Има ли шампоан, който ви се стори Различен

• 77 123
  • 373
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Лу, кажи моля те къде в София мога да го намеря, благодаря   bouquet

# 91
  • Belgium
Лу, кажи моля те къде в София мога да го намеря, благодаря   bouquet

В магазини Драка го има със сигурност. Не знам в кой район ти е удобно, но Драка има - в Sky City Mall, на Шипченски проход, в Силвър Център в Люлин и в Технополос в Младост 4 срещу Камбаните  Laughing

# 92
  • София
Благодаря ти!!! Само този в Люлин не ми е удобен  Laughing, но пък ще го потърся обезателно в другите Wink

# 93
Аз съм най- доволна от Лабиостетик  който се продава в салони Дамов ,софия.
Керастасе с а много силни и не ми допаднаха.
Масови шампоани не взимам.Ейвън са добри, както и Алфапарф.Но от Биостетик съм възхитена.Скъпи са- околало 30-40 лв.,маската пак толкова, но косата се отблагодарява..

# 94
Redken Blonde - невероятни са и шампоанът и балсама Peace

# 95

Пробвала съм какви ли не шампоани и винаги се връщам на този, чувствам косата си прекрасно след него, ухае приятно, има блясък, в повечето случаи дори не е необходимо да слагам балсам, а косата ми е трайно къдрене и доста суха по принцип. Не омазнява и може да изкара дори 4 дена без да изглажда смачкана и зализана. Силно съм впечатлена от тази им серия, за разлика от другата Елсев  Peace

# 96

Пробвала съм какви ли не шампоани и винаги се връщам на този, чувствам косата си прекрасно след него, ухае приятно, има блясък, в повечето случаи дори не е необходимо да слагам балсам, а косата ми е трайно къдрене и доста суха по принцип. Не омазнява и може да изкара дори 4 дена без да изглажда смачкана и зализана. Силно съм впечатлена от тази им серия, за разлика от другата Елсев  Peace
Разбира се,че няма база за сравнение,Елсев не е професионална Naughty

# 97
  • София
Предполагам не е подходящ за коси, които не са къдрави...  newsm78

# 98
някой може ли да ми каже има ли online магазин от който мога да си поръчам vo5?

# 99
Пробвах Фармона и съм много доволна - резултатът е видим  Peace Взех си за мазна коса, имаше още за руса и за накъсана, но други видове - не. Само дано се намери и някъде другаде освен в Бонжур, нека да сподели някой ако го е виждал другаде Simple Smile

# 100
Много се радвам, Mindy  Simple Smile И аз съм много доволна от него, както и от този за фината коса  Heart Eyes
Ето магазини за София и за някои други градове http://www.olcombg.com/farmona/farmonanet.php
За Варна някой знае ли нещо? Конкретен магазин с техни мазила?
Гледах им продуктите в този сайт http://www.framar.bg/proizvoditelya-farmona , но поръчката е 6лв, пък точно сега не ми се дават  Blush  Laughing

# 101
...
 Но според мен много важно е с каква вода си миеш косата, аз често пътувам, използвам един и същ шампоан, а косата винаги стои различно...Осъзнах, че водата в София е доста кофти за разлика от други места!

На мен пък са ми казвали точно обратното - че в сравнение с други градове, в София е много по-хубава водата. Simple Smile

# 102
Лулу Лу, благодаря ти  Hug ако знаех че го има в Ремедиум аптеките...аз си пазарувам главно оттам, яд ме е че не съм знаела  Grinning за следващия път ще знам.
Този, който е предложила Лу също е интересен, може да го тествам и него  Rolling Eyes

# 103
Но според мен много важно е с каква вода си миеш косата, аз често пътувам, използвам един и същ шампоан, а косата винаги стои различно...Осъзнах, че водата в София е доста кофти за разлика от други места!

И аз до този извод стигнах - във Варна и Албена като съм, косата ми става много хубава. Мия я с какъвто шампоан падне и не й правя нищо стилизиращо, а ми стои страхотно.

# 104
Клиник -http://bg.strawberrynet.com/haircare/clinique/colour-true-shampoo---for-all-hair/91783/#DETAIL

Гош -http://www.-spam120-/category/53/profesionalna-kozmetika-za-kosa.html  (шампоаните са в две разфасовки - 250 мл. в туба и 500 мл. - с помпа) - водят ги професионална серия и за цената ми се струват много добри. От скоро ползвам само шампоана за боядисана - повече от доволна съм.

Селсън - този против пърхота - освен, че ми го премахва с две измивания, когато се появи, ми прави косата буквално свежа - по-жива и не се заплита, а моята е огромна и къдрава.

Общи условия

Активация на акаунт