Има ли шампоан, който ви се стори Различен

• 77 059
  • 373
  •   1
Отговори
# 285
Да споделя и аз

Два шампоана - на Lorys - жълтия със змийско олио и на AVIA с хума. Аз съм с много мазна коса и поне на мен и двата ми действат добре.

Друг някой да даде мнение с какво "бори" мазната коса?

# 286
А някакво мнение за шампоаните на Дюкре?

# 287
  • Варна
Малко извън темата. Прочетох в темата за балсама на Клоран с манго и си го купих. Много съм доволна.  bouquet

# 288
Керастас...шампоан и маска за боядисана и изсветлена коса.Вълшебни са Peace

# 289
  • Belgium
Много ми харесва и е без сулфати:

# 290
Косата ми става страхотна и бляскава с шампоана на Aroma - Calendula. Пък иначе струва лев и нещо. Наистина се очудих много отначало, но е невероятен. Simple Smile

# 291
  • София
На Davines шампоанът Melu за дълга коса много ми допада. Иначе от по-евтините VO5 са добри, макар че новите им формули нямат нищо общо със старите VO5, които бяха фантастични. Скоро ще изпробвам една австралийска марка за коса, Aussie, попаднах на тестер в списание, имат интересни серии продукти.

# 292
  • София
За втори път ако не се лъжа от пърхута ме спасява Селсун Блу! Съжалявам, че не го купих по-рано, а експериментирах с други! Hug

# 293
  • София
На Davines шампоанът Melu за дълга коса много ми допада. Иначе от по-евтините VO5 са добри, макар че новите им формули нямат нищо общо със старите VO5, които бяха фантастични. Скоро ще изпробвам една австралийска марка за коса, Aussie, попаднах на тестер в списание, имат интересни серии продукти.

Тези Aussie съм ги пробвала аз преди, никак не ми допаднаха  Rolling Eyes Най-обикновен евтин шампоан, който ми премиваше някак косата  Rolling Eyes

Засега, колкото и шампоани да пробвах, Абс. рипеър ми е любим. Simple Smile

# 294
Засега, колкото и шампоани да пробвах, Абс. рипеър ми е любим. Simple Smile
И на мен ми беше любим в продължение на години, но след като пробвах на Kerastase, се отказах от тези на Loreal и вече не са ми любими.  Simple Smile

# 295
  • Пловдив
От Абсолюта косата не стои ли сплескана и не се ли омазнява по-бързо?

# 296
Зависи от типа коса, колко често си мие също. Аз я мия винаги 2 пъти косата и през ден, тогава не ми сплесква и не ми отнема от обема.

И на мен ми бяха втръснали шампоаните на Лореал, но сега пак съм влюбена в тях, и имам абсолют, интенс, витамино колор и шайн блонд, както и още десетина на други марки  Crazy

# 297
Аз си купих Пантен, понеже в Био магазина бяха свършили моя, а нямах никакъв. Обикновено имам резерви, но този път просто бях забравила. Таа, от Пантена останах възхитена. За непрофесионален шампоан ми подейства много добре !

# 298
  • През девет планини в десета...
Някой има ли мнение за шампоаните на фарком от серията SERI? Като вляза в парфюмерия шестото ми чувство винаги ми шепне да си взема някой от тях, ама все пак искам вашите отзиви.  Hug

# 299

Аз и половинката ми използваме този от много време. Освен че е 100% ефективен, косата ми има супер блясък и е мека. След това слагам балсам, пак на Лореал.

Общи условия

Активация на акаунт