ПЛЕВЕН - 125

• 23 905
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Много готина Натали!

Честито и от мен на вчерашните именици!

Джина, честит Рожден Ден със закъснение! Пожелавам ти само позитивни неща тази година!

Някой знае ли от кога не работи Мултиплай? Вашите отварят ли се?

# 721
  • плевен
Силви,много ти хубаво джуджето.И ние днес излизахме.Ходихме до Мола малкия да поиграе малко,че два дена само вкъщи му писна.

# 722
Ей, гледай като писах и се появихте  Simple Smile
Няма само Атракция и Дикси да показват готини джуджета, време беше и дамската част да се отсрами  Simple Smile

# 723
Ние днес се мотаем в къщи цял ден....
Още не сме измислили какво ще правим на НГ, то и не остана много време...)

В Пени влизахме преди 2дни....мислех, че е по-голямо, а то си е най-обикновен квартален магазин. Нищо не ми и хвана око, стоки като навсякъде.

# 724
  • плевен
Ние пък днес се разбрахме с едни приятели да сме в тях на НГ.Аз съм и на работа тогава през деня.
Разбрахме се да сме по-скромни в приготовленията,че после ще трябва и храна за вкъщи да си раздаваме. Laughing

# 725
Ето ги и моите джуджета с тутута.
Линка трябва да се отваря и от тези без регистрация във ФБ. Мултиплая не бачка.

http://www.facebook.com/album.php?aid=130434&id=825003417&l=4e4d5b5a19

Миналата НГ също бяхме у приятели и на 1ви вечерта ходихме да си дояждаме и повторихме купона.  Crazy

Последна редакция: сб, 26 дек 2009, 19:08 от ДеЩоВиди

# 726
  • Плевен
Силви, много хубава джужданка. Heart Eyes
Деси, сайта нещо го правят. Сървър ли местят или нещо друго не разбирам, но обещават, че е временно и скоро всичко ще заработи.

# 727
Силви, много сладка джуджанка.
Деси, не мога да повярвам колко е пораснала Ели, а ви виждам всеки ден. Като че ли изведнъж от бебе е станала вече пораснало момиче.

# 728
Мами, днес е денят на бащата. Да си поздравите мъжете и да не ги тормозите тази вечер  Wink

И честита Коледа!

# 729
Мултиплай си местят сърварите, каквото и да озна4ава това. Пишат, 4е са съобщили преди известно време, но аз съм пропуснала. Дано наистина скоро да се оправят,  да ка4а и аз малко снимки.

Деси, дъщери4ките са ти кукли, а с китарата и ангелските крила снимката ми е любима, много са готини, много Heart Eyes

Туту-та са супер, замислям се за мъжкият вариант на Дикси Joy

Фталл, 4естит празник! Да те слуша номадка днес! Wink
Много готина снимка на баща и син!

Натали е много стилно джудже Hug

# 730
  • плевен
Деси,много са ти хубави момиченцата.
Фтал,Кирчо голямо сладурче.
А честит празник на всички бащи!Да са здрави и много послушни.

# 731
  • Плевен
Деси, много хубави пачки. Тази снимка ми е фаворит.
http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs202.snc3/20948_22 … 394_4684259_n.jpg

# 732
Ах, ще припадна, какъв чорап обади Ели. Laughing Heart Eyes
http://www.facebook.com/photo.php?pid=2921391&id=825003417&a … fbid=220948218417
Деси, страхотни снимки! Малките са много фотогенични и чаровни!

Честит празник на бащата!
Фталл, специална честитка за теб!
не съм забравила обещаното, нямах време, но тези дни...

# 733
Тоз чорап е на сто години и си стоеше необуван в плика с народните носии, добре че се сетих, че ще се върже  Laughing

Бойко, има нещо номадско в погледа на Кирил тука, няма само на теб да прилича

Грета, като я чуеш как бърбори съвсем ще ти се стори голяма
То не млъква, само като спи не бръщолеви  Crazy

Спешна питанка: от къде в неделя можем да закупим памперси на по-ниски цени - една приятелка ще даде повече пари и ще ги занесем в дома и искаме да вземем възможно най-много като бройка
Не съм в час нито с цените на памперсите, нито с местата, където са по-евтини, купувам от най-близкия магазин и затова  newsm78

бащата тия дни не е заслужил да бъде уважен, друг път като ми мине изнервеното  Crazy

# 734
Страхотни са снимките на Ели и на Яна!Фотогенични са и двете.Нека приказва Ели-това е хубаво да си бърбори нещо!

Общи условия

Активация на акаунт