Има ли шампоан, който ви се стори Различен

• 77 119
  • 373
  •   1
Отговори
# 75
  • София
И аз още съм в търсене на моя шампоан. Относително доволна съм от бебешкия ПаПа и от Пантен против накъсване, но има какво още да се желае  Confused

# 76
Купувам си сигурно вече 20-та опаковка Fitoval. Преди ползвах Ducray Anaphase. От време на време ги редувам. Да кажа само, че косата ми е тънка, имах доста засилен косопад , който се оказа, че е от противозачатъчни, които очевидно не са били за мен. Сега вече всичко с косата ми е оки. С тези двата шампоана става жива и мекичка, мога да се вчесвам без балсам, което за мен е общо взето голямо постижение.

# 77
  • София
Fitoval ми го препоръчаха за косопада ми след раждане, но не бях доволна никак: не само, че не помогна, ами ми се появи и пърхот и сърбеж  #2gunfire На мъжа ми също не се отрази добре и го изхвърлих......
Единствените шампоани, които са под 10 лева и ми понасят са Прегаин и Чико бебешкия.... не че не ми се случва да попадам на неподходящ скъп продукт, но на добър за мен евтин не съм попадала за съжаление  Tired

# 78
  • BG
Аз използвах по едно бреме бебешкия на Клоран и ми понесе добре, но от Фито съм най-доволна, за сега!

# 79
 Най-добрият шампоан, който съм ползвала е ето този -

Но според мен много важно е с каква вода си миеш косата, аз често пътувам, използвам един и същ шампоан, а косата винаги стои различно...Осъзнах, че водата в София е доста кофти за разлика от други места!

# 80
  • BG
ilenkata , от къде купуваш този шампоан - не мисля, че съм го виждала?  Thinking

# 81
  • Belgium
Няма как да си го виждала, защото е на Body Shop - марка, която не се продава в България.

# 82
 Stephy  Вярно,че тази марка не се предлага в България, но е доста добра! Аз съм си я купувала в чужбина или съм си я поръчвала от там!

# 83
  • BG
Благодаря за отговорите!
Лу, ilenkata , а в кои страни се продава?

# 84
  • Belgium
Stephy ето я картата с техни магазини, от официалния им сайт:

http://www.thebodyshop-usa.com/search/store_locator.jsp

На близо до БГ знам със сигурност, че има в Амстердам.

Но по мое лично мнение шампоаните им не са нещо особено, че да трябва чак да се поръчват от чужбина. Зависи разбира се какво точно търсиш в един шампоан.

# 85
# 86
  • BG
Stephy ето я картата с техни магазини, от официалния им сайт:

http://www.thebodyshop-usa.com/search/store_locator.jsp

На близо до БГ знам със сигурност, че има в Амстердам.

Но по мое лично мнение шампоаните им не са нещо особено, че да трябва чак да се поръчват от чужбина. Зависи разбира се какво точно търсиш в един шампоан.

Благодаря ти! Исках да го пробвам. Иначе, за мен най-важно е косата ми да стои бухнала и да не се омазнява на следващия ден. Имам сравнително мазен скалп и сухи краища. Третирам скалпът си с ампули против косопад ...
Затова харесвам шампоаните на PHYTO. Истина е, че не са евтини, но вършат добра работа.

# 87
  • sofia
Body shop има доста по-наблизо  - в Солун. Аз съм фен техен голям. Шампоан не съм ползвала обаче.

# 88
  • Belgium
Ако косата ти е фина и тънка и искаш обем, бих ти препоръчала ето този шампоан на EKS, продава се в България, аз много го харесвам  Grinning

# 89
  • BG
Лу, ще го потърся. Благодаря!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт