Януарската дружинка става на една годинка.

• 28 396
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • Пазарджик
Честита 2010 година!!!

# 601
  • София
Мила Дани, честит рожден ден на прекрасната Йоанка, да е все така прекрасна, чаровна, да е здрава и да ви радва и занапред, желаем й всички най-хубаво с ЙоЙо и Стани, целувкттти от нас  bouquet Hug  bouquet Heart Eyes

# 602
За много години, прекрасни мами! Simple Smile Желая ви всичко най-хубаво да ви се случи през новата година, много послушни и здрави дечица! Simple Smile  Hug

Честито и на всички именници и рожденници... Най-специална за мен е Йоанка на Данинцето.. Обичам ви, мамо Дани!  Hug

# 603

Да сте живи, здрави, весели, щастливи!

# 604
Честит рожден ден на

Йоана

Мануела

Виктория

Васил
(на мама Кики)

# 605
Честит имен ден на Васи!

Да е жив и здрав! И майка му и татко му също!

# 606
  • Пазарджик
Честит рожден ден на всички малчовци.
Мило детенце, бъди вечно здраво като диаманта
бъди вечно усмихнато като слънчицето бъди вечно щастливо като своята майка.

# 607
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
Пожелавам новата 2010 да ви донесе много здраве, любов и сбъдване на много от вашите мечти!
На всички малчовци, навършили една година и останалите, на които им предстои рожден ден, желая да са здрави, игриви и  да прекарат много запомнящи се моменти с мама и татко!

# 608
  • Варна
Честита нова 2010 година!!! Нека ви донесе много здраве, щастие и радост с децата и цялото семейство!!!

Честит рожден ден и на Йоанка-калпазанка! Да е все така палава за радост на родителите си. Да е жива и здрава! То е ясно, че ще върти мъжете на малкия си пръст.

# 609
Честита Нова година!

Честит рожден ден на Йоана, Мануела, Васил и Виктория!

Честит имен ден на всички празнуващи!

# 610
Честит рожден ден на  Йоанка, Мануела, Виктория и Васил!Да са живи,здрави и много усмихнати деца!
Данинце честит празник и на теб.Пожелавам много гордост да ти донесе малката Йоанка.  bouquet
Честита Нова Година!!!

Бъдете здрави , щастливи и все така мили мами.И нека новата година ви донесе всичко, за което сте мечтали.  bouquet

# 611
  • София

Весела и щастлива Нова година !!!
Да ни е жива и здрава малката Йоанка-калпазанка Hug

Весел рожден ден и на Мануела, Виктория и Васил(Корал, отдавна не си се разписвала Simple Smile )
Специални поздрави и за Алекс - много целувки за Васи Heart Eyes
Ние отиваме да сурвакаме  Joy

# 612
Честита нова 2010 година.
Много здраве и успехи желая на всички.

Честит първи рожден ден на Йоанка, Мануела, виктория и Васил.
Много здраве, усмивки и щастливо детство.

Честит имен ден на всички именици днес.
Специално на малкия Васи.
Да е жив и здрав и името му да му носи само хубави неща.

Весел празник на всички, които продължават с купоните.

Ние посрещнахме също новата година с голям купон. Изкарахме страхотно, малкия беше на бабин дом. И да ви се похваля какво ми се падна в баницата- бебе  Joy Ама може сериозно да ме поздравите за едно бъдещо августче или септемврийче, не знам още утре съм на преглед, теста показа  EFP Така, че ако няма друга преди мен, аз се оказвам първата януарка бременлинка, нали Дони даваше зор и ето.... колко съм изпълнителна.  Joy

Приятен ден на всички, ние освен, че отиваме да сурвакаме, но и на баварка  Wink

# 613
  • София
Сисииии, честито !!! Желая ти една лека и безпроблемна бременност Hug Обичам изпълнителните хора Hug

# 614

За много години, пожелавам ви най-вече здраве, за да можете да постигнете всичко, което желаете.  Hug

На всички рожденници и именици- безгрижно детство и безброй забавления!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт