Интерактивни играчки Fur Real!

• 8 642
  • 37
  •   1
Отговори
Искам да попитам дъщеря ми пощуря по рекламата на котката Лулу по Дисни канала и я иска много гледах, че е около 150 лв в някакъв сайт, но не знам дали някъде по София я има, за да мога да дойда да й я взема, че сме от провинцията и не знам. Ако някой може да даде инфо ще съм благодарна. Peace newsm78
Ето за таз пухкавелка става въпрос  Laughing

# 1
  • София
Защо не я поръчате през нета, няма ли да ви е по-удобно?

# 2
В нета я има само в някаъв сайт , който не ми вдъхва много доверие имаго и в Amazon.com, ама там е в долари идва от Америка. Дали в София я няма в някои от магазините??? Thinking

# 3
В Хиполеленд май имаше подобна котка. Не знам дали точно е на Фур риал. Не е нищо особено обаче. За 150 лева бих взел породисто и ваксинирано живо коте, бах мааму.

# 4
  • София
http://www.eontoys.com/Products_Brand_FurRealFriends_Product_FRFCAT това е сайта на вносителите.

Амазон не доставят и без др до БГ....
А в София - предполагам в Хиполенд или Комсед я има...но сега всичко се разграбва, т.е. докато дойдете, дори някой да е казал, че еди къде си я има със сигурност може и да я няма вече...

http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.11.17/1887378 може да си поръчаш и от тук...50Е е доста по-добре от 160 лв Wink

# 5
Оооо мерси сега ще поръчаме поне от немски сайт ще съм спокойна. Peace

# 6
  • София
мисля че тук има и тема за общи поръчки от сайта...така ще ти излезе вероятно и по-евтина самата поръчка.

# 7
котката я гледах във Варненското Метро за 136лв

# 8
И във Варна мога да ида по-близо ми е даже от София Whistling

# 9
Няма я никъде таз котка в тея сайтове я няма в наличност, сега ще я търся из България уффффф ooooh! Sick Sick Sick

# 10
  • Плевен
Ние имаме кон от метро , видях ги и в
средно големи дет. магазини.
Честно казано детето ми е малко и се стресира  Cry

# 11
Има ги в Метро Варна и го поръчах на една позната-не знам дано не се стресира, много я иска пък да видим ooooh! Thinking

# 12
И аз  я търся тая котка... има други в хиполенд като нея със съшите "функции" ама малката като е казала Лулу и това е! Тази са рекламирали и тази иска! #Cussing out

# 13
И аз  я търся тая котка... има други в хиполенд като нея със съшите "функции" ама малката като е казала Лулу и това е! Тази са рекламирали и тази иска! #Cussing out

Именно изяде ме търсят ми я и в София и във Варна в Метро, ако я има оттам ще я взема. Иначе днес ще проверят в мола в София, ако има ще кажа. Но по тея сайтове , дето проверих се е изчерпала ooooh! #2gunfire #Crazy Има и някакви бебета котета, ама тази Лулу ми излезе не знам къде вече Joy

# 14
  • София
Виждала съм,но изцяло бялата котка,в магазина на Барт в Кауфланд(Младост) към 140лв. Моята дъщеря също я иска естествено,от тези реклами,но след кучето Боби,не правя втора такава грешка.Евентуално,мога да премисля,но за тези по-малките бебета котенца http://www.profesionalist.com/1042366-details.aspx ,но не знам къде ги има,ако някой се сеща,нека сподели моля   bouquet

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 11:37 от petleto

Общи условия

Активация на акаунт