Има ли шампоан, който ви се стори Различен

• 77 002
  • 373
  •   1
Отговори
# 45
Фармона от аптека ли купувате?

# 46
  • Belgium
Има ги в Драка и Бонжур Laughing

# 47
ЧНГ!Може ли да използвам темата ,за да попитам за шампоан ,който да прави косата тежка и много права и да не е прекалено скъп.....до 8-9 лв,айде 10/с компромис  Twisted Evil Crazy/! Не-за мен е по-важно косата ми да пада тежко,щото скоро я подстигах на черта,а е мн мека...

Ами да ти кажа на мен само Алверде ми изправя косата и я поставя да си седи на мястото... 4лв. струва. От всички други ми изпръхва като не знам к'во!  ooooh!
Можеш да пробваш, не е скъп, все пак.  Peace

Благодаря! Ще го потърся,макар ,че не съм ползвала нищо от тази козметика,а много техни неща се хвалят тук,във форума... Heart Eyes/ама той кой вид е-щото предполагам са няколко тези шампоани/

# 48
  • 1st floor
и на партера в ЦУМ - в по-евтината част на козметиката ,под ескалатора
А колко милилитъра е този шампоан на Фармона ?
300 мл
Нямаше за обем и си взех за изтощена и капеща коса - два пъти се мия с него - харесва ми , не ми омазнява косата...

# 49
и на партера в ЦУМ - в по-евтината част на козметиката ,под ескалатора
А колко милилитъра е този шампоан на Фармона ?
300 мл
Нямаше за обем и си взех за изтощена и капеща коса - два пъти се мия с него - харесва ми , не ми омазнява косата...

Мерси  Simple Smile
А каква е тази марка, в смисъл чие производство е?

# 50
А каква е тази марка, в смисъл чие производство е?
Полски, ако не се лъжа.

# 51
  • Belgium
Полски са да, техни са и продуктите за тяло Tutti Frutti, които са с невероятни аромати - канела и кафява захар и пъпеш и диня  Heart Eyes

# 52
Започвам да се чудя дали да не взема да пробвам някой български, уж по натурален шампоан. Досега не съм си взимала и ми е интересно...някой ползвал ли е например яйчен шампоан. А какъв е този с хума?

# 53
ЧНГ!Може ли да използвам темата ,за да попитам за шампоан ,който да прави косата тежка и много права и да не е прекалено скъп.....до 8-9 лв,айде 10/с компромис  Twisted Evil Crazy/! Не-за мен е по-важно косата ми да пада тежко,щото скоро я подстигах на черта,а е мн мека...

Ами да ти кажа на мен само Алверде ми изправя косата и я поставя да си седи на мястото... 4лв. струва. От всички други ми изпръхва като не знам к'во!  ooooh!
Можеш да пробваш, не е скъп, все пак.  Peace

Ами аз ползвам два вида (засега  Blush) - с кафе е единия, и с маслина и къна е другия.  Peace
В магазини ДМ се продава пълна гама от техните продукти!

Благодаря! Ще го потърся,макар ,че не съм ползвала нищо от тази козметика,а много техни неща се хвалят тук,във форума... Heart Eyes/ама той кой вид е-щото предполагам са няколко тези шампоани/

# 54
  • 1st floor
Започвам да се чудя дали да не взема да пробвам някой български, уж по натурален шампоан. Досега не съм си взимала и ми е интересно...някой ползвал ли е например яйчен шампоан. А какъв е този с хума?
ползвам яйчен на арома винаги , когато се отчаям от всички останали - за моята коса е направо страхотен.../както и за джоба ми Laughing/...Смело заявявам , че го предпочитам пред всички останали масови шампоани, както и от някои по-скъпи медицински от аптеката, които съм ползвала /фитовал, фито, виши/...Искам нещо различно, нещо по-...и накрая върти , сучи , пак при него се връщам Mr. Green

# 55
Аз съм ползвала какво ли не защото косата ми пада доста. Преди се бях ориентирала към Давинес - хубави са, но откакто забременях косата ми се омазнява много бързо. А повечето шампоани против косопад също допринасят за омазнямането. Сега съм си взела обикновен бебешки шампоан на Джонсан. Но ако сте много доволни от някой шампоан против омазняване и косопад, моля споделете.   bouquet

# 56

ползвам яйчен на арома винаги , когато се отчаям от всички останали - за моята коса е направо страхотен.../както и за джоба ми Laughing/...Смело заявявам , че го предпочитам пред всички останали масови шампоани, както и от някои по-скъпи медицински от аптеката, които съм ползвала /фитовал, фито, виши/...Искам нещо различно, нещо по-...и накрая върти , сучи , пак при него се връщам Mr. Green
 Понеже и аз искам да го пробвам този яйчен шампоан, от който си доволна, би ли казала кой точно е Simple Smile, защото откривам 3 вида яйчен шампоан на Арома в различни опаковки. За кой точно от всичките става въпрос?           http://beautycosmetic.biz/aroma-natural-yajchen-shampoan-p-4031.html  

# 57
  • 1st floor
Първия и втория, този от линка не съм...в момента купувам синия фреш - такъв зареждат в супера Mr. Green
Всъщност този жълтия отдавна не съм го виждала, да не би този със синьото да е просто новата опаковка? newsm78

# 58
Първия и втория, този от линка не съм...в момента купувам синия фреш - такъв зареждат в супера Mr. Green
Всъщност този жълтия отдавна не съм го виждала, да не би този със синьото да е просто новата опаковка? newsm78
Мерси  bouquet Да, възможно е със синьото да е новата му опаковка, просто в интернет като написах "арома яйчен" и ми излязоха и трите вида, затова реших да питам за всеки случай Peace

# 59
И аз съм доволна от този шампоан,но по принцип си взимам малката разфасовка,че голямата ми омръзва Tired

Общи условия

Активация на акаунт