Детоксикацията на д-р Михайлов

• 243 931
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
  • В центъра на мръсотията
И аз се държа геройски - не съм гладна, но утре смятам да се захраня... все пак...
Засега съм решила: сутринта - ябълка, на обяд - зеле и моркови и малко задушени картофи, а на вечеря - зелена салата (мъжът ми я прави страхотна - с моркови, домати, краставици, лук и чесън  Blush) и малко сирене.
Какво ще кажете? Наред ли е?  Thinking

# 721
  • под дъгата
Донесена от вихъра -наред е Peace Така препоръчва и д-р Михайлов.Само внимавай с мазнината и солта,и разбира се с количеството Simple Smile
izina,внимавай бе момиче!Хубав съвет ти дава рак пустинник-ще си докараш някоя беля,ей Peace След толкова гладуване трябва много внимателно захранване!Успех!

# 722
  • софия
И аз за сега издържам. 3 дни грейпфрути, вчера и днес и белтъци, и по малко бяло винце  Embarassed От време на време ми идва да се откажа, ама 1вия ден беше да видя дали мога, вчера вече бях издържала 1 ден, а днес си е грехота да се предам преди финала. Даже мъжи не може да ме познае колко съм последователна  Flutter

# 723
То направо аз се учудвам как издържах толкова,пък какво остава за мъжо  Laughing
Все ме пита няма ли и аз да ям или пък ми дава да опитвам някакви неща,какво толкова,нищо не било това,пък аз го гледам   Twisted Evil
Още малко,и днес може да го броим за минал ден вече  Laughing

# 724
  • под дъгата
Дръжте се ,не останааа Laughing И мама издържа-направо не мога да повярвам!Тя е толкова несериозна в тия неща!Но днес е моят герой!Е,помрънква от време на време,че е гладна,но...аз съм строга!Само ябълка и позволих и единият чай с мед и го направих-от мен да мине Joy
Звънче,и аз си пийанх 1 бира снощи Wink

# 725
Леле, момичета-чай, бира, винце, МЕД  Naughty!!!!  А аз се гърча като грешен дявол на топла водица и фреш. Зъбите ми изтръпнаха вече ooooh!. За утре съм си приготвиола киви за през деня. Плановете ми не стигат до вечерта - не съм сигурна с какво по-точно бих искала да се захраня  Thinking- толкова много неща ми са в главата. Днес на обяд правих пържоли Sick, после карах 2 часа колело на вън, после готвих мусака Sick ( най-вкусната - казаха моите хора ) .За мен - топла водичка Wink Wink Wink

# 726
  • под дъгата
Леле, момичета-чай, бира, винце, МЕД  Naughty!!!!  А аз се гърча като грешен дявол на топла водица и фреш. Зъбите ми изтръпнаха вече ooooh!. За утре съм си приготвиола киви за през деня. Плановете ми не стигат до вечерта - не съм сигурна с какво по-точно бих искала да се захраня  Thinking- толкова много неща ми са в главата. Днес на обяд правих пържоли Sick, после карах 2 часа колело на вън, после готвих мусака Sick ( най-вкусната - казаха моите хора ) .За мен - топла водичка Wink Wink Wink
Д-р Михайлов разрешава по една бира  Wink

# 727
Аз колко неща съм си набелязала да ям...# дни не съм яла,ама меню за 30 съм си съставила  Joy
Все неща,които са ми се прияли през тези дни или пък са ми били  пред очите и само съм преглъщала  Laughing

# 728
  • В центъра на мръсотията

Стига бе! Верно ли...  Shocked

# 729
Ох, защо ли не го знаех по-рано Sick
Другия път ще съм по-лежерна. Аз направо се вманиачих...
Имате ли прояви на безсъние? Аз дето съм така сънлива, тези дни сякаш спя с едното око newsm78 - много странно - чувствам се превъзбудена #Crazy - сигурно от прочистването. Как е при вас??

# 730
аз умирам от глад (и студ)  newsm22  и едва издържам  Crazy   след малко отивам да си лягам та да не се изложа на финала   Blush  

# 731
  • под дъгата

Стига бе! Верно ли...  Shocked
Дааа,бях чела някъде-1-2 чаши(то си е една бира) Wink

# 732
  • софия
И на мен ми е студено и леко ми се мае главата. Отивам да лягам със зверуна, та да не мисля за ядене.
Лека, момичета  Hug

# 733
  • под дъгата
НОВА ТЕМА http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=477918.msg14340862#msg14340862

Постарах се да поразширя инфото,но...толкова е много информацията,че....Все пак ако се сетите още нещо-казвайте Peace По-късно ще прибавя и някои линкове към съветите на д-ра

# 734
Здравейте,д-р Михайлов!
Влизам за първи път във форума.Правих детоксикацията със сокове на 26, 27, 28 април. Изкарах я леко,чувствах се чудесно,свалих 4 кг.
Захраних се 4 ден , и оттогава досега не съм правила разтоварващ ден,т.к много ми се яде,но пазя режим без тестени храни и сладко.Освен това си купих калкареа карбоника остреарум 9ch  и анакардиум ориентале 15 CH.Първото е със синьо шешенце,а второта е оранжево.Въпроса ми е да не съм сбъркала нещо,все пак чета от форумите ,а и си купих книгата ви и съм възхитена.Ще чакам отговор и предварително благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт