка бутилка(500ml)
и до горе вода....

И аз го правя като теб, на порции!

# 369
И аз съм тук. Днес хич не ми върви сока, но пък и глад никакъв не усещам. И аз придобих чувството, че вече мога да живея без храна Laughing Добре се чувствам, само малко ми е отмаляло.

# 370
Да си призная и аз се въртях до ранни зори в леглото и не можех да заспя...
Предполагам заради пълнолунието...
Какво ли ще е тази нощ Laughingкато е точно деня 1countingsheep

# 371
Сока трябва да се пие, това ни е храната. И чай също. Не ги пропускайте. Аз правя така, изцеждам половин кана тази на сокоизстисквачката сок, доливам вода, слагам една сламка и поркам. С каната си ходя и за вечеря и за обяд така си сядам на масата с останалите. Като ми прималее пия чай с мед. Тази сутрин нямах време и излязох, като се прибрах лошо ми беше, принудих се да хапна направо от буркана лъжичка мед, после си продължих соковете. Още малко остана не си прецаквайте деня, като не пиете нищо как се детоксикирате, а и после ще ви е трудно на захранването Naughty

# 372
Момичета, как се справяте с пушенето(за тези които пушат) по време на детокса. Аз ги понамалих, но не мога съвсем да ги спра. Знам че вместо да изкарвам отрови, аз вкарвам, но... Embarassed

И още еди въпрос: Дали мога да се захраня с ръжени макарони, те към коя група храни спадат?

Лека и минусоваааа.

# 373
Аз като казвам, че не ми се пият соковете, не значи, че съм спряла де. Мъжо вчера ми пийна от шишето и вика: Много вкусно. А аз му викам, че и на мен първия ден ми е било Simple Smile

За захранката - доктора пише салатка, варени картофи, зеле...такива неща Peace

# 374
Някой да не е имал никакъв ефект от солта??? Embarassed
Течности доста съм погълнала(поне 2л.),но wc никак го няма...
 Дали ще има ползи за мен  така или всички токсини ще си останат Thinking
Мислех,че е доста силно слабително....Дори и за по затегнати стомаси newsm78
Утре сутрин ще пийна остатъка от пакета пък да видим....

Общи условия

Активация на акаунт