Има ли шампоан, който ви се стори Различен

• 77 149
  • 373
  •   1
Отговори
# 105
 преди многоо много години имаше един на орифлейм с пъпеш, беше половин литър мисля, самия шампоан седи като желе, еее друг такъв няма просто, оттогава не съм попадала на толкова добър за моята коса, спряха го...иначе съм доволна от серията Сери но ги продават само във фризьрските салони....

# 106
  • София

Пробвала съм какви ли не шампоани и винаги се връщам на този, чувствам косата си прекрасно след него, ухае приятно, има блясък, в повечето случаи дори не е необходимо да слагам балсам, а косата ми е трайно къдрене и доста суха по принцип. Не омазнява и може да изкара дори 4 дена без да изглажда смачкана и зализана. Силно съм впечатлена от тази им серия, за разлика от другата Елсев  Peace
Разбира се,че няма база за сравнение,Елсев не е професионална Naughty

Може ли да се използва за прави коси, не къдрави?

# 107
Момичета, този шампоан на Фармона е страхотен:

Вече втори път се мия с него и съм очарована. Препоръчвам горещо.

# 108
  • на североизток от Рая
преди многоо много години имаше един на орифлейм с пъпеш, беше половин литър мисля, самия шампоан седи като желе, еее друг такъв няма просто, оттогава не съм попадала на толкова добър за моята коса, спряха го...иначе съм доволна от серията Сери но ги продават само във фризьрските салони....

От години не съм улучвала шампоан с такова качество.А какъв аромат имашеее...
 Бях харесала и един български на Арома - VITAL се казваше.Е,и той изчезна.Беше прозрачен,със силикон.
 Сега ги сменям ,даже 2 пъти вече се къпах с детския на Ейвън.

# 109
  • София
Момичета, този шампоан на Фармона е страхотен:

Вече втори път се мия с него и съм очарована. Препоръчвам горещо.

И аз си го взех. 3 пъти се измих с него, честно казано не ми се струва нещо особено. Пак на втория ден косата ми е за миене, но повече й личи. Иначе има едно страхотно качество - ароматът му  Peace Косата ми ухае страшно приятно и силно дори и на втория ден. До сега не бях попадала на такъв шампоан.

# 110
А на мен по - бавно ми се омазни косата, обикновено на третия ден или трябва да я хвана или да я измия, а сега пусната изкарах цял ден и ми беше бухнала косата. Абе въобще по  мой вкус. Wink

# 111
  • 1st floor
Пробвах Фармона и съм много доволна - резултатът е видим  Peace Взех си за мазна коса, имаше още за руса и за накъсана, но други видове - не. Само дано се намери и някъде другаде освен в Бонжур, нека да сподели някой ако го е виждал другаде Simple Smile
партера на цум

# 112
Пробвах Фармона и съм много доволна - резултатът е видим  Peace Взех си за мазна коса, имаше още за руса и за накъсана, но други видове - не. Само дано се намери и някъде другаде освен в Бонжур, нека да сподели някой ако го е виждал другаде Simple Smile
партера на цум
Аз мога да кажа за Пловдив - в новата аптека на Доналда, в Тракия, до Тони 2000.

# 113
Фармона е най - удобен за София в аптеките Ремедиум, предполагам че и ще е без надценка там, както сигурно е в Бонжур. На каква цена го намирате, аз го взех за 6. И наистина има много приятен аромат и лично при мен косата ми е много по блестяща и мека с него  Heart Eyes

# 114
За да не пускам нова тема, ще попитам тук - пробвахте ли Syoss? Отзиви?

# 115
  • София
Аз си го взех - за блясък и балсама за обем...Не съм доволна! Никак! Косата ми седи мазна още на втория ден.
Сега се чудя какво да ги правя тези огромни опаковки по 500мл  Thinking

# 116
Косата ми седи мазна още на втория ден.

Сигурно това е блясъкът... Laughing

# 117
Мъжа ми го ползваше до скоро  този за блясък и беше доволен Simple Smile Но той не е критерии, защото с какъвто и шампоан да се измие все си му е хубава косата Crazy Laughing

# 118
На мен SYOSS въобще не ми хареса, а на мъжа ми му се появи пърхут от него...

# 119
Мноооооого отдавна имаше един шампоан ULTRA DUX май се пишеше,помня,че като си измиех косата  ароматът дълго време се задържаше.

Общи условия

Активация на акаунт