Има ли шампоан, който ви се стори Различен

• 76 835
  • 373
  •   1
Отговори
# 30
Аз съм доволна от розовата серия на Елсев , а също и от Нивеа - шампонана за мазна коса Pure Balance и от новия за обем Volume Sensation  Peace

# 31
В София вчера го видях в Бонжур-а в Скай Сити...Твоя за каква коса е?

Благодаря за инфото   bouquet А на въпроса ти: първия шампоан, който използвах беше с полски хвощ за сгъстяване на капеща коса  (или за спиране на капенето?) и макар че такова нещо не отбелязах (просто нямам такъв проблем) действаше много добре на косата ми:) Вчера пробвах от същата серия с женшен за фина коса без обем и отново съм доволна  Heart Eyes Само че мирише на нещо тежко и сладко, добре че миризмата не остава както беше с предишния Simple Smile Освен това не прави голяма пяна.

# 32
Шампоаните на Alverde!  Peace

Иначе едно време най-хубавия шампоан за мен беше на Neutro Roberts с пшенични кълнове, но естествено го няма вече!  Cry

# 33
  • 1st floor
Вчера пробвах от същата серия с женшен за фина коса без обем и отново съм доволна  Heart Eyes
такъв ще си взема - точно такава ми е косата...

# 34
  • София
Привет,
заради добрите отзиви на НепоКоРнА днес си взех шампоана с хвощ на Фармона  Peace: нямам търпение да го изпробвам, дано ми понесе  Praynig

# 35
Мисля че ще останете доволни  Heart Eyes От тази серия на Фармона шампоаните са билкови, пък и нали пише че нямат парабени и слс (каквото и да е това  Blush ) Иначе от личен опит- наистина друг шампоан не ми е правил косата толкова хубава  newsm03
Приятно разхубавяване на всички  Hug

# 36
ЧНГ!Може ли да използвам темата ,за да попитам за шампоан ,който да прави косата тежка и много права и да не е прекалено скъп.....до 8-9 лв,айде 10/с компромис  Twisted Evil Crazy/! Не-за мен е по-важно косата ми да пада тежко,щото скоро я подстигах на черта,а е мн мека...

# 37
Моята коса е фина,с тънък косъм и без обем Sad
Шампоанът,който ме е подействал най-добре до момента е Keranove със силиций и розов кварц на Eugene Perma,а за оформяне след измиване ползвам желе за обем и плътност от същата серия. Grinning

# 38
ЧНГ!Може ли да използвам темата ,за да попитам за шампоан ,който да прави косата тежка и много права и да не е прекалено скъп.....до 8-9 лв,айде 10/с компромис  Twisted Evil Crazy/! Не-за мен е по-важно косата ми да пада тежко,щото скоро я подстигах на черта,а е мн мека...

Ами да ти кажа на мен само Алверде ми изправя косата и я поставя да си седи на мястото... 4лв. струва. От всички други ми изпръхва като не знам к'во!  ooooh!
Можеш да пробваш, не е скъп, все пак.  Peace

# 39
аз ползвам на лореал парв елсев серията с пчелно млечице и сам супер доволна косата ми е много мка и го препоръчвам сега може да се вземе няква промоция шампоан+балсам(пак саштата фирма) и балсама е 50 % по евтин общо за 8лв от гранда

# 40
А колко милилитъра е този шампоан на Фармона ?

# 41
От Dove( против накъсване на косата) косата ми ставаше лъскава, гладка с  обем, но спрях да се мия с него тъй като ми действаше много зле на скалпа. Сърбеше ме и ми се получаваше нещо като мазен пърхут(да го наречем, тъй като не се виждаше).При всяко почесване ноктите ми се палнеха с нещо бяло и мазно  SickИзхвърлих го. После реших да се мия с шампоани с по естествени съставки.Вззех си най-обикновен шампоан с хума(нали уж  хумата е полезна за косата). От него много ми се изсуши косата(въпреки маските), хубавото беше, че много бавно се омазняваше, но ми се получиха огромни люспи по скалпа Sad. За да се отърва от тях си взех шампоан против пърхут на Clear за обем. Правеше страхоте обем ама тия люспи не се изчистиха. Отказах се и от него. Всичко това ми се случи лятото. А сега съм с шампоан на Билка за обем. Не прави обем но поне нямам странични реакции от него по скалпа си. Винаги използвам различна марка балсам или маска за коса от шампоана си, тъй като винаги гледам шампоана да е по безвреден, тоест с по малко вредни съставки, който само хубаво да измива и нищо друго.
А относно Palmolive , за мен лично това е най-големия боклук не говоря само за шампоаните им, ами и за всичките им продукти. Pantene не смея да си взема, страх ме е да не ми опада косата от него( много мои познати оплешевяха от него).
В България имам чувството, че само ментета внасят, ако въобще ги внасят, а неги правят тук. Не, че като е българско има голяма гаранция, но все пак всичко е до късмет.

# 42
  • град-държава
Phyto  Peace

Преди използвах само Лореал професионалната серия,почти няма продукт,през който да не съм минала,но в един момент и аз получих страхотно лющене и сърбеж на склапа...

# 43
Досега и аз не съм открила шампоан,който да си струва.За мен няма значение на каква цена ще го взема,защото косата ми е важна,но все още не съм го открила.Ще взема да пробвам някои,които сте изброили,стига да бъдат за моя тип коса.

# 44
Gia Mari Carangi опитай този шампоан на др.Тайс
,той е за проблемен скалп,не използвай обикновени шампоани  Naughty
Аз пък съм много доволна от марката colgate-palmolive

Общи условия

Активация на акаунт