Детоксикацията на д-р Михайлов

• 244 087
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Доктора пише ама аз пак да питам,дали не може за обяд спаначена супа с яйца да хапна.Спанака е лека храна .Хайде още малко остана. Wink

# 376
  • Sofia
Някой да не е имал никакъв ефект от солта??? Embarassed
Течности доста съм погълнала(поне 2л.),но wc никак го няма...
 Дали ще има ползи за мен  така или всички токсини ще си останат Thinking
Мислех,че е доста силно слабително....Дори и за по затегнати стомаси newsm78
Утре сутрин ще пийна остатъка от пакета пък да видим....

и при мен нищо, и си  пия и сока от червен грейфут и лимони и май близо 1.5л
Може и аз утре сутрин да си пийна останалата сол или на оризовия ден за първата четвърт,да направя пак един ден?
А може да влияе това и че МЦ ми дойде така,че.....

# 377
Някой да не е имал никакъв ефект от солта??? Embarassed
Течности доста съм погълнала(поне 2л.),но wc никак го няма...
 Дали ще има ползи за мен  така или всички токсини ще си останат Thinking
Мислех,че е доста силно слабително....Дори и за по затегнати стомаси newsm78
Утре сутрин ще пийна остатъка от пакета пък да видим....

и при мен нищо, и си  пия и сока от червен грейфут и лимони и май близо 1.5л
Може и аз утре сутрин да си пийна останалата сол или на оризовия ден за първата четвърт,да направя пак един ден?
А може да влияе това и че МЦ ми дойде така,че.....

И при мен е така - само вчера уж имаше някакво влияние солта. Ама ... след като не хапваме никаква твърда храна ... как да има друго освен пиш? Поне при мен е така ...
Аз тъкмо се връщам от вън - ходих да купувам подарък на милото за РД (мнооооооооого се чудих какво да взема), направо се чудех дали ще изтърпя в магазина по едно време.

Все още се държа ... Ще видим как ще се справя довечера! Ще карам на минерална вода сигурно. След филма, който гледах за храната, която ядем май никога повече няма да погледна Кока Кола или друго подобно, а енергийните, които много обичах - ще  останат в миналото!

# 378
Като четох преди месеци в другия форум, май е имало и други момичета с такъв проблем, ама после всичко се е оправило Grinning Аз още в началото съм с МЦ  и нямам проблеми. Като стана въпрос за това, един от ефектите при мен от това сокопиене е че МЦ ми идва без болки, почти не го усещам. А преди не беше така Peace

# 379
Женинцето, аз такъв мазохизъм не си причинявам с готвенето.  Naughty Mr. Green
Днес им забърках леща на обяд. Няма нужда от специалитети, че и аз да се изкушвам.  Mr. Green
Един ден ще го преживеят само на леща.
А сокът приготвян наведнъж цялото количество.
Точно това си мислих, че може би бъркам, ама свърши вече.
На обяд легнах да поспя с малката, за да спестя някой и друг час, обаче така зверски гладна се събудих, че... ooooh!
Не минах без лъжичка мед и после изпих три чаши сокм една след друга.  Shocked
Сега се чувствам по-добре.

О'Хара, браво, мацка! Като не писа до обяд, те бях отписала.
Розичка, аз съм чувала за този детоксикатор. Даже една майка беше подложила детенцето си на него. Мисля, че никаква работа не върши.

# 380
Явно не съм само аз....
Просто си мислех,че има какво да се изхвърли....
Още повече аз само днес съм на течности само...
Вчера бях на плодове и овесени ядки....
Иначе се чувствам добре,почти никакъв глад не усещам....
По принцип все съм си гладна, минат ли най-много 2ч. и вълчи глад Mr. Green

*Rozichka би сподели какво си гледала по-подробно  Simple Smile
Аз не близвам газирано като цяло,но ще ми е интересно да споделиш.
Имам проблем само със яденето на сладко,но и това ми стига Grinning

Иначе месо не ям,нито мазно,солено,не пуша и алкохол не пия....
Ама със сладкото оправия няма Mr. Green

# 381
Много ми е любопитно - някой подлагал ли се е на тези процедури за детоксикация - с диодите?! Май не обясних много ясно - с ето такъв уред http://www.detoksikator.biogorivo.com/??

Струва ми се много неестествено за организма. За съжаление не съм запозната много добре с процедурата, смисъла и, и начина на действие, за да мога да си изградя мнение.

Вие какво мислите ?!?

Аз и мъжът ми сме правили. На мен ми допадна, но при мен резултатът беше много слабо оцветена и бледа вода накрая (за разлика от него) - явно имам малко за чистене. Между другото, и сега мн. леко карам детоксикацията - без главоболие, не ми е студено... Не знам дали е заради дългогодишното вегетарианстване тая работа но според мен е мн. възможно.

Смятам периодично да правя такива процедури. Като съм чела за принципа на очистване, смятам, че са ефикасни.

# 382
pelmeni , гледах Food Inc. - препоръча ми го мой познат, намерих го в Замунда.
Във филма става дума за произхода на храната, която купуваме от магазините, за Щатите по-точно.
За ГМО царевицата и незаконните действия на Монсанто, за начина на отглеждане на пилетата - как само 49 дни растат, как ги блъскат с антибиотици, за месото от кланниците, за чипса, за Кока колата, за плодовете и зеленчуците, които ние си мислим за полезни...

След този филм чета ВСИЧКИ етикети на храните, които купувам и с ужас установявам как повечето от тях съдържат Е-та... - дори хляба.

# 383
  • да има едно лесно - на мотора
И аз съм тук. Днес хич не ми върви сока, но пък и глад никакъв не усещам. И аз придобих чувството, че вече мога да живея без храна Laughing Добре се чувствам, само малко ми е отмаляло.
И на мен ми минават такива мисли  Laughing

# 384
Розичка, аз затова напоследък се замислям да си купя хлебопекарна машина.
Само не знам как да се снабдя с брашно без Е-та.
Може би от диетичните магазини, разни пълнозърнести брашна.
А със съпруга ми скоро си говорихме, че е по-добре да си купуваме месо и яйца от хора, които отглеждат животни по селата.
Здравословното хранене е изключително важно, особено за голямата ми дъщеря, която е  аутист.
Изпрати ми линк към филма, моля те.

Сега изпратих скъпия на магазина, за да ме снабди с продукти за утрешното захранване.
Ще трябва да покрия дълбоко храната.  Mr. Green

# 385
  • под дъгата
Момичета, как се справяте с пушенето(за тези които пушат) по време на детокса. Аз ги понамалих, но не мога съвсем да ги спра. Знам че вместо да изкарвам отрови, аз вкарвам, но... Embarassed

И още еди въпрос: Дали мога да се захраня с ръжени макарони, те към коя група храни спадат?

Лека и минусоваааа.
Охх,и аз го мислех това пушене одеве,че си вкарвам токсини,а уж ги изкарвам.Аз по принцип през деня не пуша-само вечер или започвам със следобедното кафенце,та не се налага да ги намалям.То ще е най-добре да ги спра,ама...кога ли Rolling Eyes
За макароните не знам.Аз ще се захраня с плод-киви или портокал,след 2-3 часа смятам да хапна мюсли запарени с вода и 1ч.л. мед,за обяд варен картоф със салата от моркови и за вечеря салата от извара.С две думи ще се постарая да се придържам към препоръките на доктора Simple Smile

# 386
Calathea, Заповядай -  http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=197673&hit=1 - това е филма.

Бях дълбоко потресена от това, което гледах, склонна съм да мисля, че американските филми преувеличават истината, така че не вярвам на 100% на всичко, но и 50% да са истина - е страшно. Предупреждавам те да не гледаш, докато хапваш  Laughing. И ... пак - не вярвай на 100%!

Хубава е идеята да се купува храна от хората, които я произвеждат, но това в повечето случай изисква време да проучиш кой с какво храни животните, как преработва продукта, и в какво го съхранява, също така изисква време да го правиш всяка седмица. Но си заслужава. Поне донякъде да се ограничим от отровите!  

Редактирам се - сега по Нова ще има предаване за ГМО в Темата на Нова!

# 387
Ето ви един полезен линк за Е-тата. Четете и гарантирам, че ще ви настръхне косата от това, което ядем и ползваме като козметика:
http://zoya.bg/kukuriak/%D0%B5-%D1%82%D0%B0-%D0%B2-%D1%85%D1%80% … 0%B8%D1%82%D0%B5/

# 388
Малко ми е притеснено за захранването утре. Да не би" прасчо да се обади" и всичко да отиде по дяволите...

Момичета кжете какво юе хаапвате утре. Закуската е ясна, нататък...?

# 389
Ох, и аз малко спам, ама в момента по bTV дават филм за ГМО.
Розичка, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт