Интерактивни играчки Fur Real!

• 8 644
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
добре де, то детето ти ако от рекламата по дисни го е харесала детто...то си е бялото коте така или иначе...пусни и рекламката - питай я това ли е котето...и ако каже да го зимай, преди и то да е свършило Simple Smile))

Иначе - че си луда Simple Smile така си е....аз не мога да си представя толкова пари за подобро нещо и то за няма и 2 годишно дете....Wink а и от тези по-големите интерактивни животни и от бебетата особено...ме побиват тръпки направо....особено бебетата са ми направо гадни Simple Smile))

Дано се похвалиш все пак, че сте я намерили и детето да се радва като толкова я иска таз котарана Simple Smile
Така си е, ама няма на кой да прелича бях същата като исках нещо от наште преди сън не спях направо...ужас #Crazy hahaha hahaha hahaha Даже брат ми беше ми купил Фърбито и го имам още беше дал сума пари за него от Холандия ми го донесе и сега бере прах на тавана Whistling Blush hahaha

# 31
  • Разград
Честно казано и аз съм на мнение че и твоето детенце е малко за тези интерактивни играчки, както и моето, и затова не съм се и зарибила още!
Даже в последния момент сменяхме кой какво ще и подари! Та аз съм казала че искаме кукла, но да не пишка и тем подобни, защото едно бебе ми стига!  Laughing
А иначе моята обожава котенца и ще получи едно за 10лв - мяукащо! Но засега е малка за толкова скъпо коте!  Peace

# 32
kak se izliu4va tazi gad kade e kop4eto #Cussing out

# 33
  • Плевен
до батериите е копчето,поне при нашия кон  Joy  #2gunfire

# 34
И на нашето бебе-  тигърче е там ! Не спря да мяука туй животно бе  Crazy, не се наяде  Mr. Green ! За сега е фаворит , сред всички други коледни подаръци !

# 35
здравейте,
искам да ви кажа че си поръчах он-лайн  от сайта на фишер праис
пристигна на другия ден с наложен платеж.няма нужда да поръчвате от чужди сайтове,аз съм пазаръвала от ла редут,там ги има същите но не си мислете, че цената е по ниска.може да разгледате и се уверите.затова предпочетох от бг сайт,защото не чакам 20дни и не плащам с карта , а с наложен платеж.
успех1

# 36
  • София
къв е този сайт на фишър , български, че да продават тези животни, които дори не са на фишър, а на хасбро....апропо - зависи какво, колко и от къде поръчваш...със сигурност някои неща, са доста по-евтини....

# 37
Уж сме в криза,а из целия форум се търсят играчки от 100лв нагоре newsm78

Общи условия

Активация на акаунт