Дупе с ранички..... ПОМОЩ!

• 10 850
  • 45
  •   1
Отговори
# 30
В упътването за употреба на  еднократни пелени, пише да се ползват без крем и пудра.  Първите дни в болницата дупето се разрани с пъпчици след употреба на Пенатен. Не знам защо при второто ми дете пак се изкуших да се вкарам в беля с тестерчетата. Сменям на 2-3 часа и веднага, когато подуша, че е необходимо. Винаги след мокрите кърпички (сензитив), подсушавам със суха козметична кърпичка. Никога не съм мила дупе на бебе, изключвам баня след голямо О..... до ушите.
При гъбички, ползваме предписаното от лекар, а не дрогерийна илюзия.

# 31
крем"Бочко" със смрадлика-гарантирано.

# 32
  • София
ох и ние имаме същия проблем мазах с Елоком,Судокрем,Мустела стела актив,Бочко,Пенатен,Дактакорт,Имазол,Бейби тан,една правена будра и такъв крем и ефекта е временен но май само Клоран и пудрата оправят

# 33
яко се мажехме с крем здраве, ама да побелее дупето. минава много бурзо, и може със смрадлика да постоите в едно леген4е.
Идеята на крема, че изолира от всичко и има много витА. само това ни помагаше, а сум купувала и пробвала какво ли не.
Това всъщност е памперс дерматит
Бързо възтановаване Hug

# 34
Това е от памперсите най-вероятно.Мисля, че много добре ще помогне във вашия случай бани със смрадлика.Тя лекува изключително бързо възпалението.

# 35
положението е мн по добре! Сега се бели кожичката а отдолу- нова розова бебешка кожа!
Пробвах една бабешка рецепта и много помогна (пудра от стрит бял боб - печен)

# 36
  • до една звездичка
крем"Бочко" със смрадлика-гарантирано.
.... от кого?  Rolling Eyes

Такъв проблем имахме и ние. Мина само от Певизон-а.  Tired На твое нясто бих мила само с вода, под чешмата. Поне на първо време.  Peace

# 37
Мили дами, аз съм майка на 12 годишен, но съм имала подобен проблем. Сега има много нови и полезни неща. Тогава пробвах какво ли не, но разрешение намерих в гентамицин-мехлем и фуксин. После само "Бочко", даже продължаваме да си го поддържаме у дома!  Hug

# 38
много е индивидуално това... имам чувството че кремовете помагат но до време
сега взех судокрем и памперси пуфис.
Само дето имам още 2 пакета на "ПАМПЕРС" и си мисля че може да е от тях- като почнахме на тях ми се изрина...

# 39
Детенцето на приятелката ми беше станало на ранички по дупето от памперса когато беше на 7 месеца. Казах и да си купи бебешка пудра на Джонсън. Раничките изчезнаха и повече не се появиха. Той е на 2 години и до сега е с памперс, нямат никакви оплаквания. Опитай! Няма да ти навреди. Peace

# 40
Синът ми има подобен проблем, но при него има операция на дупето. Помага ни единствено миене без сапун след всяко изхождане и седящи вани в смрадлика. След като отмине възпалението мажа с бочко, но ако има възпаление никакви кремове или пудри не помагат. Ако е доказано че акото ви е киселинно, проблема не е в памперсите!

# 41
  • софия
Този проблем го имаме и сега. Памперса го махнахме преди 4 години. Бочко, Тридерм, седящи бани със смрадлика. Имазол също и помага.И се мие със подвижния душ. Ако се избърше по грубо веднага се зачервява. Попивам я съвсем лекичко . Абе ужас...Като я прибера от училището веднага гледам свещенното дупе на какво дередже е. . Но всичко е ден до пладне. Joy

# 42
  • Варна
Моят син скоро ще стане на9г.,но ние имахме такъв проблем като беше съвсем мъничък на около месец цялото му дупе беше в ранички от памперси "Либеро".Опитахме много мехлеми,кремове,пудри и нищо не помагаше, накрая се излекувахме с Пенатен крем-пластмасовата кутия,другия в тенекиената кутия не ни помогна.Също смених пелените с" Памперс ".Оттам нататък само такъв крем вечер след банята до годинката.

# 43
  • Сф
е, за 1ви път чувам за изринато бебе от либеро. Ние се обринахме от памперс яко и оттогава не съм фен на марката. Само с либеро сме, а като няма парички и с клевер - на билла. Иначе от род. дом ми я бяха върнали с рани- моята е беличка и се подсича лесно- със смрадлика при къпането я оправих и с един крем който го приготвят в нашата аптека по рецепта на педи. мисълта ми е - сменете памперисите щом не е от хигиената- ние също се миехме всеки път на чешмата. браво за рецептата с боба, някой друг пробвал ли я е ?

# 44
  • до една звездичка
е, за 1ви път чувам за изринато бебе от либеро. Ние се обринахме от памперс яко и оттогава не съм фен на марката. Само с либеро сме, а като няма парички и с клевер - на билла....

Ти чуваш за пръв път за бебе, обринато от Либеро, друг чува за пръв път за бебе, обринато от Памперс....   Tired

Общи условия

Активация на акаунт