КГБ=Клуб на готините баби - 90

• 32 791
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • Видин
Привет, момичета!
Скапа ми се компа и пиша от лаптопа на комшийката.
Болна съм ПАК! Crossing Arms
Писна ми!Кихам, кашлям...няма спиране ooooh!
Като имам пак компютър ще се обадя.
Всички болнички да оздравяват, че идва празницииии! Hug
До скоро! Heart Eyes Hug

# 136
  • София
Жабке,честито ви внуче Християн! Да расте бързо,да яде лакомо и да спи много! Бързо възстановяване на Лидия!
  Надежда,честит рожден ден на снаха ти! Да се уважавате и почитате!
  Честит имен ден на двамата Данаиловци на Моничка! Да им е свято името и да им носи късмет!
   Честит трети рожден ден на Анжелка! Да расте умна и хубава и да радва всички!
    Честит празник на всички,които са имали!

Момичета,благодаря на всички,които ми писаха на лични.Не се сърдя на никого,а още по-вече не осъждам никого.Трудно ми е да пиша тук,не обичам интригите..кой какво е казал,на кого,за какво....Стана ми много гадно.
  От няколко дни съм на новата услуга на Виваком-HOME, и имам проблеми със скоростта.След всяко кликване чакам по-3-4 минути...просто е ужасно.Затова не ви чета,сега минах по диагонал и ако съм пропуснала някого да не се сърди.
  Много искам да ви кажа,че  ми липсва Танита с нейния весел тон.Темата без нея е друга. Не си мислете,че ви пренебрегвам вас,но всяка си имаше място тук и тя също.Сега е глухо и тъжно.
  Аз искам да предложа нещо съвсем различно-кой каквото има да урежда с някого-да си го правят на лични.
  Не пиша няколко дни,но ми липсвате всички безкрайно много.Надявам се да се изяснят отношенията и пак да влизам тук с удоволствие.
  Това е!

# 137
Яжке,с безжичен интернет ли си?Ако ДА  си сложи парола на модема,понеже не ти е защитен и всички комшии ти го ползват.
Затова според мен ти се зареждат много  бавно страниците.Един наш съсед имаше същия проблем и така си го реши/сега вече няма/.

И на мен ми липсват всички не пишещи,а те са доста.Няма да ги изброявам,че ще пропусна някого.

Дидка,при нас времето е ужасно.Ще ти обесня донякъде.
Снощи е валяло сняг.Тази сутрин валя дъжд.После всичко това е замръзнало и сега навсякъде е стъкло.А за вятъра няма нищо да казвам той си е постоянен при нас. Joy
Сега видях че започнало пак сняг да вали.

# 138
  • София
Тук съм, завърнах се и оцелях от заледеното под снега.
Краката ми направо са като сковани от страх да не падна на леда, пълзя като пингвин.
Жаки, ако трябва вземи си иантибиотик да се оправиш за празниците. Иначе каква почивка ще е - с болести.
Яге, радвам се, че се завърна. Това за паролата и аз съм го чувала. Пробвай - няма да плащаш нета на квартала, я. Танита и на мене много ми липсва. Надявам се, че не се сърди на всички ни и пак ще се обади.
Шпунц - нямате ли каско на колата?
Досегашните коли на Пламен бяха все само с гражданска, но не са ги пипали. Явно всяваме респект в кварталните наркоманчета.

# 139
               Айша,какво каско ,миличка!Ние като отидохме да направим каското и установихме,че застрахователите ще ни я откраднат за 5 години такава сума поискаха  Laughing и я оставихме на улицата без каско при това нова с пълното съзнание ,че и в двата случая ще ни окрадат само ,че крадците на раз,а застрахователите на части. Mr. Green.Сега вече като остаря хич и не я мисля. Laughing
               Яжке, радвам се ,че се завърна! Hug Hug Hug
               Светле,как мразя точно такива пързалки!Ужас и вървиш не като пингвин,а като костенурка и пак се пльоснеш,а за мускулната треска не ми се мисли. Thinking

# 140
  • София
Аз нямам представа от Каското. Но чувам от познати, че го правят, после подновяват.
Досега не сме имали такова чудо. Сега - докато изплати Пламен  лизинга се включва в него.
А като му прехвърлят колата - да се оправя. Та не знам как ще е след 1 година.

# 141
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 Praynig Дано всички си простят обидите и недоизказаните , неразбрани неща и започнат да пишат Hug все едно нищо не е ставало! Така ми беше драго , че попаднах на вас  bouquet И все още е така  Flutter

# 142
  • София
Дано, дано.
Дидка, ти си пиши - ние нали сме тук и също пишем.

# 143
  • Пловдив
ОХХ бабин медунча ми изключи нета от някъде влезнал в някакви настройки и няма и няма появи се едни жълт триъгълник с !  и не ще.
Обаждах се на интернет доставчика от там казват че трябва да си оправя настройките на компа ooooh! Обаждах се на момчето което ни подържа компа и той не можа да ми помогне  ooooh! ooooh! Накрая го рестартирах и се оправи  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Ама два часа ми се разгони фамилията  Joy Joy Joy
Пак се  оляхме  днес с тези саръци с луканки мале  ooooh!  оплюхме се яко  Sick Sick Joy Joy

ДИДКА утре ще купя черна ряпа и ще му дам на медун Peace Peace

ЖАКИ оправяй се и ти вече че от отдавна сте и вие все болни.Дени поне оправи ли се? newsm78

ЯЖКА добре си се завърнала.
Липсват ми всички които не пишат!
  Танита НЕ ми липсва/ мое мнение/

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 22:35 от ЗИЧЕ

# 144
  • София
Яжке, радвам се ,че се обади вече. На мен ми липсват много хора, които отдавна не пишат и които познаваме лично.
Надявам се, че по Коледа и те се обадят, поне да знаем, че всичко при тях е ОК.

На Коледа стават чудеса. Да се надяваме и в темичката те да се осъществят.

Лека нощ, че утре сме на работа. Аз доникъде не съм стигнала, нито с къщата, нито с мене си, камо ли с другите задачи.
Защо ли нещо не ми е коледно  newsm78

# 145
  • София
    Много лоша работа с нета, отрових си нервите.Жоро не можа да ми помогне.Така ще карам до 24,тогава ще дойдат дъщерята и зетя,дано го оправят.Безжичен е след рутера,до лаптопа.Жоро се съмнява,че се е напълнил с вируси.

# 146
  • София
Яге, само парола ще те оправи.
Като  се абонира за Виваком, не прочете ли мненията преди това. Няма нито 1 положително за тях от София. Но, станалото, станало.

# 147
                Яжка,провери да нямаш нещо между рутера и компа.Аз имах в работата си три компа и двата бяха с безжична връзка след основния компютър и включвам , всичко е нормално и изведнъж почват номера-ту чезне,ту едвам върви и забелязах,че децата като играят из стаята попадат между рутера и компютъра,който приема безжичната връзка и тя се разпада.Накрая ги наредих един до друг и приключи сагата с бавния или изчезнал нет!
                Римарче,вярно е ,че по Коледа стават чудеса,но аз си мисля,че ние сами можем да си ги сътворим.И да не те чувам,че нямаш настроение  Naughty Започвай първо със себе си и след това с къщата.Аз вече си имам и елха  Laughing Мислех да си украся изкуствената,но изведнъж се сдобих с една кокетна малка жива елхичка и понеже утре съм на работа вероятно в неделя ще я украся.
                Зиче,ами да беше помолила майстора да ти оправи настройките на компа! Laughing След като го е поразместил да му беше дала да го довърши! Joy Joy Joy

# 148
  • Пловдив
Мани мани ДИДИЯ направо се побъркахме с Миши да се бъкаме и да търсим къде е влизал да ровичка  Mr. Green Mr. Green
Аз имах малко да шия и го изпуснах от поглед какво прави и изведнъж дойде и ме хвана за ръката и вика -ла ла /ела ела/ и ме води до компютъра да му го оправя ,че не може да си пусне играта Mr. Green Mr. Green Даааа ама то оправянето два часа стана и той крещи и се сърди ,че не може да играе и не може да разбере ,че не става.. Mr. Green Mr. Green
Честита ти жива елхичка  Hug Hug
Като бяхме на балкана и си мислех да си донеса и аз но като нямам място за по голяма пак се примирих с изкуствената. Mr. GreenИначе много харесвам да е жива и то от белия бор . Peace
Яжка с твоя проблем не мога да ти помогна , то не че и моя го оправих де  Mr. Green Mr. Green

# 149
  • София
Аз извадих елхата и я изкъпах в банята. Утре вечер ще я украсявам. Нашата е изкуствена, жива и да купя от парното ще окапе за няколко дни.
Сега от Търново Ани също си купи малка изкуствена с играчки. сутринта си е украсила стаята.
Прибра се преди малко - от снощи е като буреносен облак. не желае да разговаря с мене, освен ако няма нещо животозастрашаващо. Проблема и е, че и влизам в стаята. Да влизам сутрин рано за да сложа тел. на зарядното. батериятаи пада много  бързо и  ако не се зарежда всяка нощ няма да може да говори. А все пак и по работа я търсят. Ама съм виновна, че се грижа за нея.
сега сме сърдити и не желае да вечеря.

Общи условия

Активация на акаунт