Детоксикацията на д-р Михайлов

• 244 091
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Ами аз лично варен неподправен ориз не мога да ям, така че ще си направя картофки, салатка...

# 391
И аз гледах филмчето по бтв.....
Ужас пълен като се замисли човек Sick
Изобщо има ли нещо натурално  #2gunfire

# 392
И аз съм тук. Не съм прегрешила изобщо. Може само количеството на течностите да е по-малко от 4лт...На какви изкушения устоях, много съм горда от себе си. На почти всички, които срещнах днес им казах за детокса. Има и желаещи за следващия. Всъщност деня ми започна с комплимент от съсед, че изглеждам подмладена  Embarassed. Какъв стимул, а? 
Цял ден се опитвах да вляза във форума, но имаше проблем. Не съм подготвена за захранването.
Да питам пак - утре сутринта след 8.47 можем да започнем да се захранваме? Правилно ли съм разбрала? Малко плодове, варен картоф, салатка за първия ден?
Браво, момичета  newsm10! Страхотно си изкарахме тук 3дена и споделихме неща, които обикновено и с най-близките не коментираме -  smile3550 Toilet Ще намина пак за да кажа какво показва и кантара, не че е най-важното  Wink

# 393
Здравейте и от мен!
Днес съм пълна отличничка и аз се присъединявам към тези, които имат чувството, че могат и да не се хранят вече Wink
Изпуснах за ГМО по тв, но аз си живея с този ужас, за който Розичка говори от около 5-6 години. Чета като луда етикети, следя консервантите, ама голям праз, нямам си нито птицеферма, нито кравеферма нито зеленчукова градина, така че ...
колкото мога ограничавам вредностите.
Най-голямата ми болка е, че не мога да отуча мъжа ми от колата (с ударение на "о"-то), всеки ден се разправяме за това, накрая ще започна да я изливам в мивката още щом си я купи Mr. Green
Утре да кажете с колко сте надолу.
Аз днес съм -500гр от вчера.

# 394
  • София
Най-голямата ми болка е, че не мога да отуча мъжа ми от колата (с ударение на "о"-то),
Абсолютно същото при нас Rolling Eyes Накрая го убедих да започне да се лекува с хомеопатия, а при нея колата е забранена, та спря да я пие най сетне. Обаче кел файда - сега е на фанта Tired

# 395
Ще следя темата и другия месец ще започна детоксикацията.

# 396
  • Бургас
Днес добре ми мина деня. Пих си сокчето, нямаше изкушения. НО излизахме с приятели тази вечер, пийнах половин чаша бира и няколко хапки сирене.  Rolling Eyes Прецаках цялата работа, може би...  Confused Явно няма да взема отношение за захранващия ден, аз го започнах... ще се постарая само на салатки и плод да мине утре.

# 397
Калинка Малинка, най-неприятното е, че пълнолунието се падна в почивен ден, когато обикновено семейството излиза някъде, среща се с приятели и т.н.
Тогава е трудно да не се изкуши човек, но не изпитвай угризения.
Така или иначе си се справила с по-голямата част.
Пък има и следващ път.  Wink

# 398
  • Бургас
И аз така се успокоявам.  Hug

# 399
  • под дъгата
Kalinka Malinka cheers И аз си допивам чашата биричка-като прочетох вчера,че може Laughing То ми се протри стомаха от чай!Днес съм изпила над 2л! #Cussing out Да си прецакала,прецакала,колко да си прецакала? Joy Не се обвинявай-човещинка е,а и няколко хапки...Пък и както казва Calathea -има и следващ път Simple Smile Успех   bouquet

# 400
  • Бургас
Ееее, благодаря ви момичета.   bouquet Имах нужда от малко успокоение. Със сигурност съм на линия и следващия път.

Хайде лека...

# 401
  • под дъгата
Лекааа!А на мен не ми се спи! #Crazy Сигурно ще вия срещу луната тази вечер #2gunfire

# 402
Ще вием двете.  Mr. Green
Отивам да си направя един чай за последно.
Как мразя чай!

# 403
  • Временно
Добро утро,момичета!!!
Много съм доволна и горда от себе си,че успях да устискам!!
Сега ще си направя любимата закуска - една настъргана ябълка,смесена с 3 лъжици овесени ядки предварително накиснати в прясно мляко,една лъжичка мед и малко канелка.

# 404
Добро утро!
Искам да поздравя всички за успешния детокс  bouquet
Аз вече наистина имам чувство че многа повече нищо да не хапвам, обаче моя мъж днес ми каза че мириша на ацетон, което е знак че е време да започвам да приемам твърда храна.
Да ви отчета резултата / мислех че ще сваля повече килограми, още повече че и кърмя, но......./
Свалени кг -2
ханш -1,5 см
талия-1 см
Отивам да изям една две ябълки и после ще се отдам на картофки.
Споделете си менюто, че ми се иска нещо да разнообразя

Общи условия

Активация на акаунт