Януарската дружинка става на една годинка.

• 28 397
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Коприво , недей , че  и той може да ти  син  Mr. Green (шегичка) .
ауууууу...изядох те, така да знаеш! Joy Joy
Чак в профила ти отидох, да видя най-накрая на колко години си  hahaha

# 286
още не съм пила от винцето си
Уууууууу сватя, жалко, че не си ми по-наблизо да те черпя от моето  Wine Glass.
И моят синковец не яде друго освен гладко пасирано  ooooh! Драмата при нас е, че като пусна пасатора и почва да реве /кво му стана на туй дете не знам, защото и от прахосмукачката реве  Thinking/. Преди тези звуци го успокояваха. Добре, че пресата ми за коса е безшумна  Mr. Green
Последно Нат много е хубав брат ти - пу, пу, пу  Sunglasses . А кой набор е  Blush Шегичка  Hug
Днес за отчета сглобявахме гардероб, защото ако трябваше да чакам тези от "Комо" чак някога след Нова година могли да го сглобят  ooooh!. Заявих им, че са луди и предпочетох сами да свършим тази работа - та до Нова Година  да съм го напълнила с нови нещица, нямам време да ги чакам  Mr. Green
Успяхме - въпреки опитите на Делян /на моменти доста успешни/ да провали това начинание. Утре, ако остане време, ще ви покажа снимков материал как се сглобява гардероб с бебе  Whistling
Хайде лека от мен  Hug

# 287

Чак в профила ти отидох, да видя най-накрая на колко години си  hahaha

Не гледай  в профила  й . Всички ние знаем , че тя  е на мнооооооого по-вече и може да бъде майка на всички нас  Laughing

Копривке , ако прекалих с шегите , кажи и спирам  Peace

Брат ми  е 83 и  живее във Варна .

# 288
  • Варна

А такаааааа, приятно ми е - 82ри съм, от Варна
/е, вече пия от виното..../

# 289
  • София

/е, вече пия от виното..../
атакааа  hahaha newsm24

# 290

Мим , ми изпуснала си го  бе , душко . Е, т'ва  е бъдещата снаха

Ама , наздраве  , като ви се е допило Wine Glass

# 291
Пиша на фонетика, та ще бъде по-брутално сбъркано от нормално.

Копривке , ако прекалих с шегите , кажи и спирам  Peace
А-а-а-а малко й е... Още може да поеме.  Twisted Evil

Пиянки.

Кой е тоя Владо?  newsm78

# 292
Нат щом като е бъдеща, още имаме време да се вредим  smile3508
Тъкмо ще съм близо до сватята да си пийваме червеното винце дружно  Mr. GreenМай този дето води "Сървайвър"  Peace

# 293
Момичета, благодаря ви много за чудесните пожелания към Рафа и мен! Не го казвам от любезност, искрено ме трогнахте. И толкова красиви и цветни постове сте сътворили в наша чест всички,  искрено благодаря!
Тобито, прекрасната снимка ще си я запазя, чудесно изглеждат очичките на Рафа, заобиколени от тези снежинки! Много ти благодаря, че си си направила труда! Изненадата ти беше много успешна.
Павлинка, твоето виолетово ангелче ще ми послужи прекрасно за аватар, благодаря ти!
С Рафа държим да честитим и месечинките на Делян, Катерина, Ана и Денис, на които предстои да навършат първата си годинка точно след месец!

Да почерпим и от избраната лично от Рафа торта, мама си поиска допълнително да сложат звездички и ангелче  Grinning, както и с любимия ми коктейл

Иначе, празникът ни мина далече от плановете и желанията, и двамата с мъжа ми настинахме и не бяхме във форма за приключения,  но пък важното е да сме заедно, здрави и да се обичаме  Heart Eyes Рафа получи прекрасни подаръци и много внимание. Баща му се погрижи аз също да получа изненада и един по-голям от рожденика букет  Simple Smile Само се притеснявам, че и рожденичето вай тръгна да се разболява....дано размине бързо и леко.
А аз си пожелавам да имам възможността да ви поканя в недалечно бъдеще на един горещ карибски декемврийски рожден ден на Рафето, някъде много близо до Куба, която да е "либре"  Wink

И докато пиша и бриша, при това лирично, обаче искрено, вие тука пак заформихте.......  Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 12 нови отговора. + 2 Joy Може ли да спрете за малко, да си пусна поста да почерпя все пак!? Crazy
Наталия, много прилича, наистина, даже е по-готин!

# 294
  • София

Пиянки.

Кой е тоя Владо?  newsm78
Joy Joy JoyКарамазов - на Сървавъра водещия

П.С. Велкова, ще те кажа на Пенков  Twisted Evil

# 295
Здравейте банда,
и мен вече ме тресе първорожденната треска.... Joy Само че нито знам как, нито с кого, нито кога, да не говорим за торти, украси и т.н. Ужасна съм. Взимам се в ръце и почвам да мисля по темата.
Зари, ти нали искаше нещо по-различно да измислиш??? Измисли ли го, да споделиш насам някоя идейка? Hug
Дадох си сметка, че милата ми щерка расте доста изолирана от деца... не че, брат й не и осигурява достатъчно емоции  #Crazy, но като се замисля тя не познава други деца....
Тъпо ми стана, от една страна имам работа за вършене, от друга, нямам подходяща компания на тази възраст, и от трета страна - зима е и ако излизаме, то тя е в количката естествено, къде ти ще завързва приятелства в тоз кучи студ....
Иначе нямам търпение да дойде дядо Коледа да раздаде подаръците. Свекърва ми е ангажирала да дойде в тях дядка под наем....мИнали години баща ми беше в тази роля, но сега вече Марти е голям и ми се струва, че ще го познае.
Още нямаме зъбче, много се белее вече и единия според мен всеки момент ще пробие. Да ви питам - самия венец отпред релефен ли беше, като очертани са зъбчетата там, ама отпред, много странно ми се струва.
Копривка, сори за смотания ден. Дари направи салто така от нашето легло, което е опряно до нейната кошара. И аз не знам как го направи, както си стоеше на леглото и се държеше на кошарата изправена, в следващия момент вече се превърташе през глава в кошарата. Добре, че падна на меко и само се уплаши, ама аз гледах като гърмян заек.
Друго не се сещам. лека нощ от нас.  bouquet

# 296

[
Наталия, много прилича, наистина, даже е по-готин! [/color]

bowuu bowuu bowuu

# 297
Клюкарки, едва публикувах!  hahaha
Нане, в това време оригиналността я изчерпахме с хрема, температура и треска, пропуснахме и разходките с бебето, и романтичната вечеря за нас двамата и бара с приятели, но пък са все неща, подлежащи на наваксване Grinning. От екстремните идеи и нещото по-различно Бубето и другите момичета бързо ме отказаха! Та нали четеш -последните ми планове са "карибски", дай Боже да се осъществят, при това с ваше присъствие!

Последна редакция: нд, 20 дек 2009, 22:45 от Angelviolet

# 298
Зари, съжалявам, че чак толкова е било кофти разболяването. Ще наваксате разбира се, здраве да е само.   bouquet
Аз ви разказах Марти как се сдоби с пневмони след РД и затова сега съм малко по-резервирана, но ми се иска да се зарадва детето... Мислех да я заведа на детски клуб, не е посещавала досега - тъпо ли ви се струва?

# 299
natali81 поздрави на брат ти... Laughing
Бих казала и друго, но мъжът ми е тук до мен... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт