Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са ползите от гладуването и соколечението?
Какво е детоксикация и какви са нейните методи/етапи?
Какви са препоръките за отслабване след детоксикация?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са ползите от гладуването и соколечението?
Гладуването и соколечението се свързват с повишена енергия, подобрени когнитивни способности, лечение на хронични заболявания без лекарства, загуба на тегло без ограничителни диети, поддържане на издръжливост без чувство за глад. Те също така предоставят възможност за детоксикация на клетките и организма като цяло, подхранване и изцеление.
-
Какво е детоксикация и какви са нейните методи/етапи?
Детоксикацията е процес, чрез който тялото елиминира токсичните вещества. Това може да се постигне чрез различни методи, като сокова детоксикация, GHEE (топлинно претопен краве масло) детоксикация и грейпфрутова детоксикация. В контекста на форума, детоксикацията се извършва в дните около пълнолунието чрез консумация само на течности за пречистване на организма. Основните стъпки включват подготовка, консумация на течности като сокове, чайове и вода, използване на английска сол и избягване на твърди храни. Важно е да избягвайте тежки храни и напитки по време на процеса, за да постигнете желания ефект.
-
Какви са препоръките за отслабване след детоксикация?
След детоксикация се препоръчва да се следва ден на разтоварване с плодове и ориз, да се консумират грейпфрути, да се пие топла вода или чай, да се яде храна преди 19 часа, да се приема пчелен прашец, витамин С, смирна , чист домашен ябълков оцет, тинктура от мехуресто водорасло (Fucus vesiculosus), чай No11 и добавки като Anacardium orientale 15 (9) CH, Ce- famadar и джоджен.
-
Какви са ползите от пиенето на зелен чай?
-
Какви са противопоказанията за консумация на зелен чай?

Аз сама правя детокс вкъщи, мъжлето ми с голямо желание се включи, дори отде и напазари по един кашон от всички цитруси, но за съжаление вдигна високо кръвно още първия ден, до привечер беше добре, но след това му се зави свят и кръвно, и се отказа
Сега вече няма как да го убедя, че ще е полезно за него. Може би ще го накарам пак да пробва на самото пълнолуние следващия месец
Сега само ми мрънка, че съм го гледала с големи гладни очи как си хапва
Почнах 62кг с дрехи и ботуши се теглих, утре пак така ще се изтегля, ще пиша резултата
Много си се постарала.

Без малко да предам фронта в най-важния ден от детокса
Днес почвам захранване. 2 ябълки съм приготвила за сега, към 10 овесените ядки, на обяд варени картофи, но се чудя дали да ям зеле, много пластмасово ми изглежда
Може ли зелена салатка с лук?