Има ли шампоан, който ви се стори Различен

• 76 851
  • 373
  •   1
Отговори
# 15
Мда, всъщност са два. Единият беше от една серия на Гарние, която мисля, че не се внася вече. В прозрачни шишета, с различни плодови ухания.
Другия е на Джонсънс.

# 16
  • Lost in a fairytale ...
Моят любим шампоан е Palmolive. Адски ми харесва, фризьорката чак ме пита какво си правя косата. И то когато я мия с него не използвам нито маска, нито балсам дори. А как мирише.... страхотен просто Simple Smile

# 17
Моят любим шампоан е Palmolive. Адски ми харесва, фризьорката чак ме пита какво си правя косата. И то когато я мия с него не използвам нито маска, нито балсам дори. А как мирише.... страхотен просто Simple Smile
Напълно подкрепям,особено имаше един лилав/може и сега да го има/за мазни корени и сухи краища,след който косата става невероятна,а как миришеее...

# 18
а елсев за обем добър ли е Rolling Eyes

# 19
Не знам дали знаете,но има шампоани за различни типове коса на фирма Рефан..Simple Smileаз съм ползвала няколко и останах много доволна,цените също са достъпни...:Р има дори шампоани,които са едновременно и душ гелове,аз лично ги харесвам,може да ги пробвате...

Рефан си имат рекламен агент във Форума  Tired

По темата, Kerastase, Професионален на Лореал за чуствителен скалп и Вела полупрофесионалната серия, няколко вида съм ползвала добре са ми.
Няколко години си миех косата с шампоана за обем на Ейвън, но нещо го развалиха и спрях.

# 20
Не знам дали знаете,но има шампоани за различни типове коса на фирма Рефан..Simple Smileаз съм ползвала няколко и останах много доволна,цените също са достъпни...:Р има дори шампоани,които са едновременно и душ гелове,аз лично ги харесвам,може да ги пробвате...
Рефан си имат рекламен агент във Форума  Tired
Mr. Green
Сега редувам Elseve - жълтия с цимент и розовия за блясък, като че ли вторият е по - готин  Peace
А кой е този на Palmolive, който мирише хубаво...имам бегли спомени че съм ползвала нещо на тази марка, но не бях доволна  Rolling Eyes

# 21
  • 1st floor
Използвах шампоан за заздравяване и сгъстяване на Фармона  http://www.farmona.pl/english/Hair-care/Herbal-Care/ (първия показан) и съм много доволна Simple Smile Косата ми ставаше мека, бляскава, гладка, без да лепва за главата- напротив имаше обем (имам тънък косъм) омазняваше се по бавно, не забелязах да пада по малко  newsm78 Мирише на нещо като банан, пише че няма парабени, струва към 5-6лв. Намирам го само на едно място и то трудно  Crazy

Mindy, ще използвам темата ти  Blush да попитам момичетата от Варна дали са виждали тази марка "Фармона" някъде  Praynig
В София вчера го видях в Бонжур-а в Скай Сити...Твоя за каква коса е?

# 22
  • UK
Розовият Елсев, много го харесвах, също и балсама. Обаче сега се налага да лекувам пърхот и чувствителен скалп с медицински шампоани на Дюкроа. Забелязах веднъж и голяма разлика от един шампоан на Клоран с екстракт от мирта, сигурно беше преди 10ина години. Беше първият, който не се пенеше много, даже си бях помислила, че е дефктен нещо, свикнала да ползвам шампоани, всички до един които правеха адски много пяна.

# 23
На LR с алое вера.Страшен няма нужда от балсам,маска и всяка стотинка си заслужава!

# 24
  • София
Заинтригуваха ме много  FARMONA .... Тъкмо се чудя какво да си взема  newsm78
Приятно са ме изненадвали досега Натурия на Рене Фюртерер, Давинес против пърхот и Прегаин  Peace

# 25
Ето този шампоан на Kerastase също е страхотен! Дадоха ми мостра на него и много ми хареса, ама за тая цена айде няма нужда Laughing 

# 26
  • 1st floor
Заинтригуваха ме много  FARMONA .... Тъкмо се чудя какво да си взема  newsm78
и аз мисля да си взема, само той остана да не съм пробвала Simple Smile
А по темата - най добрия шампоан за сега , за моята коса е яйчния на Арома...много евтин и супер спрямо всички останали...косата ми е с мазни корени и сухи краища...Не могат на малкото пръстче да му стъпят скъпите шампоани , медицински и разни други, които съм ползвала...

# 27
Форс Вектор на Лореал от професионалнта серия.. хвалила съм го и в други теми.. Simple Smile

# 28
Сега съм много доволна от шампоана на Сери прави ми страшно здрава косата, а също и гел пяната им е много хубава

# 29
  • sofia
Фитовал, редувам жълта и кафява опаковка, защото си мия косата през ден.
Лятото попаднах на Нивея за изглаждане на къдрава коса, не беше зле, но не съм свикнала с толкова пяна, трудно се измива.

Общи условия

Активация на акаунт