Има ли шампоан, който ви се стори Различен

• 77 117
  • 373
  •   1
Отговори
# 60
Единствено освен след излизане от салон съм 4увствала косата си добре е с Клоран с манго в комбиация с балсама.Сега съм с Шварцкопф от професионалната серия та 6те видя той как е?! Rolling Eyes

# 61
  • София
Бих препоръчала този
от 3 години и половина  само с него съм си мила косата  и не искам да го сменям.Покрай мен започнаха да го използват още 4-5 момичета.Оставя силна и трайна миризма ,а не като повечето да се отмирисва, а и не позволява косата да "попива" миризми на готвено ,цигари  и др.

# 62
Шампоаните които съм си купувала повече от веднъж и с две ръце мога да похваля са Абсолют рипер на Лореал, Фитонектар на Фито (той ми съживи косата след едно невероятно изтощаване със супра), както и Balea Professional Repair, който въпреки че струва 3-4 лева действа на косата ми страхотно, редувам го с лореала.

Също така много ми харесва Елсев, стига да не е купен от България. Купувала съм в чужбина Елсев и няма нищо общо с българския му вариант.

# 63
Откакто започнах да използвам VICHY, усетих разлика. Ако някой има проблем с падаща коса, горещо го препоръчвам:
http://www.vichy.com/gb/labos/gamme/soins_capillaires.htm

# 64
Всичките са много добри !
http://www.rosalia-bg.com/?lang=bg&p=shampoo

# 65
Шампоана на Миосотис-косата ми е дълга и гъста, но е доста тънка. Освен това на работа доста се цапам, ръцете ми постоянно са по косата и се  налага да мия всеки път-ежедневно. И понеже дълго време го ползвах след маслена маска на косата, в началото не можех да определя лъскавината и живия вид на косата от шампоана или от маслото е, накрая спрях маслото, но ефектът остана.Опаковката е 500мл, а цената е около 8 лв, и това е една от последните ми успешни покупки.

# 66
Шампоана на Миосотис-косата ми е дълга и гъста, но е доста тънка. Освен това на работа доста се цапам, ръцете ми постоянно са по косата и се  налага да мия всеки път-ежедневно. И понеже дълго време го ползвах след маслена маска на косата, в началото не можех да определя лъскавината и живия вид на косата от шампоана или от маслото е, накрая спрях маслото, но ефектът остана.Опаковката е 500мл, а цената е около 8 лв, и това е една от последните ми успешни покупки.
Аз съм го виждала при моята фризьорка,а по магазините намирали се  newsm78

# 67
Бих препоръчала този
от 3 години и половина  само с него съм си мила косата  и не искам да го сменям.Покрай мен започнаха да го използват още 4-5 момичета.Оставя силна и трайна миризма ,а не като повечето да се отмирисва, а и не позволява косата да "попива" миризми на готвено ,цигари  и др.
От къде го купуваш и каква му е цената?

# 68
  • София
Има го в по -големите аптеки и в някои от козметичните магазини.Цената му за последно беше 7.50.

# 69
Има го в по -големите аптеки и в някои от козметичните магазини.Цената му за последно беше 7.50.
Благодаря ти много.Иначе прави ли хубава пяна,икономичен ли е? Гледам из нета,че има и други шампоани на Луция,ти друг използвала ли си,или само този?

# 70
  • София
Пени се много да , а икономичността е относително понятие -от теб зависи колко си слагаш, но дори и само по веднъж да си слагаш като се къпеш , пак измива много добре. Само този съм използвала от козметичната серия на Личия специално заради качествата  му (да не позволява косата ти да се попива неприятно миризми) и не го сменям.
 май прозвучах малко като рекламно лице...  Grinning

# 71
Аз съм го виждала при моята фризьорка,а по магазините намирали се  newsm78
В моя малък град ми го препоръчаха в обикновен магазин за козметика.

# 72
  • Пловдив
http://www.framar.bg/%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BB- … -pid21001705.html

Заслужава ли си Фитовала? Не бих казала, че имам проблем с косопада. Но искам да подсиля косата си. Искам по плътна, жива и мека коса /ако това е възможно въобще/. Напоследък не мога да открия моя шампоан и балсам. Купувам разни и никой не повтарям след това.

# 73
  • BG
Много съм доволна от продуктите на PHYTO.  Peace

# 74
От моя фризьор си купих шампоан и балсам на Пол Мичел и съм супер доволна! Не съм си чувствала косата по-добре, а и мирише супер!
Все пак много зависи какъв ефект търси човек за косата си! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт